Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Warhammer Online: Age of Reckoning
Публикувано на: 11 Окт 2008 13:03

това с мощните енджини не е много смислено, днес е мощен след 1 година е демоде, според мен за 1 момрпг е по важен дизаина на юнитите и месностите а не като на еидж оф конан чалга певици по прашки да ми се имат за главни героини ебаси гаврата

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Окт 2008 14:26

Soul of the Ultimate Nation въобще не се очаква да излезе на английския пазар, колкото до корейския - има я от много време.
За игрите, които съм изброил - почти всички са в closed beta, освен Puppeteers(която според инфо от сайта на разработчика се планира за тази зима) и Earthrise(която просто споменах ей така).
Въпреки това съм пропуснал доста интересни неща поради това, че може да са прекалено неизвестни и човек като Гаспод да не ги е чувал(въпреки това, щом се е налагало да търси инфо за Aion...). Честно да си кажа Holic 2, Shin Megami Tensei: Imagine и Runes of Magic ми изглеждат доста интересно. За Priston Tale 2 да не говорим(High level gear-ите къртят). Умишлено съм пропуснал и игри, които се очакват в по-далечното бъдеще, като например KOTOR MMO-то, Blade & Soul, Star Trek Online, Kaos War, Twin Skies.

I am leaving again - one last time?

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Окт 2008 14:48

"въпреки това, щом се е налагало да търси инфо за Aion..."

Какво?
Не съм длъжен да знам за всяка азиатска боза

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Окт 2008 15:43

Именно. Не.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 11 Окт 2008 16:03

Lust си остава най-доброто ММО на всички времена. :lol:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 11 Окт 2008 16:25

Да бе :) След 3Feel :)

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 11 Окт 2008 16:34

+1 за кореиците!

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 12 Окт 2008 03:13

От доста време си търся MMORPG от ново поколение което да играя сериозно, hardcore, няколко години - но все не намирам такова...

Все някое ще си има по някой голям минус - бях навит много на Tabula Rasa, даже и в closed beta-та поиграх, но липсата на PvP ме отблъсна - това е главното което търся в едно MMORPG.

После реших, че може и да пробвам AoC, но се разчетох по форумите за огромният проблем крашвания, memory leaks и т.н и пак се отказах.
Сега с излизането на WAR - прекалено WoW-аджийска ми изглежда, а WoW съм се пробвал на няколко пъти да играя, и всичките опити са завършвали с неуспех след няколко дни.

Също така и не удобрявам начина на игра на Гипо, който сменя MMO-тата на няколко месеца от любопитство и интерес да ги пробва. :lol:
Кога аджеба ще излезне перфектното MMORPG, което няма да има нужда за смяна след някой и друг месец?

Сега надеждата ми е в Blade & Soul, но тя не се очаква да излезе скоро, пък и не е много сигурно, че няма да се окаже разочарование...
Така, че ще си играя на пасианси до тогава.

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 12 Окт 2008 08:02

Вuddy написа:

Guild Wars?

Профил Skype

Аватар
В момента играе: GTA 4
Публикувано на: 12 Окт 2008 08:24

Vermic написа:
Вuddy написа:

Guild Wars?

Казах го и преди и ще го кажа пак, че Gw , WoW и EvE (но тя пък не е за всеки) са единствените оригинални ММОРПГ в момента. Ще трябва да почакам още много, за да ги броя на две ръце.
BTW Вермик ти играеш ли?

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Окт 2008 09:27

Guild Wars не мога да кажа, че е ново поколение...

Имам го, играл съм над година, но roleplay-a ми се стори скучен след няколко седмици игра - други играчи виждах само в градовете или на куест, пък и доста бързо вдигнах почти максимален левъл.

Млатех се предимно на PvP режима с Monk/Elementalist, но и PvP омръзва след време.

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Окт 2008 11:02

Кирилицата написа:
Казах го и преди и ще го кажа пак, че Gw , WoW и EvE (но тя пък не е за всеки) са единствените оригинални ММОРПГ в момента. Ще трябва да почакам още много, за да ги броя на две ръце.
BTW Вермик ти играеш ли?

Би ли освежил концепцията ми за "оригинални" MMORPG-та?

Профил

Аватар
В момента играе: GTA 4
Публикувано на: 12 Окт 2008 11:22

Reaver написа:
Кирилицата написа:
BTW Вермик ти играеш ли?

Би ли освежил концепцията ми за "оригинални" MMORPG-та?

Аз не казвам, че преди тези 3 е нямало други оригинални. Не случайно написах "в момента" и даже го подчертах.
1. Да всички знаем че WoW е отграднал идей от предишните рпг. Но въпреки това авторите са се справили да създадът една мощна игра. Останалите ММОРПГ включително Конана и Уар са WOW,но с подобрена графика и няколко по-свежи допълнения. Но въпреки това повечето от тях съкват. Не казвам, че няма по-добри от WOW, но просто немогад да ме задържат продължително. Няма да споменавам кой са те, мисля че повечето, които са ги играли знаят за какво става въпрос.
2. За GW хората биха казали, че е копие на WoW. Но повечето просто не са я играли. Това което каза Вuddy, че хората се виждали само в градовете всъщност е оригиналното. Има яка история и развитие на сюжета. Играта не е за дигане на левели. 20 левел се дига за бързо, но от там започва играта. Дори и след като минете кампанията има още много игране докато ти омръзне. Имайте предвид че след като минах кампанията имаше още неща, които незнаех.
3. EVE пък е еволюция на жанра. Не съм я играл сериозно, но за времето, което прекарах бих казал, че заслужава да и се отдели внимание.

