Пътна безопастност
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Пътна безопастност
Днес е международният ден на пътната безопастност. Замисляли ли сте се колко зле е положението у нас?
http://www.vbox7.com/play:c9370e44
http://www.vbox7.com/play:c9370e44
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
Re: Пътна безопастност
Зле е не само при нас, но това не е успокоително. Бях се наканил да пиша учбник, но се откавам, защото никой няма да ми плати! 
Това на аватара не съм аз :/
- Lucio_Wagner
- В момента играе: Heroes IV
- Обратна връзка:
Ще ти платят обаче някакъв мижав процент за който не си струва само да седнеш и да хванеш химикала да пишеш!!!
Всичко в света е относително 
Всеки ден виждам самоубийци (и убийци) по пътя. Няма как да се оправим, защото каквато държавата, такива и хората. Ако се вършеше всичко както трябва, тези хора с книжки (и без) не трябваше да застават зад волана. Но така е при нас - неудача, простотията и немотията трябва да се избият някъде - с педала до дупка. И след като не успее да убие някого или себе си, е отново същия лайнар.
- Daribo
- В момента играе: bloodrayne 2
vqrno e stra6ni4ko po ulicite... kak 6te vzimam knijka sled 3 godini ne mi e qsno
mai po-dobre da se vozq na gradskiq
She's got the passion
That girl is dangerous
Better be careful
That girl is dangerous
Beautiful hard way
That girl is dangerous
She's dangerous, dangerous
That girl is dangerous
Better be careful
That girl is dangerous
Beautiful hard way
That girl is dangerous
She's dangerous, dangerous
Ако си момче, ще те возят и няма да се притесняваш за траспорта мисля.
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Само да кажя че само в Русе шофьорите са доста по добри и мислят повече от колкото в другите градове.В Русе да те пуснат на пешеходна патека е ежедневие докато бях във Варна( не веднъж) никой не си направи труда даже да намали скороста а даже напротив увеличаваха я.Само дето тука в Русе като някой почне да се прави на мутра другите през прозорците псуват яко :Д Същото е и с пешеходец пресякъл на червено или неправилно човека от колата смъква прозореца и сипе лайна по адреса на некадърника.
Само когато има чалга концерти се съберат селата тук и става цигания всеки се прави на гъзар с музика :Д
Аз карам и мисля ако човек кара и не мисли става лошо.
Само когато има чалга концерти се съберат селата тук и става цигания всеки се прави на гъзар с музика :Д
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
- Lucio_Wagner
- В момента играе: Heroes IV
- Обратна връзка:
Само за твое сведение тази година аз лично слушах как до 19 часа бяха станали 120 ПТП-та ....High_voltage написа:Пост номер 6. Чакаме...
edit: Гледах филмчето. Определено кимах в съгласие, когато ме питаха "Неприятни ли са тези въпроси?" и "Или може би са досадни?". Е да, досадни бяха, ама едва ли по причината, по която смята авторът.![]()
Сериозно: Статистиките ми се виждат доста преувеличени. 8500 тежки ПТП-та за 2006-та? Това са над двайсет катастрофи дневно. Бройката е твърде висока, дори и да ставаше дума за ПТП-тата като цяло, а не само за тежките такива.
Всичко в света е относително 
аз пък потвърждавамVermic написа:Само да кажя че само в Русе шофьорите са доста по добри и мислят повече от колкото в другите градове.В Русе да те пуснат на пешеходна патека е ежедневие докато бях във Варна( не веднъж) никой не си направи труда даже да намали скороста а даже напротив увеличаваха я.Само дето тука в Русе като някой почне да се прави на мутра другите през прозорците псуват яко :Д Същото е и с пешеходец пресякъл на червено или неправилно човека от колата смъква прозореца и сипе лайна по адреса на некадърника.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Така е. Честно казано, в това отношение тук си е съвсем приемливо.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Само да подчертая, че не се заяждам, просто да отбележа, че май се пишеше безопасност
.
Тцтцтцтц...
Ех, тия софиянци мислят си, че са в центъра на вселената и само при тях има...то в русе коли има ли
-
Steel
- Обратна връзка:
Че то си е така.Estranged написа: Ех, тия софиянци мислят си, че са в центъра на вселената и само при тях има...Тцтцтцтц...
Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Защо в София има задръствания в неделя?
Защото Софияници се връщат от родните си места
Защото Софияници се връщат от родните си места
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Някакво лайно ми отне предимството днес, после го догоних и го засякох, защото е долна свиня! 
Невероятен си. Сигурен съм, че свинята никога повече няма да засича!Kazim написа:Някакво лайно ми отне предимството днес, после го догоних и го засякох, защото е долна свиня!
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Сряда ми е изпита за шофьорска.Ако го взема, пътната безопастност рязко ще намалее
Не, сериозно - преди да се кара трябва да се мисли.Ама то проблема е, че като цяло много малко се мисли, не само зад волана...![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Не, сериозно - преди да се кара трябва да се мисли.Ама то проблема е, че като цяло много малко се мисли, не само зад волана...
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!