Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Warhammer Online: Age of Reckoning
Публикувано на: 08 Окт 2008 15:39

@ГасподПочвам по ред :P
- аз съм на принципа - макс детайли или нищо ^^
- играл съм WoW, тая е с прекалено малко по-добра графика
- грозна е
- повечето Order възможности за външен вид са доста грозни, на Destruction поне са забавни(за това и на 99% от сървърите Destruction са повече - героите им изглеждат малко по-добре)
- класовете са 10 за едните и 10 за другите. До голяма степен се припокриват едните 10 с другите. Отделно, че ако направиш Order на някой сървър, ти не можеш да се възползваш от класовете на Destr.
- публичните куестове са нещо различно, но не и нещо феноменално. Renown системата е просто вид алтернатива на WoW системата.
- Да, това имах предвид. Бойната система е като в WoW. Което я прави остаряла. Аз я намирам за скучна и мудна.
- Ще вляза в гилдия. Но в други игри комуникациите се осъществяват и извън гилдиите :).

@Reaver - имах предвид точно това - единствената игра, която се върти основно върху това.

@iddqd - ами след Age of Conan, Tabula Rasa и Lineage2 - WAR ми се струва определено грозна. Една идея по-реалистична от WoW е, но и едва една идея по-красива(което е прекалено малко имайки предвид, че разликата между War и WoW e над 4 години). Под бучат имах предвид, че в бетата ги е имало тези класове и изведнъж играта излиза без тях :). Ясно е, че ще има експенжъни.

@Beautevil - да, Witch Hunter. Трите възможни развития са Path of Confession, Path of Inquisition и Path of Judgment.
Path of Confession - фокусира върху бой 1 в 1 където бие този, който е вкарал повече демидж :). Аз лично го предпочитам на този етап, струва ми се универсално. С него се развиват скиловете за директен демидж.
Path of Inquisition - по-бавен начин да убиеш противника си, тъй като набляга на debuffs и DoT. Както подсказва и името - малко да помъчиш противника и след това да го убиеш. Аз не съм привърженик на това развитие. На масово ПвП е добре колкото се може по-бързо да убиеш таргета си, защото така или иначе си меле герой с кофти броня и рейндж героите те свалят бързо.
Path of Judgment - тук фокусираш върху "нинджа" скиловете ти или иначе казано - да боднеш противника, когато той гледа на някъде другаде. Върши работа, когато таргета ти е зает и бие по други хора или когато издебваш някой маг в гората, докато бие мобове :D. Само дето като меле герой, който уж седи в по-предни позиции на битките, в повечето случаи бият по теб. Развиваш скиловете, които влизат отзад/отстрани на таргета.

Винаги трябва да се съобразяваш с това, че Witch Hunter прави добър демидж, но е с малко кръв и defence. Съответно не тръгваш да се биеш с танкове и тежки мелета, а подбираш nukers, healers, archers и в краен случай други мелета с light armor. Основно играта ти се изразява в това да дебнеш герои на малко кръв. Ако се забиеш на предна линия и започнеш да биеш герой на пълна кръв в 99% от случаите са те свалили за 3 секунди маговете и стрелците(заради малкото кръв и армор). Героят разчита на burst damage или иначе казано - да убиеш таргета в 3-5те секунди преди да ти разцепят задничето ;) :lol:.
Аз лично използвам много stealth скила и внасям смут в редиците на враговете. Сещаш се колко е неприятно за един Healer/nuker без мана да му се появи зад гърба един такъв лошковец :o.
WAR - струва 70лв. Картите са както за другите игри - 53лв за 60 дни.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Окт 2008 17:02

@Gipo
- аз съм на принципа - макс детайли или нищо ^^
- играл съм WoW, тая е с прекалено малко по-добра графика
- грозна е

Е не е грозна
И не е малко по-красива от ВоВ
Много по-красива е а на ЛайнЕйдж въобще не отстъпва

- повечето Order възможности за външен вид са доста грозни, на Destruction поне са забавни(за това и на 99% от сървърите Destruction са повече - героите им изглеждат малко по-добре)

Не съм съгласен
Уич Хънтъра кърти, магьосника и попа войн също изглеждат много добре, елфите са малко странни но пак не изглеждат зле а джуджетата са си просто една брада както навсякъде така че няма какво да говорим за тях
Въпрос на вкус предполагам

- класовете са 10 за едните и 10 за другите. До голяма степен се припокриват едните 10 с другите. Отделно, че ако направиш Order на някой сървър, ти не можеш да се възползваш от класовете на Destr.