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Окт 2008 11:52

Питам какво точно разбираш под оригинално, защото има доста игри, които са доста по-еволюирали от трите, които спомена, било то от към системата за битки, или role play, или кустомизация на героите и т.н.
Примерно едва ли може да се каже, че това всички бойни нива да са ти инстанси е нещо по-оригинално от бойната система в AoC или Atlantica. Едва ли може да се каже, че WoW е по-оригинална от Rappelz, която включва skill trees+смяна на класа, или Rohan, където до 12 lvl можеш да имаш всяко едно от уменията на класа ти, или Shaiya, със своята permadeath, или Holic, където е пълно с user created dungeons и quests.
Всъщност може би само за Eve съм съгласен, която наистина е нещо по-напреднало, отколкото другите заради свободата, но пък не е за всеки и липсва баланс между нови и стари играчи.
Не е като наистина оригиналните игри да са две или три. Всяка една игра има нещо оригинално, което трябва да се види. Тези просто са... три от най-известните.

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Окт 2008 12:04

Вuddy написа:
Сега с излизането на WAR - прекалено WoW-аджийска ми изглежда

Мани ги тия разбирачи какво говорят
Вземи я, пробвай я през безплатния месец пък после сам си реши

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Окт 2008 12:21

За първи път изчитам толкова много глупости за ммо-тата.В датата дори бяха къде,къде по компетентни 10 годишните.....Конан си е провал това няма да се промени,има потенциал,който няма да реализират никога.Относно Аион и другите шитове това е ясно....азиа = :113: .Уар- ПвП + разчупено ПвЕ, УоУ - ПвЕ инстанси,изисква се тийм плей, ГУ - тактически оформена за стратезите.Избирайте! Други ммо-та няма...Относно УаР четох,мисля,че бешев Геймспот,че критиците предвиждат докрая на 2009 3 милиона абонати,а след това 2010 5 милиона.В мморпг.ком играта има най-висок рейтинг и си държи мястото.Въпреки че там е пълно с хейтъри играта не се поклаща от 1вото място.Почти всички ревюта дават високи оценки.Има ревюта на Уар срещу останалите и навсякъде Уар има повече гласове и оценки.Не очаквам Гипо да ми отговори,след като го затапих с предишния си пост,девидентите му изчвзнаха.

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Окт 2008 14:08

Вuddy написа:
От доста време си търся MMORPG...

Значи виж сега - да разчиташ на някакви форуми, за да откриеш ММО'то за теб, не е добра идея. Защото всичко, което си прочел е плод на нечия гледна точка(ти също би имал някаква, ако си играл играта). Повечето постове по форумите спрямо ММО'тата са отрицателни, защото просто там са се събрали да постват хората, които не са харесали игрите. Другите, които са на противоположното мнение не се занимават да постват по подобни теми. Вместо това си губят времето в самата игра :). AoC все още има много играчи и тепърва ще има много нови с оправянето на проблемите. Графиката на WoW далеч не е причината, поради която играта не ми допадна. За това и не можех автоматично да отпиша WAR(аз и все още не мога да я отпиша напълно де). Моето мнение е, че току що пуснато ММО не може да е #1, просто защото няма как да го пуснат без бъгове и с много content. За мен след 6 месеца - до 1 година най-добрите ММО'та ще са WAR и AoC(тогава ще са изчистени, оптимизирани, понапълнени с content). Тогава PvP играчите от другите игри(най-вече от WoW) няма да могат да издържат на изкушението и ще влязат в AoC и WAR.

DJ Cat - всичко това, което написа за оценките за WAR беше същото с оценките за AoC. Просто в един момент играчите стават по-висок лвл, сблъскват се с бъговете и неработещите куестове и става мазалото(якото падане на оценките/същото вече се случва и в WAR). Примерно - до определен лвл в Конан нямаше нито един бъг, след 30 лвл вече беше лошото. В WAR до ~20лвл всичко беше изрядно, на горе обаче не е ;). Във форумите на всяка нова игра се почва "О боже, тази игра е велика!!!", след няколко дни обаче идва "Какво ме накара да изтрия играта от компа си...". Така че не бъди наивен. Една от игрите с най-лош старт беше WoW, а сега я играят милиони. Почакай с коментарите, вместо да градиш лично мнение на базата на някакви числа от сайтове.

Профил

Аватар
В момента играе: Singularity
Публикувано на: 12 Окт 2008 15:38

Гипо , ае гледай на 13 Ноември като гръмне Лич Кингъ , дали ще се отказват .

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Окт 2008 16:22

За какво им е на PvP играчите на WoW да минават в WAR?! Бойната система в двете е почти еднаква, с разликата, че в едната ти дава XP ,а в другата - honor/arena points. Ако си говорим как ще стоят нещата след година, то дотогава WoW ще е с обновен енджин и най-вероятно вече ще има обсади, строене на крепости и т.н. Не подценявайте Blizzard, те много добре знаят как да задържат играчите си и няма да стоят със скръстени ръце.

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 12 Окт 2008 16:28

Има ли го намесено това значи всичко ще е въпроз за него ;с

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения