Автор |
Съобщение |
Кain
|
|
В момента играе: Crashday(multiplayer)
|
|
Заглавие: Re: Red Alert 3 Публикувано на: 07 Ное 2008 19:09
Тъпанар такъв искам оценка а не (полу)голи мацки
___________________________________ "There is no path as wicked as that of the righteous"
|
|
|
|
|
bgKommando
|
|
|
|
Заглавие: Re: Red Alert 3 Публикувано на: 07 Ное 2008 19:25
FrAnTic1bg написа: Vermic, просто ти се чудя от къде ги ръсиш тия божествени глупости... а не, сетих се. Ти освен през хамачи и срещу ботове играл ли си? Апок-а е толкова звяр, че спокойно можеш да погребеш някой само с него. А противовъздушните му установки само щяха да го превърнат в имба юнит. Кирова... м'че и в 2ката беше безполезен. И там си беше скъп, бавен и тн. Пехотата е толкова безмислена, колкото е и MCVто. Да не говорим това за водатата... Или чакай... к'во се занимавам. Спирай да играеш докато е време! Съгласен см със всичко, което каза само за киров малко грешиш.Може да бъде полезен по два начина. 1-ви:Докато разсеиваш противника с други юнити го сникваш през местата кадето няма конфликти и го вкарваш от зад на врага. 2-ри:Използваш го да поема дмг-то докато напредваш към базата на противника. Бтв и терор дроните също могат да бъдат голяма имба със статис парализата. Вермик кат толкова милееш по RA2 и мислиш, че RA3 е провала на годината изтегли си RA2 и земи се успокой деба.
___________________________________ taste the jelly - race the jelly - You JELLY?
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Red Alert 3 Публикувано на: 07 Ное 2008 20:38
Altair написа: Тъпанар такъв искам оценка а не (полу)голи мацки Еби си майката бе педер!Бати пишлемето тъпо. Иначе не вече се успокоих след като почнах с мега тъпи и банални тактики. Иначе командъра на Японците има мега малко кръв.Но пак си остава ИМБА!!!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
BARRICADE
|
|
|
|
Заглавие: Re: Red Alert 3 Публикувано на: 08 Ное 2008 14:45
Че има известен дизбаланс има го. Все пак EA не са Blizzard. И все пак играта ми хареса и да цъкахме я с приятели в хамачи.Не е толкова небалансирана. Японците с техните трансформиращи юнити са наистина яки ,но не са непобедими. Някаде четох тука 4е Tengu-то било мноо силно, всащност то е бая крехко, повечето единици на японицте за сметка на трансформацията са по крехки от останалите. А иначе Шогун корабите наистина са зверски и по добри от другите. То пак нали се брои че японците имат най-силна флота, а руснаците най силни танкове, за американците не знам, не са ми интересни.
___________________________________ Knight will fall 2008
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Re: Red Alert 3 Публикувано на: 08 Ное 2008 15:47
Ми аз гласувах за руснаците в анкетата ама нещо не ме кефят особено в RA3. Тия апокалипси са супер здраво осрани. В RA2 с 2 такива бутах easy, пък сега с 10 едвам едвам го бутам и то само с помоща на Super Weapon. Най-много ме кефят японците.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: Red Alert 3 Публикувано на: 08 Ное 2008 15:48
Играта е добра но не е това което очаквах.Поне да имаше баланс.
|
|
|
|
|
Kazim
|
|
|
|
Заглавие: Re: Red Alert 3 Публикувано на: 08 Ное 2008 16:46
Altair написа: Абе народе имам питанка.Ся ми се е прицъкала стратегия и се чудя каква оценка и давате
Графика-?/10 Звук-?/10 Геймплей-?/10 Обща оценка-?/10 Код: Графика-7/10 Звук-9/10 Геймплей-8/10 Обща оценка-8/10
___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Red Alert 3 Публикувано на: 08 Ное 2008 17:24
Добре кво толко и се кефите на тая игра??Кажете ми 1 нещо (освен флотата,която според мен само преебава играта) по-различно от тибериум уарс?
|
|
|
|
|
NeO_Zealot
|
|
|
|
Заглавие: Re: Red Alert 3 Публикувано на: 08 Ное 2008 17:26
Jorix написа: Добре кво толко и се кефите на тая игра??Кажете ми 1 нещо (освен флотата,която според мен само преебава играта) по-различно от тибериум уарс?
