САЩ? Президент?
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
Re: САЩ? Президент?
Тия избори няма да повлияят на милата ни родина. Така че кво се гласите да обсъждате не знам.
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Ние сме космополити-граждани на света!THE KING OF TIME написа:Тия избори няма да повлияят на милата ни родина. Така че кво се гласите да обсъждате не знам.

Амет
Ученичка
Ти си малка ученичка с много късичка поличка,
много сочна, непорочна само чакаш да те почна...
две години ти се точа, де ще взема да те скоча..
Но ще видя зор с чичко прокурор
щом на топло той ме вкара някой друг ще те набара. (х2)
Ти си малка ученичка с отворена душичка,
много дива и красива но да бъда с теб не бива...
сядаш ми на колене и ми правиш олеле...
Ученичка
много сочна, непорочна само чакаш да те почна...
две години ти се точа, де ще взема да те скоча..
много дива и красива но да бъда с теб не бива...
сядаш ми на колене и ми правиш олеле...
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Тоя Обама нещо на социалист ми мяза. Това не е добре, според мен Макейн е по-добрия вариант, особено за период на световна криза, но за жалост майче Обама ще спечели.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
Надяам се, че се шегуваш?Andrey358 написа:Тоя Обама нещо на социалист ми мяза. Това не е добре, според мен Макейн е по-добрия вариант, особено за период на световна криза, но за жалост майче Обама ще спечели.
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Ако Маккейн спечели ще обяви война на Иран.Иран имат оръжия за масово унищожение и знаете какво ще стане.Маккейн е глупак и няма добър план за кризата.Той е тъп военен който иска само войни.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Дам или Иран или Сирия,вторите имат ракети срещу Израел и това спира американците(засега).
BULGARIA AIR - леФски ПАДА, НИЕ НЕ!!!
Мда... ясно ни е, кой управлява света, ама... Тези избори са егати преструвката.

If it's not a signature, shoot it.
Абе я като разберете кой е спечелил ми кажете щот по телевизията дрънкат само глупости

Обама.
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ
Ведър и образован човек, много точен вид дава. Сигурно ще грее на плакатите за Третата Световна ^_^
ниганиганиганиганиганиганиганиганига
ниганиганиганиганиганиганиганиганига
- shub niggurat
- Обратна връзка:
- I_Hate_Noise
- Обратна връзка:
Барак Осама надделя. Победа за "расовото равноправие" и световното еврейство.
С.Т.О.Б.Ъ. - Da Realization ov Martin Lucifer King'z Dreamz
*)
С.Т.О.Б.Ъ. - Da Realization ov Martin Lucifer King'z Dreamz
*)
Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
ANTI ANTIFA
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Не е така. Маккейн е много компетентен по отношение на проблемите в настоящия момент. Виж че в последните година две овладяха кризата в Ирак, а преди се говореше че едва ли не ще стане втори Виетнам. Това е защото Макейн пое нещата там.Vermic написа:Ако Маккейн спечели ще обяви война на Иран.Иран имат оръжия за масово унищожение и знаете какво ще стане.Маккейн е глупак и няма добър план за кризата.Той е тъп военен който иска само войни.
Що се отнася до Иран, дали ще има война или не не може да се каже, но не знам защо си останал с впечатление че иранците имат оръжъя за масово поразяване, това просто не е фактологически вярно. Те в момента се опитват да обогатяват уран което може да доведе евентуално до атомна бомба, но за сега това все още не е факт.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
-
Ейнджъл Фейсо
Ако ножа опре в гърлото, нали се сещаш, че е много по-лесно да се купи една ядрена бойна глава от Русия за има нема 10-15 милиона?Andrey358 написа:...
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Само не разбрах защо въобще си мислиш, че иранците са си поставили за цел да си правят ядрено оръжие.Andrey358 написа:Що се отнася до Иран, дали ще има война или не не може да се каже, но не знам защо си останал с впечатление че иранците имат оръжъя за масово поразяване, това просто не е фактологически вярно. Те в момента се опитват да обогатяват уран () което може да доведе евентуално до атомна бомба, но за сега това все още не е факт.
Въобще не са вчерашни, само това искам да отбележа. Напълно наясно са, че има много по-ефективни и обществено приети 'оръжия за масово покушение'.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- Gοסgle [Bot]
Според Економист Иран внасят петрол и въглища, т.е. имат нужда от още енергия. Урана може да се използва за това, за което го използва и България - за АЕЦ.Andrey358 написа:Що се отнася до Иран, дали ще има война или не не може да се каже, но не знам защо си останал с впечатление че иранците имат оръжъя за масово поразяване, това просто не е фактологически вярно. Те в момента се опитват да обогатяват уран което може да доведе евентуално до атомна бомба, но за сега това все още не е факт.
Освен това, като бучите за Иран, не забелязвам да споменавате Израел - държава, която е враг за Иран и притежава ядрено оръжие. Същото важи за Индия и Китай. Не че съм фен на иранската теокрация, но и те имат право на самозащита.
- I_Hate_Noise
- Обратна връзка:
Иран е най-старата държава на планетата, от там са тръгнали белите хора, медицината се е развила и усъвършенствала там много преди гърците да ги окрадат и да тръгнат да се пишат за teh real thing и първоизточник на всичко. Имат право и света да управляват, няма да се справят зле.
Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
ANTI ANTIFA
- Mad Hatter
- Обратна връзка:
Спред мен Бараката ще е пионка, както стана и със пионката на Путин
.
http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
A.k.A PROTOSOON