Автор |
Съобщение |
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: [RQ, or whatevah o.O] Roleplayin' Публикувано на: 01 Апр 2008 20:49
Хами,ти ли си ма?
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
Existence
|
|
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Re: [RQ, or whatevah o.O] Roleplayin' Публикувано на: 01 Апр 2008 20:58
Fenrir написа: Хами,ти ли си ма? Да той е а аз не го и искам, не пише добре
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
Stalker-sama
|
|
|
|
Заглавие: Re: [RQ, or whatevah o.O] Roleplayin' Публикувано на: 02 Апр 2008 01:50
Existence написа: Да той е а аз не го и искам, не пише добре Майната ти! Много си ми виждал писаница от 4 години насам.
___________________________________ Chikushou, ore gozen sobou!
|
|
|
|
|
Existence
|
|
|
|
Заглавие: Re: [RQ, or whatevah o.O] Roleplayin' Публикувано на: 02 Апр 2008 09:32
Хамелеона написа: Майната ти! Много си ми виждал писаница от 4 години насам. Мога само да предполагам, ако приема, по някаква причина, че изобщо си писал нещо от 4 години насам
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
Stalker-sama
|
|
|
|
Заглавие: Re: [RQ, or whatevah o.O] Roleplayin' Публикувано на: 02 Апр 2008 10:11
Existence написа: Мога само да предполагам, ако приема, по някаква причина, че изобщо си писал нещо от 4 години насам Предполагай си.
|
|
|
|
|
Existence
|
|
|
|
Заглавие: Re: [RQ, or whatevah o.O] Roleplayin' Публикувано на: 02 Апр 2008 10:45
Хамелеона написа: Предполагай си. Това, че приключваш спора не значи, че пишеш добре
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
Stalker-sama
|
|
|
|
Заглавие: Re: [RQ, or whatevah o.O] Roleplayin' Публикувано на: 02 Апр 2008 10:53
Existence написа: Това, че приключваш спора не значи, че пишеш добре Все ми е тая какво мислиш за писането ми, след като не е вярно твоето твърдение. И според мен ти не пишеш добре, ама..
|
|
|
|
|
Existence
|
|
|
|
Заглавие: Re: [RQ, or whatevah o.O] Roleplayin' Публикувано на: 02 Апр 2008 10:59
Хамелеона написа: Все ми е тая какво мислиш за писането ми, след като не е вярно твоето твърдение. И според мен ти не пишеш добре, ама.. Sure, понеже някога си ми го казвал за някой разказ Разликата е, че аз не съм коментирал твой Hence - you suck
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
Stalker-sama
|
|
|
|
Заглавие: Re: [RQ, or whatevah o.O] Roleplayin' Публикувано на: 02 Апр 2008 11:01
" Разликата е, че аз не съм коментирал твой Hence - you suck " ОК, Тука вече спирам!
|
|
|
|
|
Existence
|
|
|
|
Заглавие: Re: [RQ, or whatevah o.O] Roleplayin' Публикувано на: 02 Апр 2008 12:10
Хамелеона написа: " Разликата е, че аз не съм коментирал твой Hence - you suck " ОК, Тука вече спирам! Жалко Хамиии не ме оставяй
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
Zero Endorphine
|
|
|
|
Заглавие: Re: [RQ, or whatevah o.O] Roleplayin' Публикувано на: 02 Апр 2008 13:24
Момчета, не се карайте, бийте се...
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Re: [RQ, or whatevah o.O] Roleplayin' Публикувано на: 02 Апр 2008 15:12
Айде всеки, който възнамерява да участва, да се регистрира във форума за РП-то и да се запише в една тема, която създадох за тази цел: http://brainiacs.heavenforum.com/forum- ... -t8.htm#29Също така прочетете "правилата" и се замислете за Водещ.
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Re: [RQ, or whatevah o.O] Roleplayin' Публикувано на: 05 Апр 2008 14:17
Така, да кажа и тук - търсим още хора, защото за момента сме 4+1. Желателно е да сме 6+1 поне. Така че ако някой не се е записал, само защото изпитва съмнения в себе си, да пробва. Сайтът е http://brainiacs.heavenforum.com/index.htmЗапишете се и в темата за участници!
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Re: [RQ, or whatevah o.O] Roleplayin' Публикувано на: 26 Окт 2008 09:21
Некой ходи ли по ЛАРПове, да каже как е минало, че другия месец ме канят и мене на такова нещо wtf
|
|
|
Хърф
|
|
В момента играе: Hurf's house of paincakes. >:]
|
|
Заглавие: Re: [RQ, or whatevah o.O] Roleplayin' Публикувано на: 27 Окт 2008 03:24
Искам и аз!
___________________________________ If it's not a signature, shoot it.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|