И по 10 класа за всяка страна ти се виждат малко?

- Да, това имах предвид. Бойната система е като в WoW. Което я прави остаряла. Аз я намирам за скучна и мудна.

Бойната система е каквато е била и ПРЕДИ ВоВ
Стара си е но аз я намирам за приятна

- Ще вляза в гилдия. Но в други игри комуникациите се осъществяват и извън гилдиите :).

Надяваме се когато Митик оправят чата, хората да се разприказват

Колкото до резнатите класове, говори се че щели да ги вкарат в следващия голям пач

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Окт 2008 18:45

WAR 25 level Dwarf http://www.war-bg.com/mkportal/modules/ ... um/a_2.jpg
WoW 70level Tier 6 http://img.photobucket.com/albums/v305/ ... priest.jpg

Профил

Публикувано на: 08 Окт 2008 18:55

DJ Cat написа:
E? Какво се опитваш да кажеш?

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 08 Окт 2008 20:08

И аз това се чудех :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Окт 2008 22:01

Споменахте стайлинга на героите сравнение с УоУ и други игри.В Уар на 25 левел достига нивото(по мое мнение задминава) игра на 3 години и почти 2 експанжъна още на 25 ниво.Гипо спомена,че не са му харесвали героите как изглеждат,просто дадох пикове без да натрапвам мнение да прецените сами.

Профил

Публикувано на: 08 Окт 2008 22:16

DJ Cat написа:
Споменахте стайлинга на героите сравнение с УоУ и други игри.В Уар на 25 левел достига нивото(по мое мнение задминава) игра на 3 години и почти 2 експанжъна още на 25 ниво.Гипо спомена,че не са му харесвали героите как изглеждат,просто дадох пикове без да натрапвам мнение да прецените сами.
Минимално подобрение за игра, излязла 3 години по-късно. Разбира се, че по-новата ще достига нивото на по-старата, ако не и да я надминава, това е нормално.

А, и подсказка - експанжън паковете не променят енджина на играта и не я правят по-"красива" :roll:

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 08 Окт 2008 22:24

Да нормално е всичко това,което го каза.Графиката всичко точно. Само че аз обсъждах стайлинга на геройте...Тъй като гипо каза че са грозни,реших да го опровергая.Нали УоУ това е тръпката,да излезе гранд,мажор пач и да се налазят инстансите и взимането на сетове.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Окт 2008 23:30

Не си ме опровергал по никакъв начин :lol:. Това, че някои неща изглеждат малко по-добре от игра на 4 години, не значи нищо.
Въпроса ми е към DJ Cat - виждал ли си WAR на нещо различно от скрийншот?

Профил

Аватар
В момента играе: GTA 4
Публикувано на: 09 Окт 2008 09:06

DJ Cat написа:

Е ти пък точно на приест сета ще дадеш за пример. Що не дадеш на пала или на Лар.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Окт 2008 13:58

графиката била малко по добра? на тиа скриншото изглежда доста по добра а е нормално всички герои да изглеждат мнопго по пипнати от тези на уаркрафта все пак уархамър вселенета си е измислена а несе мисли кво как да се копира в момента за да се хареса повече на геимърите просто изглежда много по яко според мен

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Окт 2008 14:27

Ами играл съм и двете игри. Никак не съм впечатлен от графиката на WAR. Ако говорим за силни страни на играта определено графиката не е за споменаване.

Още един SS http://img100.imageshack.us/my.php?image=gipim005ni6.jpg
EDIT:
http://img296.imageshack.us/my.php?image=gipim004yp8.jpg

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Окт 2008 15:56

ми несъм го играл ама като гледам на снимки и графиката и дизаина на героите много ме кефи докато ха уоу и графиката и дизаина неме кефи

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Окт 2008 17:43

Gipo написа:
Никак не съм впечатлен от графиката на WAR.

