___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
10 Сеп 2007 08:03 Мнения: 1767 Местоположение: Under the clouded sky...
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Заглавие: Re: [Игра] Google-нете си името!
Публикувано на: 06 Окт 2008 13:54
Гугло написа:
При търсенето на - Shadurak - не бяха открити съответстващи документи.
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 07 Окт 2008 07:43
admin написа:
Ще си позволя лека корекция.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
N2O
09 Окт 2004 19:13 Мнения: 707 Местоположение: София
В момента играе: С пишката си и белот.
10 Окт 2008 23:48 Мнения: 40 Местоположение: sf
В момента играе: bloodrayne 2
Публикувано на: 11 Окт 2008 14:55
haha
___________________________________ She's got the passion That girl is dangerous Better be careful That girl is dangerous Beautiful hard way That girl is dangerous She's dangerous, dangerous
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
18 Апр 2004 19:14 Мнения: 16351 Местоположение: くそくらえ、やりまんめ!~
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 11 Окт 2008 14:58
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения