Автор |
Съобщение |
bgKommando
|
|
|
|
Заглавие: Re: Red Alert 3 Публикувано на: 05 Ное 2008 23:12
Кампанията е супер луда на места особено на съветите след 6-та.Не съм играл другите кампаний само три на алианса, но съм ready to take you on в мулти.Някой има ли да каже мрежата, пас и времето в което играете да се присаединя и аз.
___________________________________ taste the jelly - race the jelly - You JELLY?
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Red Alert 3 Публикувано на: 06 Ное 2008 00:35
Vermic написа: Няма ли мулти игри вече или ви писна? имам да учим много тия дни - зор видех ама в петък , събота и неделя съм почивка, тъй че тия три дни че играем до кръв
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Red Alert 3 Публикувано на: 06 Ное 2008 00:51
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Red Alert 3 Публикувано на: 06 Ное 2008 09:59
Много е усрана играта като ги няма атомките и стоурмът ;о
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
bgKommando
|
|
|
|
Заглавие: Re: Red Alert 3 Публикувано на: 07 Ное 2008 00:51
Аве хора кажете няква мрежа. Бтв чух, че ще има някав мод за Red Alert 3 дето ще вклячва атомната бомба и сторма.
___________________________________ taste the jelly - race the jelly - You JELLY?
|
|
|
|
|
Telba
|
|
В момента играе: Planetside 2 Guild Wars 2 World Of Tanks Team Fortress 2
|
|
Заглавие: Re: Red Alert 3 Публикувано на: 07 Ное 2008 10:01
Einstein is dead ! No nukes, no storms! Като тук поставям въпроса кво' да фък има Айнщайн с проекта Манхатан? Опенхаймер е виновника за ядрените оръжия,ама карай,да върви...
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Red Alert 3 Публикувано на: 07 Ное 2008 10:16
Telba написа: Einstein is dead ! No nukes, no storms! Като тук поставям въпроса кво' да фък има Айнщайн с проекта Манхатан? Опенхаймер е виновника за ядрените оръжия,ама карай,да върви... E=mc? ?
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: Red Alert 3 Публикувано на: 07 Ное 2008 10:47
Не знам кво да кажа...Руснаците са яко усрани да не говоря пък за съюзниците.Японците са някаква смешна имба и само мажат наляво на дясно.
Не играете ли още мулти останалите?
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Red Alert 3 Публикувано на: 07 Ное 2008 11:07
Vermic написа: Не знам кво да кажа...Руснаците са яко усрани да не говоря пък за съюзниците.Японците са някаква смешна имба и само мажат наляво на дясно. Руснаците определено са по-осрани от съюзниците. Иначе за японците си прав.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: Red Alert 3 Публикувано на: 07 Ное 2008 11:44
Като почнах да сравнявам единиците гледам че Руснаците не са усрани а са насрани. В играта да се играе с пехота смисъл няма.Врага иде с 20 танка и не спира а пехотата от 20 конскрипта и 12 базукиста са премазани без да успеят и да стрелят. Смисъл от Наташа няма слаба е добра е срещу пехора и в атака в гръб но срещу всичко останало си умира без зор. Заменили са руските вълци с мечки който са добри но когато няма пехота срещу тях са безмислени. Танковете тук са ТРАГЕДИЯ!В двойката бяха имба спор няма но тук не е останало нищо от двойката.Просто са безмислени и слаби. Битките по вода за руснаците винаги завършват със загуба независимо броя на враговете.Подводниците са нищо добри са за изненадваща атака и то само за това ако стоят под постоянна атака бързо се потапят.За корабите да не говорим. Защитата е трагедия стария велик бункер сега е някво малко бункерче от което смисъл няма да не говорим че оръдието против въздушни атаки е заменено с няква си куличка смешна.
И сега да се оплача за двете ми любими единици който просто са на макс усрани и са безмислени. Киров е безмислен защото е бавен и скъп не си струва парата и докато стигне до вражеската база може да са те изнесли през това време.
Апокалипс танка е просто усран!Слаб и скъп.бавно става и много пара смисъл няма от него.Не бие по въздух както биеше в двойката.Плачевно положение.
Да не забравя да спомена и ИМБА ЯПОНИЯ!!! Просто не знам японци ли са я правили играта или някой японофил просто няма такова нещо.Они война и тяхната командърка са имба от всякаде.
Честито на хората който се насират от кеф за Япония.
Ще се гръмна!
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Red Alert 3 Публикувано на: 07 Ное 2008 11:55
Аз па с руснаците рутим наред Не ми се струват толкова насрани. Япония е имба само по вода - с Шогуните. Ама то не съм играл много, по-нататък ще видим... като се почне с тактиките
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Red Alert 3 Публикувано на: 07 Ное 2008 12:15
Кире_Гръчата написа: Япония е имба само по вода - с Шогуните. Ами Тенгутата бе?
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Red Alert 3 Публикувано на: 07 Ное 2008 12:16
Кои беа тия?
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Red Alert 3 Публикувано на: 07 Ное 2008 12:53
Mecha Tengu/Jet Tengu
|
|
|
|
|
Kazim
|
|
|
|
Заглавие: Re: Red Alert 3 Публикувано на: 07 Ное 2008 16:02
Тенгу с носа! Японците са мега зли. Вермик, не подценявай пехотата. С нея мачкам в началните етапи на играта. Само малко покрепление от машинки и готово.
___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
|
|
|
|
|
FrAnTic1bg
|
|
|
|
Заглавие: Re: Red Alert 3 Публикувано на: 07 Ное 2008 17:06
Vermic, просто ти се чудя от къде ги ръсиш тия божествени глупости... а не, сетих се. Ти освен през хамачи и срещу ботове играл ли си? Апок-а е толкова звяр, че спокойно можеш да погребеш някой само с него. А противовъздушните му установки само щяха да го превърнат в имба юнит. Кирова... м'че и в 2ката беше безполезен. И там си беше скъп, бавен и тн. Пехотата е толкова безмислена, колкото е и MCVто. Да не говорим това за водатата... Или чакай... к'во се занимавам. Спирай да играеш докато е време!
___________________________________ Sic vic pacem parabellum.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: Red Alert 3 Публикувано на: 07 Ное 2008 17:10
FrAnTic1bg написа: Vermic, просто ти се чудя от къде ги ръсиш тия божествени глупости... а не, сетих се. Ти освен през хамачи и срещу ботове играл ли си? Апок-а е толкова звяр, че спокойно можеш да погребеш някой само с него. А противовъздушните му установки само щяха да го превърнат в имба юнит. Кирова... м'че и в 2ката беше безполезен. И там си беше скъп, бавен и тн. Пехотата е толкова безмислена, колкото е и MCVто. Да не говорим това за водатата... Или чакай... к'во се занимавам. Спирай да играеш докато е време! Поиграх играта доста за да стигна до това заключение. Виж ако играеш с ботове(считай ботове!) да може и да ги смазваш. за останалите играите си...
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Red Alert 3 Публикувано на: 07 Ное 2008 17:31
Пехотата е есенциална. Javelin Soldiers + Peacekeepers в най-ранните етапи от играта са наистина опустошителна комбинация, а да не говорим пък че Peacekeepers е желателно да има в армията ти през цялата игра. ;р
|
|
|
|
|
Кain
|
|
В момента играе: Crashday(multiplayer)
|
|
Заглавие: Re: Red Alert 3 Публикувано на: 07 Ное 2008 17:40
Абе народе имам питанка.Ся ми се е прицъкала стратегия и се чудя каква оценка и давате
Графика-?/10 Звук-?/10 Геймплей-?/10 Обща оценка-?/10
___________________________________ "There is no path as wicked as that of the righteous"
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: Red Alert 3 Публикувано на: 07 Ное 2008 18:56
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|