не знам кво толкова и се дървят всички на тая игра... направих 24ти левъл инквизитор, омръзна ми. мисля да почна с хай елф, а може и да я затрия направо че много голяма дееба.
___________________________________ Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
KaLi_BoGa
В момента играе: RoN
Заглавие: Re: Sacred 2: Fallen Angel
Публикувано на: 14 Окт 2008 19:15
Beautevil написа:
nikimihned написа:
Кога ще излезе Sacred 2: Fallen Angel ?
nz ма ше е адски тъпо ,поредния Фимейл Керактър колещ и бесещ всичко що мърда , диша , прави чекии .
Че какво му е лошото? Готината серафимка внася малко красота пак и е мноо яка на вид.
___________________________________ Що ми е некво тъпо, копеле ? Щото си тъпо копеле.
wannabe
04 Юни 2004 15:50 Мнения: 4407 Местоположение: Taina
Публикувано на: 20 Окт 2008 10:15
Аре бе кога ше я качат на бг тракерите ? В thepiratebay я има от 1 седмица вече,ма от там много бавно тегля
iddqd
Публикувано на: 20 Окт 2008 15:15
мен сакред 1 по ме кефи като атмосфера и графика понеже е 2д а тва 3д и тоя тигар дтео язди серафима баси като уоу изглежда срамота сакред 1 изглеждаше по добре за геиплея незнам несъм играл 2
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения