Отдавна не съм поствал, но имам един проблем, с който се надявам че някой ще може да ми помогне.
Сигурно си спомняте, че бях започнал да се занимавам с 3Д моделиране. Та, наскоро научих за една невероятна програма за рендериране, но за съжаление имам проблеми с инсталацията и. По време на инсталационния процес програмата ми съобщава, че нямам достатъчно РАМ в системата и прекъсва процеса. Аз знам за хора, които имат същото количество РАМ, а програмата им тръгва. За това се опитвам да намеря начин да прескоча етапа, при който програмата проверява системата за количеството РАМ и се сетих за един трик, който използвах едно време при ПС игри. Инсталирвах играта на друг, по-мощен компютър, копирвах всички файлове от папката на играта и ги препращах на моя компютър. В 50% от случайте трика проработваше. За съжаление в момента нямам достъп до друг компютер и за това се надявам някой да може да изтегли програмата (само 163 МБ), да я инсталира, да сложи файловете от папката в един .zip файл и да ми го прати или качи някъде. Ще бъда изключително благодарен на човека, решил се да се заема с тази задача.
Торента се намира тук
Игнорирайте папките с наименование Bonus.