Защото я сравняваш с графиката на Конан

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Окт 2008 18:53

Вижте за мен след 2 години УАР ще е идеалното ММО за феновете на ПвП и ПвЕ.Според мен.Искам да отбележа,че на АоЦ както е графиката в момента нещо не разбирам.Защо им беше да я правят подобна на УоУ, с тази графика играта щеше да е отлично соло рпг.Имам чувството,че е било запланувано така,но са казали ''абе я да направим онлайн сървъри да лапнем повече пари''.Освен това като са решили да е ММО,можеше да забавят още 1 година и да направят на базата на страхотната графика и енджин,страхотен енгейм с замъци,обсади красиви неща.Нещо като филма по властелина,но да е по реално.Това щеше да е нещо ново,да се усеща битката между клановете....А така ми ето хубава графика,и клик фест рандом стрелки,ето ти дракони и неща и се получава неуместна комбинация според мен.
Играта несъмнено с показателите си имаше вариант да стане невероятна и света е брутален.....Това трябваше да е некст джен ммо,но за сметка на това сека Митик,имат възможност да развият играта си и да я наредят редом с УоУ на върха.Всичко опира до това,дали ще бъдат достатъчно отговорни за това.Всичко е на ниво(да и графиката е перфектна според мен,по-добра от УоУ и пасваща на ситуацията) Гипо не разбирам,в Уар целта е да има брутална война,ти кво искаш да ти направят един 'гей' орк като в АоЦ.Казах ти играта се стреми към друго...АоЦ трябваше да е от другата страна на нещата,но се опита да ископира всичко.Ти какво искаш да направят една графика тип обливиън и като се съберат 100 човека(често явление) да става като при АоЦ (критикал ерор+рандом бъг)

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Окт 2008 22:58

DJ Cat - искам да ти призная, че това, което чух от теб е най-голямата простотия по адрес на игра, която съм чувал в този форум :lol:.
Като започнем от най-голямата ти изцепка - графиката на AoC била подобна на WoW :|. По-скоро графиката на Red Alert 1 е едно към едно с тази на F.E.A.R. :lol:. Ето ти скрийншот правен лично от мен в AoC - http://img413.imageshack.us/my.php?image=gipipicture001ck6.jpg. Или ти имаше предвид, че като тематика била подобна на WoW? Малее... единственото нещо, което се среща в WoW и AoC са батълграундите(и отчасти талантите). На WoW можеш ли да заколиш всяко едно нещо, което мърда, само защото не ти харесва? Е то май и на WoW може... ама стига да не е половината сървър ;) ахахах.
В Age of Conan няма обсади? Я пак си помисли? Всяка гилдия събира ресурси, строи guild градове... след това тези градове се сийджват. Стрелките са странни за първите 5 минути, в които си в играта. Тогава се научаваш, че наистина има значение от коя посока замахваш с меча, защото примерно таргета ти носи щит, обърнат е на една страна или нещо подобно. А не да кликаш едно копче, да си пуснал ауто-ръна и да правиш кръгчета около врага като идиот.
В WAR целта е да има брутална война, да... аз не искам да направят гей герои... но те са направили(справка High Elf). "гей" орк като в AoC? А и за твое инфо в AoC има само human ;). И там определено няма нищо, което да наподобява "гей". Защо ли? Защото това е света на КОНАН, където мъжете са корави копелета, а жените са готини и цицорести :lol:.
Не знам от къде си вадиш изводите и дали изобщо си играл играта. Била направена като за соло рпг... боже :cry:

Гаспод - идеята е следната - излиза играта през 2008г. и тя НЕЧОВЕШКИ много напомня на "пипната" версия на WoW. То е ясно, че не всяка игра може да изглежда като конан. Въпросът ми е - защо WAR трябваше да изглежда като WoW подяволите??!?

Не си мислете, че съм някакъв заклет защитник на Конан. Аз съм един от многото, които пратиха мейли до Funcom с приятни думи за майките им(заради това, че я пуснаха незавършена).

Профил

Аватар
В момента играе: Far Cry 2,Burnout Paradise.
Публикувано на: 10 Окт 2008 01:02

DJ Cat треаше дадеш скриин на пала танкер в уоу щеше да си проличи що за дизаин поддържа близз :)
И като толко нерви Графиката на Уоу ,че чак гледам Всеки коментар съдържа "с графиката на ВоВ" ами изчакаите Графичния ъпдейт на УоУ 2009 и проблема е решен с тва "графиката ама виж ква е приказна и комикс ...охх нем са играи комикс даите лаина еидж там па яко .... " много коментирате таз графика на уоу end of argue :o

P.S my own bad ass tanker:
http://img80.imageshack.us/my.php?image=riserdreadlordofloreby5.jpg

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Окт 2008 03:03

да е в еидж оф конан ги напраивили женските чарактери като чалга певици по прашки ебаси чикиджиската история по зле неможаха да го измислят и в уаркрафт са по интересно направени чарактерите да неговориме за уархамър. а и тая боина система с различните удари е лено безмислена при такъв тип игри биеш биеш отлево отдесно то лагва па поедно време правиш фаталити и всички те налагат през това време доста дефектно изглежда иначе като идея е добро

Профил

Аватар
В момента играе: Hurf's house of paincakes. >:]
Публикувано на: 10 Окт 2008 10:06

