хубаво куче, гнусен човекDennisEverything? написа:http://img.data.bg/i.php?show=1237673&ctrl_id=15a69u#img
Тва с мойто кутрe в кюстендилския парк Хисарлъка.
С кого коментирате...
- I_Hate_Noise
- Обратна връзка:
Re: С кого коментирате...
Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
ANTI ANTIFA
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
Каза гадния дългокос човек,който ако видя от далече ще объркам за рандом клошарка от улицата.I_Hate_Noise написа:хубаво куче, гнусен човекDennisEverything? написа:http://img.data.bg/i.php?show=1237673&ctrl_id=15a69u#img
Ебете си майката,бе.Толкова сте комплексирани,че не знаете кво става с вас и за какво живеете.През патката сте ми.По-готин съм от вас със сигурност.
|
|
| 
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Мда сигурно си по готин и то от най!Като ти гледам новата снимка ми приличаш на дете от Могилино :Д
Като некъв уруд си.
Като некъв уруд си.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
Пак казвам,много съм си готин и не ме ебе кво мислят няколко гадни,потни,дългокоси и пъпчасали металари,дето не знаят за какво живеят и прекарват повечето време от живота си в тоя форум.
Не съм като урод,ма ти със сигурност си с мазна дълга коса,пъпчасало лице и камуфлажни панталони.Пак ти казвам,изливай си комплексите тука,няма лошо,щото като го правиш някъде навън изяждаш адския хранеж,а може и шамар.Умри,бе,гийк,до никъде няма да стигнеш така.
Не съм като урод,ма ти със сигурност си с мазна дълга коса,пъпчасало лице и камуфлажни панталони.Пак ти казвам,изливай си комплексите тука,няма лошо,щото като го правиш някъде навън изяждаш адския хранеж,а може и шамар.Умри,бе,гийк,до никъде няма да стигнеш така.
|
|
| 
DennisEverything? написа:http://img.data.bg/i.php?show=1237673&ctrl_id=15a69u#img
Кво да кажеме освен Dexter
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
Точно пък за маркови дрешки нищо не съм казал и намекнал.Вие си ги правите тия идиотски изводи.State of Mind написа:DennisEverything? написа:http://img.data.bg/i.php?show=1237673&ctrl_id=15a69u#img
Кво да кажеме освен Dexter![]()
![]()
баси стига ревал,че си готин...ама нещо много готини се навъдихте с марковите дрешки както вика един яж курци!
A Dexter е адски над теб в много неща,повярвай.
|
|
| 
В кои бе муци обясни айде чакам теDennisEverything? написа:Точно пък за маркови дрешки нищо не съм казал и намекнал.Вие си ги правите тия идиотски изводи.
A Dexter е адски над теб в много неща,повярвай.Не се правете на идиоти просто.
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
Яж курци,бате..стига,в предучилищната ли сме?Сериозно,на адски смешен се правиш.
|
|
| 
Не аз съвсем сериозно те питам,искам да ми обяснишDennisEverything? написа:Яж курци,бате..стига,в предучилищната ли сме?Сериозно,на адски смешен се правиш.
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
Ако не се лъжа,ти беше скейтърState of Mind написа:Не аз съвсем сериозно те питам,искам да ми обяснишDennisEverything? написа:Яж курци,бате..стига,в предучилищната ли сме?Сериозно,на адски смешен се правиш.така че те чакам,ако не можеш ем явно не си човека,който се описваш.
|
|
| 
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
- VALEN7INVS
- Цар
Това, че майка ти ти казва, че си готин не го прави истина, да знаеш.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
Да,бе,досетлив си.На теб пък твоите 8000+ мнения показват колко си готин.
Момчета,нали знаете,че повечето сте ми на бибата и ме кефи как седите и цъкате F5 за рефреш,да може да храните.
Адските сте
П.П.Момчета,хубостта е комплексно нещо.Аз може и да не съм от най-готините,но се старая да не избивам комплексите си.Всеки човек има такива.Е вашите явно са в повечко.Къв ви е проблема като видите снимка и даден индивид не ви хареса?Що просто не премълчите както правя аз.Хиляда пъти съм виждал малоумната и дебилна снимка на Ноктурно до самолета.Там той е типичния гийк,който изглежда не повече от 9 клас,гледа тъпо и стои като дърво.И безбройните олигофренски снимки с малоумни физиономии на Кирето.Всеки си е уникален с това,че е различен.И дори да не харесвате дадено нещо,няма нужда да плюете.Тва показва колко сте ограничени.Просто си замълчете.
Стегнете се,момчета.
Момчета,нали знаете,че повечето сте ми на бибата и ме кефи как седите и цъкате F5 за рефреш,да може да храните.
