Ами проблемът е следния. Занимавам се с правене на музика. От едно радио ме помолиха да им пратя няколко свои песни, проблемът е, че в песните няма въведено инфо. Тоест има само заглавието на файла, а с десен бутон мога само да добавям коментар. Може ли да ми кажете как да въведа инфо?
___________________________________ Enfant d'une g?n?ration rat?e Vautr? devant la tv
Заглавие: Re: Вкарване на инфо за артист в песента
Публикувано на: 20 Окт 2008 10:13
Дясно копче върху файла->properties->summary->advanced и попълваш в полетата каквото ти трябва.
___________________________________ Oh, there're sober men and plenty, And drunkards barely twenty, There are men of over ninety That have never yet kissed a girl. But give me a ramblin' rover, Fae Orkney down to Dover. We will roam the country over And together we'll face the world.
Дъ Пичъ
Публикувано на: 20 Окт 2008 18:32
Цитат:
а с десен бутон мога само да добавям коментар
не става
___________________________________ Enfant d'une g?n?ration rat?e Vautr? devant la tv
The.Rampage.Rado
14 Мар 2004 12:08 Мнения: 1024 Местоположение: sf m1 Професия: гийк
Публикувано на: 20 Окт 2008 23:58
Дъ Пичъ написа:
Цитат:
а с десен бутон мога само да добавям коментар
не става
А с десен бутон -> advanced се добавя за mp3 файлове и Artist, Album Title, Year, Track Number, Genre и Lyrics, както Title и Comments.
___________________________________ Oh, there're sober men and plenty, And drunkards barely twenty, There are men of over ninety That have never yet kissed a girl. But give me a ramblin' rover, Fae Orkney down to Dover. We will roam the country over And together we'll face the world.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения