Абе в крайна сметка - бих ударил едно мулти с някой нууб, ако има навити
Нещо не успях да й свикна и още ме изнасят на easy из мисиите... Тея японци са прекалено сложни, тяхната мама
И все пак почти съм я врътнал, та какво е моето мнение - малко съм разочарован, историята не ми хареса изобщо... не че имаше история, няколко мисии с нещо, което се случва... А и тая бонбонената графика, където имам странното усещане, че ми напомня на сегашната за Стареца 2. Тъкмо се обнадеждих, че след последния C&C ще се промени идеята, ама уви.
И така, какво забелязах аз - за Японците ти трябва убер хипер майкро за да им управляваш трансформациите на всички единици, тсунами танка е там за да мре само, антивъздушната им защита не струва нищо, всички единици имат ужасяващо малко живот... Виж по море наистина нямат равни и то само заради артилерията и готиното корабче. Юрико Омега изглежда супер добре, но ми писна да я ядат мечките , понеже не мога да цъкна на 4 една след друга. Гадост. Кулите им също не струват за нищо, прекалено лесно се чупят, специалните им умения... Можеха да са и по-добри, щита и Скуадрон-а ми харесаха.
Руснаците - милте братушки имат много добра въздушна атака, самолетчетата им са имба, хеликоптерите са евтини и с големи бройки могат да смъкнат вяска защита, пък ако вкараш Киров достатъчно близо за 3-4 генератора вдига звездичка и оттам нататък иди го спри. По море ги няма никакви, транспортите им за единици са ебати смешните неща. Артилерийката им също е смешна обаче. Защитата за базата и тя не е толкова добра, тея тесла кулички докато презаредят, че докато стрелят, че докато вземат каквото и да било като щета... Специалните им са токсични глупости, добре, че е Наташа - пълни ме максимално тая мацка! Според мен си е най-добрия генерал, има повече обхват от останалите, на звездичка почти винаги е извън рейндж-а на кулите.
Съюзниците! Станаха ми любимци те, няма как - Любимите ми тактики със самоубийци бомбардировачи станаха още по-лесни за изпълнение, понеже самолетите са направо безсмъртни, антивъздушната им е малко слаба, но наземната кърти всичко. Мираж танковете, това е такава имба, гази сгради, гази пехота, гази танкове, гази много танкове, много база... Дори не се забелязва, че живота им не е толкова много. Същото и с артилерията им, адски силно животно е. Морски са по-зле и от руснаците, Дееба! Самолетчетата са безполезни, не стига чене правят нищо, ами могат и да ги свалят, другите им корабчета са ненужни, без това не могат да защитят нищо... Иии призма кулите ми пълнят душата всеки път щом ги видя в действие... просто изпадам в умиление, толкова ми харесват ^^ А специалитета с Dump-а е по-силен от убер оръжието им. И значи имаме си Призма кули, имаме мираж танкове и имаме добри специални, какво забравям? О да - хроносферата! Имба! Нещо като Таня с тоя колан и факта, че веднъж попадне ли между вражите танкове - загинали са.
Следователно - забавлявам се определено, но ми се искаше да е нещо повече! И другия извод - съюзниците ми харесват най-много