Адските сте
П.П.Момчета,хубостта е комплексно нещо.Аз може и да не съм от най-готините,но се старая да не избивам комплексите си.Всеки човек има такива.Е вашите явно са в повечко.Къв ви е проблема като видите снимка и даден индивид не ви хареса?Що просто не премълчите както правя аз.Хиляда пъти съм виждал малоумната и дебилна снимка на Ноктурно до самолета.Там той е типичния гийк,който изглежда не повече от 9 клас,гледа тъпо и стои като дърво.И безбройните олигофренски снимки с малоумни физиономии на Кирето.Всеки си е уникален с това,че е различен.И дори да не харесвате дадено нещо,няма нужда да плюете.Тва показва колко сте ограничени.Просто си замълчете.
Стегнете се,момчета.
|
|
| 
- VALEN7INVS
- Цар
Я ми поясни как точно?DennisEverything? написа:На теб пък твоите 8000+ мнения показват колко си готин.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Ето ти една ограниченостDennisEverything? написа:Ако не се лъжа,ти беше скейтърНека да започнем с това за начало.
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
Тва го казах,за да замажа,щото се изказах тъпо по твой адрес.State of Mind написа:Ето ти една ограниченостDennisEverything? написа:Ако не се лъжа,ти беше скейтърНека да започнем с това за начало.
те еба в гейтака
Не успях.Fail.Няма как да знам в какво съм по-добър от тебе.
Ето.
|
|
| 
Оф. Да го еба, тая тема явно си има периоди на осиране. -.-
Ся, като па не е трве дет метъл копеуе, та е върховният боклук. Я стига простотии бе. Ай стига се разправяли кой е готин и кой не. Като не ви харесва някоя снимка, па си мълчете. Верно, че сме хейтърско-гийковски форум (лелеееее, какви звучни добруджански думи само), ама сопрете се. Денис, а ти земи спри да нападаш дългите коси и камуфлажките, че всех да се обиждам и аз.
А вие бе - абе какво ся, постнал човекът чтири по-нормални снимки. Нито се прави на †уРбУуУУ Г@3ар4ИиИи, нито нищо.
Вермо - ако нещо мога да ти кажа със сигурност, то това е, че Денис е мно' точен човек и не е чалгар.
Ай сайлънс ся.
Ся, като па не е трве дет метъл копеуе, та е върховният боклук. Я стига простотии бе. Ай стига се разправяли кой е готин и кой не. Като не ви харесва някоя снимка, па си мълчете. Верно, че сме хейтърско-гийковски форум (лелеееее, какви звучни добруджански думи само), ама сопрете се. Денис, а ти земи спри да нападаш дългите коси и камуфлажките, че всех да се обиждам и аз.
А вие бе - абе какво ся, постнал човекът чтири по-нормални снимки. Нито се прави на †уРбУуУУ Г@3ар4ИиИи, нито нищо.
Вермо - ако нещо мога да ти кажа със сигурност, то това е, че Денис е мно' точен човек и не е чалгар.
Ай сайлънс ся.
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Ти еба в задника дебел.Много си смел брат ;Д Лесно е да кажеш думички тук ама на живо сигурно си ебати и гъз фейс.И повярвай ми нивото ми на хигиена както и на всички останали освен теб е доста по-високо от твоето.Не се ли виждаш къв си грозен и храниш.DennisEverything? написа:Да,бе,досетлив си.На теб пък твоите 8000+ мнения показват колко си готин.![]()
Адските сте![]()
Стегнете се,момчета.
Те грозните хора са с такова самочуствие поглеждат се в огледалото и си казват "Ех колко съм красив/а!" и за да прикрият грозотата си се обличат с маркови дрешки за по 100-2000 лева за да не им гледат хората грозните фейсове а да гледат кви дрехи носят.
И кво си мислиш че в момента треперя от яд от твойте думи ли?Не стабилно се посмях на глупостите който изръси и ще ти кажа продължавай така че тема си е бисер и без това.
Сещам се колко ти се смя форума на една твоя снимка с големите ти джуки къв смешник беше.
Ти кво като си богаташче и сега те е яд че си богат пък си баси и грозния мухлю и дай сега металите са ми врагове.Не ме интересува какво си говориш защото нямаш смелост да го изречеш извън дупката в която живееш и не излизаш защото като излезеш хората ще видят къв си грозен и става лошо ;Д
Ае с здраве да ти е куроядец.
Наз по-добре не дей го защитава ;Д
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
- VALEN7INVS
- Цар
Как стигна до този гениален извод? На 'трве дет метъл копеуе' ли ти приличам? Аз ли обяснявах в сума и постове подред, че всъщност съм си готин и вие просто не можете да го разберете? Надали само аз усещам каква пародия е това...NhazUl написа:Ся, като па не е трве дет метъл копеуе, та е върховният боклук.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS