Автор |
Съобщение |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 11 Ное 2008 12:22
DennisEverything? написа: 1. Много съм си готин,бе гийк. 2. Толкова сте комплексирани,че не знаете кво става с вас и за какво живеете. По-готин съм от вас със сигурност. 3. ...гадния дългокос човек... 4. ...гадни,потни,дългокоси и пъпчасали... 5. ...мазна дълга коса,пъпчасало лице... 6. Пак казвам, много съм си готин... 7. Пак ти казвам, изливай си комплексите тука... 8. Умри,бе, гийк,до никъде няма да стигнеш така. 9. A Dexter е адски над теб в много неща,повярвай. 10. Яж курци,бате 11. Ако не се лъжа,ти беше скейтър  Нека да започнем с това за начало. 12. нали знаете,че повечето сте ми на бибата 13. През патката сте ми А снимката ми може да се каже, че е от времето, когато бях девети клас, да. Беше съвсем в началото на десети, тъкмо на 15 години съм бил.  Иначе, ние нямаме проблем да помислим за себе си дали сме ограничени и комплексирани, ще се постараем да се поправим, ама пробвай и ти да направиш същото, защото за 3 години не съм видял промяна в стереотипния ти начин на мислене - горе дадох нагледни примери що за мекотело си и каква пародия на човек представляваш 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 11 Ное 2008 12:59
DennisEverything? написа: Ако не се лъжа,ти беше скейтър  Нека да започнем с това за начало. Не е скейтър бе, наркоман е. 
|
 |
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 11 Ное 2008 13:04
Zarathustra написа: NhazUl написа: Ся, като па не е трве дет метъл копеуе, та е върховният боклук. Как стигна до този гениален извод? На ' трве дет метъл копеуе' ли ти приличам? Аз ли обяснявах в сума и постове подред, че всъщност съм си готин и вие просто не можете да го разберете? Надали само аз усещам каква пародия е това...  Говорех за Вермик, който веднага го нападна на чалгария. А Денис, както казах, не е чалгар, слуша си некомерсиален хаус.
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 11 Ное 2008 13:13
А аз слушам най-комерсиалните групи - Айрън Мейдън и Металика. 
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 11 Ное 2008 14:01
Абе аре заровете томахавките  Кво се карате за глупости  п.п. И аз слушам комерсиална музика, ма не съм от най-простите  п.п. 2 И за да сменя темата, поствам една своя снимка на 2-3 години  Какво хубаво арийско дете съм бил
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
I_Hate_Noise
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 11 Ное 2008 14:40
DennisEverything? написа: Каза гадния дългокос човек,който ако видя от далече ще объркам за рандом клошарка от улицата. Ебете си майката,бе.Толкова сте комплексирани,че не знаете кво става с вас и за какво живеете.През патката сте ми.По-готин съм от вас със сигурност.  с бръсната глава съм, не съм дългокос. а ти явно си някакъв лешник с много грешна представа за света.
___________________________________ Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 11 Ное 2008 14:46
Епа, аз си го казах, точно и ясно " селянин ". Повече не съм коментирал, не съм и сметнал за нужно. Фактите си говорят. 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 11 Ное 2008 15:12
Nocturno написа: А аз слушам най-комерсиалните групи - Айрън Мейдън и Металика.  Е, Мегадет не слушаш ли бе?
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 11 Ное 2008 16:38
Zarathustra написа: Nocturno написа: А аз слушам най-комерсиалните групи - Айрън Мейдън и Металика.  Е, Мегадет не слушаш ли бе? Има си хас да не ги слушам!
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 11 Ное 2008 17:11
Sweeney Todd написа: п.п. 2 И за да сменя темата, поствам една своя снимка на 2-3 години  Какво хубаво арийско дете съм бил Айде айде щото много знаеш кво е ариец или пък от каде иде ариеца.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 11 Ное 2008 18:43
Vermic написа: Sweeney Todd написа: п.п. 2 И за да сменя темата, поствам една своя снимка на 2-3 години  Какво хубаво арийско дете съм бил Айде айде щото много знаеш кво е ариец или пък от каде иде ариеца. бе да ти кажа, не ме грее особено много 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 11 Ное 2008 18:46
Цитат: The name Iran is a cognate of Aryan, and means "Land of the Aryans". За да знаеш.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 11 Ное 2008 18:48
Помните ли един образ , ''Кмета от Катрище'' ? Доколкото разбрах, това е бил Декстъра. Доста патетик, а ... 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
DennisEverything?
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 11 Ное 2008 22:27
Грешка.Не бях аз,няма и да издам кой е. А работите,които каза Ноктурно за "умните" неща дето пиша са верни.Нямам умението да се изразявам правилно,за което ви завиждам повярвайте ми.Просто се дразня на нападките ви.Какъв ви е проблема не разбирам? Аз нямам проблеми с метъли,нито с който и да било.Просто говоря несвързани работи,като се впрегна. Е тва е.Успокойте се и стига с хранежа. Вермик,не съм чалгар.Слушам електронна музика,която не е комерсиална.Принципно хубавите неща предоставени на масовата публика стават комерс,така че всеки слуша такава музика. Аре със здраве,че не ми се занимава.Бъдете пичове и не съдете хората грешно.Извинявам се,ако съм засегнал някой с нещо.Просто винаги пиша глупости като се впрегна за нещо.
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 11 Ное 2008 22:57
ти колко си жалък.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
DennisEverything?
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 11 Ное 2008 22:58
Omega-x написа: ти колко си жалък. Е за тва говориме.  Не съм жалък,повярвай.
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 12 Ное 2008 09:31
^Зле е това дете!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
Asriel
|
 |
В момента играе: GTA IV
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 12 Ное 2008 12:38
Posting in epic thread.
___________________________________ все аркадаши сме
Krieg
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 12 Ное 2008 13:04
DennisEverything? написа: Слушам електронна музика,която не е комерсиална. ? 
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 12 Ное 2008 15:07
Krieg написа: Posting in epic thread. +1
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|