Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Даскало
Публикувано на: 11 Ное 2008 00:47

Няма нужда от обосновка,знаеш ли английска нямаш нужда и от български даже,пълен Waste.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Ное 2008 09:20

progata написа:
Няма нужда от обосновка,знаеш ли английска нямаш нужда и от български даже,пълен Waste.
Ами щом така мислиш...Поне си запази мнението за себе си не му давай грешни съвети

Профил ICQ Skype

Публикувано на: 11 Ное 2008 13:01

Ходи в СССР.

Профил

Аватар
В момента играе: Heroes IV-WoW (Winds of War)
Публикувано на: 11 Ное 2008 13:15

м МГ е по-лесно все пак за математиката не ти трябва по 3 часа учене на ден...

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 11 Ное 2008 19:08

Е да ама езика се учи сериозно подгответо само.

Профил ICQ Skype

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 11 Ное 2008 20:17

Дъ Пичъ написа:
Тази година доста се колебаех дали да се запиша в математическа гимназия, или в езикова. И реших да се запиша във френската. А от 15ти септември насам съжалявам, че не съм в МГ. Има ли начин да се прехвърля. Балът ми стигаше за навсякъде.

Могат да се държат приравнителни изпити и ако ги преминеш да се преместиш, стига да има свободни места в дадената паралелка.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 14 Ное 2008 15:16

ся първо-тъп си
после-колкото и да отричам предимствата на нашата гимназия пред останалите, тях ги има
поради просия факт, че тва е съвсем обикновена гимназия, в която научаваш още един език, и то мн добре
езикът ще ти остане-ако не друго, да си прочетеш франското опътнаве на ситроена, който си си купил току-що, защото иначе какво друго от гимназията ви остава за живота

а тия в мг-тяхния единствен бонус е,че ще могат да помагат на децата си с домашните до 6-ти клас, само тва без да са се променили от това, коеуто всъщност са, а именно-тъпи задръстеняци

не съжелявай, искам да кажа

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Ное 2008 15:19

Много са ви добри гимназиите, ама с българския пак не се оправяте.

ANTI ANTIFA

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 14 Ное 2008 15:41

е, учим чужди езици не сме там да учим български

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Ное 2008 02:44

ти си ебати олигофрена. без извинение.

Профил

Публикувано на: 15 Ное 2008 04:49

@Till Lindemann:
Ти си много тъпо парче. Ако човек ще следва "научна" специалност каквито са примерно инженерните, или информатика или физика или каквото и да било от тоя род, нека да видим какво ще стане без математиката. Езикът е важен, но не е нито по-важен нито по-маловажен и от математиката в такъв случай. Ако човек иска да следва лингвистични специалности или такива, в които не се изучава математика, разбира се не е нужно. Човек трябва да гледа в перспектива, а не в дистанция не по-далече от върха на носа си. Също така, в много МГ се изучава и чужд език, макар и не толкоз интензивно. Когато някой иска да научи нещо ще го стори независимо къде учи => не е проблем и език да се научи.

И недей дума, че математиците са задръстеняци, 'щото като гледам ти си феноменален идиот, нищо че си от ЕГ. Освен ако може би в твойто ЕГ сте се събрали само сбирщина пишлеменца. Не е изключено, но по-малко вероятно от първото.

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Ное 2008 12:10

ся
първо-недейте да сте толкова силните, сигурен съм, че половината си нямат и идея за какво става въпрос, ама лайте, няма проблем...

а дали пък вече в гимназиите няма ПП-та, които са с такава цел?

нима искаш да кажеш, че човек от ЕГ само с ПП математика, не може да стане инженер, или пък лекар(нищо, че 12 клас не учим нито биология, нито химия)?
ще стане и още как, само, че ще е стъпка напред пред задръстеняците от МГ, защото говорят един повече чужд език...
езика не било проблем да се научи-ае сравни ми по 22 часа седмично чужд език с каквото и да е в МГ...

