Имаш супер ограничено мислене.И да не съм от най-готините,със сигурност имам по-нормална физиономия от тебе,бе,пъпчивко.
Радвате ме,деба и идиотите.
|
|
| 
Айде Айде Не Се ПрАвИ на ФаШъН щоТо си ПеДаЛ!DennisEverything? написа:Няма нужда да си чета поста,ти просто си дебил,който си прекарва живота в тоя форум.
Имаш супер ограничено мислене.И да не съм от най-готините,със сигурност имам по-нормална физиономия от тебе,бе,пъпчивко.
Радвате ме,деба и идиотите.
ако на тази снимка съм гийк, просто не знам...DennisEverything? написа:Ноктурно,гийк,не съм тръгнал да се мазня.

Кво толкова и има?Много си е добра даже ;зZarathustra написа:Аман бе. Тая снимка отдавна стана 100% комерс и не знам как не те е срам да я показваш. Баш гийк си.
Погледни се в огледалото!Виж си джуката!Виж си телосложението ;р тогава ела ми говори.DennisEverything? написа:А ти колко си тегав...
Много съм си готин,бе гийк.Комплексите тука си ги изливай по-добре,не ми пречиш.Щото навън доста хранеж ядеш,сигурен съм.Vermic написа:Погледни се в огледалото!Виж си джуката!Виж си телосложението ;р тогава ела ми говори.DennisEverything? написа:А ти колко си тегав...
|
|
|