Ебах ги и сийдърите!8.4% за 2 часа!А трябваше да се е изтеглила вече!Vermic написа:На 60% от замунда :О цял ден!

Ебах ги и сийдърите!8.4% за 2 часа!А трябваше да се е изтеглила вече!Vermic написа:На 60% от замунда :О цял ден!

Каква е разликата между двете?STUBBS написа:Излезе и релийза на RELOADED.Тегля го от SCC!
Не знам мене тоя на trivium си ми върви екстраVermic написа:Каква е разликата между двете?STUBBS написа:Излезе и релийза на RELOADED.Тегля го от SCC!
Ъм какво ще рече старфорс?Защото за мен не е загуба мястото което ми заема.I_Hate_Noise написа:релийза на RELOADED е по-малък (english only) и няма старфорс. сейвовете от единия не тръгват на другия (?!?).
Аз пък казах на шерифа, той отиде да се разправя с тоя Burka и като тръгнаха за ареста този Burka застреля шерифа, а аз затрелях него.Warbringer написа:Взривих Megaton
Ми тя няма много общо с предишните!Не че е лоша,но хардкор феновете на поредицата ще се разочароват!bYbonЪъЪъ написа:Abre ako ne sam igral predi6nite 6e se nakefa li na taq?
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."