другото-кои влизат в МГ-тия с най-голям бал(поне във Варна), а кои са тия с най-голям бал-зубърите.в повечето случай зубъри=задръстеняци, които по цял ден циклят една и съща задача

всяко правило си има изключения, аз лично познавам супер пичове от МГ, както и познавам супер пичове и от спортната гимназия, пък там ако си говорим за умствен капацитет...

тъй, че не разбирайте много, а?

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 15 Ное 2008 12:32

Till Lindemann написа:
както и познавам супер пичове и от спортната гимназия, пък там ако си говорим за умствен капацитет...

Аз тук познавам едно изкючение също:)

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
В момента играе: в момента не играе, довечера може
Публикувано на: 15 Ное 2008 14:41

Till Lindemann написа:
ся
първо-недейте да сте толкова силните, сигурен съм, че половината си нямат и идея за какво става въпрос, ама лайте, няма проблем...

а дали пък вече в гимназиите няма ПП-та, които са с такава цел?

нима искаш да кажеш, че човек от ЕГ само с ПП математика, не може да стане инженер, или пък лекар(нищо, че 12 клас не учим нито биология, нито химия)?
ще стане и още как, само, че ще е стъпка напред пред задръстеняците от МГ, защото говорят един повече чужд език...
езика не било проблем да се научи-ае сравни ми по 22 часа седмично чужд език с каквото и да е в МГ...

другото-кои влизат в МГ-тия с най-голям бал(поне във Варна), а кои са тия с най-голям бал-зубърите.в повечето случай зубъри=задръстеняци, които по цял ден циклят една и съща задача

всяко правило си има изключения, аз лично познавам супер пичове от МГ, както и познавам супер пичове и от спортната гимназия, пък там ако си говорим за умствен капацитет...

тъй, че не разбирайте много, а?

Ти си забележителен идиот.
В осми подготвителен клас учехме деветнайсет часа английски седмично. Отделно, че език най-добре се учи от ранна възраст, не да чакаш 13-14 години.
Нямам представа какво е ПП, но без дългогодишни занимания и подготовка по математика - забрави да я ползваш за каквото и да било сериозно.
От тия с "единия повече чужд език", половината го учат по задължение и си нямат и представа реална от него.
Аз съм учил за втори език руски, и го разбирам на ниво, достатъчно, че да чета без особени затруднения. Ако се бях старал, щях да мога и да говоря свободно.
"Задръстеняците от МГ" са някои от най-умните хора в тая страна. Тоест, в другия край на спектъра, спрямо теб. Те поне знаят, че никой няма да те кара да четеш опътнавето на ситроена на френски, тъй като ще го има преведено на минимум шест още езика.
Далеч не е изключено хората с най-голям бал просто да са най-способни и разностранно развити. Отново, за разлика от теб. За справка, Карл Фридрих Гаус и Михаил Ломоносов. На сериозните хора от гимназията им остават доста по-значими неща в главата.
Останалите неща, дето изписа (избълва), са просто шкарт.

И накрая, да ти сера във врата, задето така кълчиш родния ми език !

res=$(cat f| tr ' ' '\n' |head -n 2 |tr '\n' ' ')$(cat f |tr ' ' '\n' |head -n -2 |tail -n +3 |tr -d ',.' |sort |uniq |grep -v "^and$" |tr '\n' ' ' |sed 's/ /, /g' |sed 's/, \([A-Za-z]\+\), $/ and \1./')$(cat f| tr ' ' '\n' |tail -n 2 |tr '\n' ' ')

Профил

Аватар
В момента играе: С на майка ти Цензурата си играя...
Публикувано на: 15 Ное 2008 14:51

Till Lindemann написа:

Тук си в грешка...Влизат селяните.И не само в МГ и ЕГ.Аз също уча в ЕГ и е ПЪЛНО със селяни.Имам предвид буквално.В смисъл, в селските училища пишат шестици, че си издоил козата примерно или, че си дошъл на училище въобще.Така бала на Сюлейманчо и Асенчо става 6.00, и след 8 клас чавето идва да учи в "Биг Сити батка".И при положение, че така и така имат страшен бал защо да се набутат в механото като могат да влязат в "елита"?И voila, ЕГ-та и МГ-та са ФУЛ със селски пръчки :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Ное 2008 16:44

mcmlxxxvi мене бала ми беше 34 след 7ми клас, надали съм толкова тъп
и ПП е профилиран предмет, същия, с който хора ще станат лекари, нищо, че не учим биология и химия...
после-Даниел Вълчев е завършил нашата гимназия

Pеnnywise нали след 7ми клас, всички правят еднакви изпити, тогава си проличава кой закъде е

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Ное 2008 16:53

абе аз съм завършил езикова гимназия а влязох в медицински университет с доста по-високи оценки от хора учили биология и химия 4 години профилирано с по 8 часа биология и 8 часа химия седмично (те повечето така и не успяха да влязат горките). не трябва на това което се дава в гимназията да се разчита, трябва сам да се занимава допълнително човек според интересите си. тъй че все в хуй гимназията.

ANTI ANTIFA

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 15 Ное 2008 17:52

Till Lindemann написа:
mcmlxxxvi мене бала ми беше 34 след 7ми клас, надали съм толкова тъп
1во тва не определя само колко си умен,ми и колко си учил.2ро сяка година нивото на бала е различно

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: в момента не играе, довечера може
Публикувано на: 15 Ное 2008 19:15

Нямам спомен как се образуваше балът, но имах 5.125 по литература, върху най-противния ми разказ, и 5.563 по математика, което не беше 6.00, тъй като недогледах едни 75%. Смятай там, каквото искаш, за сравнение.
Till Lindemann написа:
Даниел Вълчев е завършил нашата гимназия

Страшно разумно ръководно решение ли е според теб да пада хорариумът по история, география, химия, физика, биология, за средното образование, от 2 на 1.5 часа седмично ?

res=$(cat f| tr ' ' '\n' |head -n 2 |tr '\n' ' ')$(cat f |tr ' ' '\n' |head -n -2 |tail -n +3 |tr -d ',.' |sort |uniq |grep -v "^and$" |tr '\n' ' ' |sed 's/ /, /g' |sed 's/, \([A-Za-z]\+\), $/ and \1./')$(cat f| tr ' ' '\n' |tail -n 2 |tr '\n' ' ')

Профил

Публикувано на: 17 Ное 2008 03:07

@Till Lindemann,
Може, с много частни уроци както при мен. Иначе забрави с материала в ЕГ да влезеш където и да било с математика. Докато обратното е възможно. И познавам хора, които са го постигнали. Защо? Ами защото в ЕГ не се покрива и 1/4 от материала необходим за кандидатстване. От друга страна, в МГ езика се учи като във всяко едно СОУ (различно от ЕГ) и в зависимост от упоритостта на ученика и от способностите му за "схващане" на материала е напълно възможно да се покрие без проблеми ниво Advanced, което е напълно достатъчно за повечето хора (в зависимост от нуждите и целите разбира се). Потенциални пречки, които могат да застанат на пътя са дисциплината в часовете и образователната система като цяло. А ако Вълчев ти е идола, значи нещо не правиш връзка с главния.

И да, тъп си. "Висок бал" също не е образец за знания, тъй като на изпит има редица фактори, които влияят и това не са само тези свързани със самия изпит. А изпитът след 7ми клас пък най-малко говори нещо. Защо? Защото това са деца, които още не са свикнали на изпитни условия. С малки изключения, повечето работят по време на изпита под голям стрес, защото им е било опявано че едва ли не този изпит е решаващ за бъдещето им, а нещата са много далеч от това. И както всички знаем, децата лесно се поддават на стрес => голям процент от оценките са доста нереалистични.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com