I_Hate_Noise
Цитат:
яжте ми кура бе. я му вижте дрешките и кажете пак дали е китаец
1. Ако те видя теб с такива дрехи, трябва да те мисля за японец, така ли?
2. Просто физономията му ми се стори, по-централно азиатска...не че няма такива японци...просто поставих под въпрос "японското" в ситуацията. Освен името (което може да е сменено) в пича не виждам нищо типично японско.
3. Кура няма да ти го ям, но ако го подадеш достатъчно близко, може да ти го клъцна.
4. Стига с това стереотипизиране и омраза към "чуждопоклонничеството". Ако не сте го загряли все още, това е форма на протест сещу помията с която ни заливат всекидневно в нашата мила татковина. Включително и горния клип, който определено е проява на най-изискан и рафиниран балкански хумор.
Цитат:
п.п. нищо. аз като човек школуван в традицията на японските бойни изкуства уважавам японската култура, но не и това с която се свързва тя в днешно време.
С какво я свързват в днешно време?
Суши? Икебана? Хайку? Саке?
Съмнявам се. Средностатистическия български тийн свързва Япония предимно с дрифтинга и може би подозира, че PlayStation се проектира някъде там.
Не виждам какво имаш срещу аниме феновете. Те поне знаят, че има такива неща, като самураи, шиноби-та, гейши, караоки барове, якудза, мико-та (деви в шинтоиските храмове), рамен и въобще, че там някъде в далечния ориент съществуват култури/религии, които драстично се различават от европейските.