Riser написа:
DJ Cat треаше дадеш скриин на пала танкер в уоу щеше да си проличи що за дизаин поддържа близз :)
И като толко нерви Графиката на Уоу ,че чак гледам Всеки коментар съдържа "с графиката на ВоВ" ами изчакаите Графичния ъпдейт на УоУ 2009 и проблема е решен с тва "графиката ама виж ква е приказна и комикс ...охх нем са играи комикс даите лаина еидж там па яко .... " много коментирате таз графика на уоу end of argue :o

P.S my own bad ass tanker:
http://img80.imageshack.us/my.php?image=riserdreadlordofloreby5.jpg

Шибан дренай! Аз играя само с блъделфки. :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Окт 2008 11:13

Gipo написа:
DJ Cat - искам да ти призная, че това, което чух от теб е най-голямата простотия по адрес на игра, която съм чувал в този форум :lol:.
Като започнем от най-голямата ти изцепка - графиката на AoC била подобна на WoW :|. По-скоро графиката на Red Alert 1 е едно към едно с тази на F.E.A.R. :lol:. Ето ти скрийншот правен лично от мен в AoC - http://img413.imageshack.us/my.php?image=gipipicture001ck6.jpg. Или ти имаше предвид, че като тематика била подобна на WoW? Малее... единственото нещо, което се среща в WoW и AoC са батълграундите(и отчасти талантите). На WoW можеш ли да заколиш всяко едно нещо, което мърда, само защото не ти харесва? Е то май и на WoW може... ама стига да не е половината сървър ;) ахахах.
В Age of Conan няма обсади? Я пак си помисли? Всяка гилдия събира ресурси, строи guild градове... след това тези градове се сийджват. Стрелките са странни за първите 5 минути, в които си в играта. Тогава се научаваш, че наистина има значение от коя посока замахваш с меча, защото примерно таргета ти носи щит, обърнат е на една страна или нещо подобно. А не да кликаш едно копче, да си пуснал ауто-ръна и да правиш кръгчета около врага като идиот.
В WAR целта е да има брутална война, да... аз не искам да направят гей герои... но те са направили(справка High Elf). "гей" орк като в AoC? А и за твое инфо в AoC има само human ;). И там определено няма нищо, което да наподобява "гей". Защо ли? Защото това е света на КОНАН, където мъжете са корави копелета, а жените са готини и цицорести :lol:.
Не знам от къде си вадиш изводите и дали изобщо си играл играта. Била направена като за соло рпг... боже :cry:

Гаспод - идеята е следната - излиза играта през 2008г. и тя НЕЧОВЕШКИ много напомня на "пипната" версия на WoW. То е ясно, че не всяка игра може да изглежда като конан. Въпросът ми е - защо WAR трябваше да изглежда като WoW подяволите??!?

Не си мислете, че съм някакъв заклет защитник на Конан. Аз съм един от многото, които пратиха мейли до Funcom с приятни думи за майките им(заради това, че я пуснаха незавършена).

1.Никъде не съм написал,че графиката има нещо общо камо ли си прилича? Ае без да си измисляш ако може.Казах че с тази ГРАФИКА играта ще е отлично соло рпг
2.АХхахахахах за обсадите и това наистина щеше да е супер ама ги няма.Много е добро събирате се 10 човека и крашвате.Така става винаги(чек форумите и ютуб,или си плати пак акаунта да провериш лично както аз)А това за бутом смаша, о да некст джен битките са пуцане на стрелки.Ми аз по-добре да ида да играя,оная Гитар Херо там е същото.Обсадите не бачкат,крафтинга,строенето на градовете е аз ко да прая в тая игра.Всичко квото в УоУ истанции,истанции и пак истанции.А преди тях да гриндя.Е мамка му предпочитам УоУ щото поне си бачкат нещата,а няма да имам ядове.Клас баланса? Не ме радва като 'завоевател' да премазвам варварин 11 левела над мен?Не ме кефи и некро 9 левела под мен да ме смазва без да мога да го видя? Другия път като отговаряш ми дочитай постовете,защото сам се излагаш.УоУ не е лоша игра,просто е оувър хайпед,а АоЦ е игра с потенциал,но всъщност е една боза(язък за парите...)

п.с Играл съм аоц до 50 левел добре познавам играта.Има 3 нации и си избираш 1(коя ще е никва разлика) Но не ме кефи самия стил за мМО.Ако искам графика отивам обливиън,ако искам ммо има 2 варианта УоУ и УаР,не ме кефи УоУ съответно Уар......

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com