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: Red Alert 3 Публикувано на: 08 Ное 2008 17:36
Jorix написа: Кажете ми 1 нещо по-различно от тибериум уарс? Заглавието. P.S Quirk написа: +1
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: Red Alert 3 Публикувано на: 08 Ное 2008 17:37
Jorix написа: Добре кво толко и се кефите на тая игра??Кажете ми 1 нещо (освен флотата,която според мен само преебава играта) по-различно от тибериум уарс? Само да те светна че всичко е от сагата команд едн конкуаер!
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Red Alert 3 Публикувано на: 08 Ное 2008 18:02
Quirk написа: Jorix написа: Добре кво толко и се кефите на тая игра??Кажете ми 1 нещо (освен флотата,която според мен само преебава играта) по-различно от тибериум уарс? Хохо браво +1 пост честито.Са ако може и на въпроса да ми отговориш.А вермик,казах различно,не еднакво
|
|
|
|
|
I_Hate_Noise
|
|
|
|
Заглавие: Re: Red Alert 3 Публикувано на: 08 Ное 2008 18:17
___________________________________ Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
|
bgKommando
|
|
|
|
Заглавие: Re: Red Alert 3 Публикувано на: 08 Ное 2008 18:46
Quirk написа: Jorix написа: Добре кво толко и се кефите на тая игра??Кажете ми 1 нещо (освен флотата,която според мен само преебава играта) по-различно от тибериум уарс? +3
___________________________________ taste the jelly - race the jelly - You JELLY?
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: Red Alert 3 Публикувано на: 08 Ное 2008 19:22
Стига сте спамили бе
|
|
|
|
|
BARRICADE
|
|
|
|
Заглавие: Re: Red Alert 3 Публикувано на: 08 Ное 2008 19:30
Dumbaldor написа: Ми аз гласувах за руснаците в анкетата ама нещо не ме кефят особено в RA3. Тия апокалипси са супер здраво осрани. В RA2 с 2 такива бутах easy, пък сега с 10 едвам едвам го бутам и то само с помоща на Super Weapon. Най-много ме кефят японците. Смисъла е не да има6 супер мега непобедим танк ,а мощна но тясно специализирана единица. Играта стимулира да използва6 смесени отряди от различни единици подготвени за всякакви ситуации.(поне аз така мисля) Пък и мисля че смесени групи е по яко отколкото да използваме само 1 юнит.
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Re: Red Alert 3 Публикувано на: 08 Ное 2008 19:48
Да така е. Прав си. Обаче за управление на армия от различни единици ти трябва голямо микро. И тук нещата опират до добрата стара игра: камък, ножица, хартия. Не смятам да се задълбочавам чак толкова в играта.
|
|
|
|
|
JaD
|
|
|
|
Заглавие: Re: Red Alert 3 Публикувано на: 08 Ное 2008 20:37
BARRICADE написа: Смисъла е не да има6 супер мега непобедим танк ,а мощна но тясно специализирана единица. Играта стимулира да използва6 смесени отряди от различни единици подготвени за всякакви ситуации.(поне аз така мисля) Пък и мисля че смесени групи е по яко отколкото да използваме само 1 юнит. QFT Още в началото играта предупреждава, че за да успееш е нужно да ползваш смесени отряди и в прав текст казва, че само с един вид юнити далеч няма да стигнеш. Според мен играта е силно ориентирана към про-тата с всички тези допълнителни умения на всяка единица. Доста е наблегнато на микрото. Това ми харесва, но би се харесало и на страничен наблюдател, защото сега мелетата не са само някакви танкове, които просто се пуцат, а включват различни умения и понякога трудно може да прецениш кой ще излезе победител. Мисля, че хората, които казват "На тая нация юнитите са много слаби" или "Пф тва преди мажеше наред, ся за нищо не стаа" най-вероятно още не могат да ползват добре комбинациите от специални способности (и аз още не мога).
|
|
|
|
|
BARRICADE
|
|
|
|
Заглавие: Re: Red Alert 3 Публикувано на: 08 Ное 2008 20:51
Аз не съм про( на medium ги бия със зор) ,но тази идеята за смесените групи много ама много ми харесва.Макар и със измислени единици балгодарения на предимствата и недостатъците им се получава едно ниво на реализъм. А като прибавим че всеки юнит има специални режими на действие( лъча на Aпокалипса и хамъра, засилката на Кинг Они и др.) се получава голямо разнообразие. Стига сте плюли играта кат не ви харесва пи6ете по една критика и не я играйте
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: Red Alert 3 Публикувано на: 08 Ное 2008 23:06
Най-накрая превъртях мисийте на русия.Накрая ми дадоха тесла танкове но в играта ги няма! ;/ ТЕХ ИМБА ИМПЕРОР!!!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|