Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 01 Окт 2008 20:02
Sweeney Todd написа: според мен redy е диана не nhazul 
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 01 Окт 2008 20:52
Не мога да разбера, 'що му махате пениса, присаждате му гърди и му викате Диана, на Наз... оО
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 01 Окт 2008 21:54
Ееееееее, стига бе! Тя ми е на половината ръст!
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 01 Окт 2008 23:02
NhazUl написа: Ееееееее, стига бе! Тя ми е на половината ръст! RAPE!RAPE!RAPE!RAPE!RAPE!RAPE!RAPE!RAPE!RAPE!RAPE!RAPE!RAPE! RAPE!RAPE!RAPE!RAPE!RAPE!RAPE!RAPE!RAPE!RAPE!RAPE!RAPE!RAPE!
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
Kazim
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 02 Окт 2008 01:49
Наз, колко ти е ръста? 
___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 02 Окт 2008 07:28
G Real Dogg написа: NhazUl написа: Ееееееее, стига бе! Тя ми е на половината ръст! RAPE!RAPE!RAPE!RAPE!RAPE!RAPE!RAPE!RAPE!RAPE!RAPE!RAPE!RAPE! RAPE!RAPE!RAPE!RAPE!RAPE!RAPE!RAPE!RAPE!RAPE!RAPE!RAPE!RAPE! Undead Dude powered: 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 02 Окт 2008 09:47
Kazim написа: Наз, колко ти е ръста?  1.80. Добре де, на 66.7% е. 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 02 Окт 2008 10:01
Сите сте ми до под кура!
|
 |
R@Z0R
|
 |
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 02 Окт 2008 12:40
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
 |
redy
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 02 Окт 2008 15:14
човeк написа: КОПЕЛЕ, ОТ КЪДЕ ПОЗНАВАШ ТАЦО?  Eм, маке му ми извади предните два зъба кат бех малък. Което ще рече, че живея малко над тях.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 02 Окт 2008 15:54
redy написа: човeк написа: КОПЕЛЕ, ОТ КЪДЕ ПОЗНАВАШ ТАЦО?  Eм, маке му ми извади предните два зъба кат бех малък. Което ще рече, че живея малко над тях. И ти ли си от махалата 
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
 |
redy
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 02 Окт 2008 22:05
Да на балван живея.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 03 Окт 2008 14:13
|
|
|
|
 |
NoName
|
 |
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 03 Окт 2008 19:04
Много интересно стана ... Преди време нали някой беше пуснал линк от 1-вата страница, където зад моят скормен никнейм, се криеше профил в сладура (sladur.com), на леко казано не много лицеприятна девойка. Или казано с други думи девойка за след 3-та, 5-та чаша ... та така. Днеска си постим (с ебаси кефа) в една доста глупава тема, и случаино си поглеждам подписа, където има едно незабележимо 'X' оформено като линк към сайт. Цъкам и какво да видя, въпросният профил на въпросната девоика ... викам си 'ба, мама му, ко стаа тука' . След задалбочен 5-6 минутен размисъл се досещам, че преди 3-4 години (не се смейте) имах профил във въпросния сайт (sladur.com, много тъп сайт е станал преди беше по-готин) който профил съм го постнал някаде тука из тази тема, във едни от по-първите (наи-първите страници предполагам). За да придобие още по-голямо обществено внимание и одобрение, придружено с любовни СМС-и и обаждания от загоряли 'членки' на форума, аз съм поставил линк и в моят подпис. След изтриването на моят профил, във въпросният саит (което не си спомням кога е станало) моето ID, което е индивидуално за всеки потребител, и се изписва в края на собственият линк към профил от random сайт за запознанства. Моето ID е било дадено на друг потребител на сайта, който се е регистрирал след като аз съм изтрил моят акаунт. Така линкът към моят профил се е превърнал в нещо съвсем друго , без да забележа (още ме е яд, че поне не ми се падна някоя по-хубава пичка). След неочакваните разкрития, който самолично направих днес, реших да поправя сторената злина, като изстрия линка от моят подпис. Не си бях променя подписа или каквото да е било по профила във форума от .... не помня колко време, ама е доста. Като натиснах опцията 'потребителски' панел, открих колко нови неща има във форума, който с любопитство разгледах, макар и да ми беше малко трудно да се справя с новостите, който открих ... ------------ Незнам защо ви занимавам с това, едва ли някого го интересува, дори и мене не ме интересува, ама изобщо даже ...  Просто ми се пишеха глупости и имах свободно време за губене. А пък исках и да споделя с някого направените от мене открития и да изразя възхищението си, колко се е развил форума през годините и как е напреднал в технологичен план. След около 2-3 години, пак ще направя някоя съдбоностна промяна в моят личен профил, и ще проследя как върви технологичният напредък. Загубих около 5-6 минути от животът си, в писане на този пост. Благодаря за вниманието и затова, че и Вие изгубихте приблизително от 40 до 60 секунди ... мерси. 
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
 |
Creator_
|
Цар |
 |
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 03 Окт 2008 21:51
NoName написа: Незнам защо ви занимавам с това, едва ли някого го интересува, дори и мене не ме интересува, ама изобщо даже ...  Просто ми се пишеха глупости и имах свободно време за губене. На мен ми хареса  Btw свърших филма "40 days and 40 nights", просто не зная как не съм го гледал навремето.
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
 |
Kazim
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 04 Окт 2008 00:01
Ноу нейм, определено твоето мнение в тази тема, а и в целия форум ми направи много добро впечатление. Честно казано не си спомням в последните месеци да е имало подобно мнение и да ми е било толкова интересно. П.П: Знаеш ли, че линкът ти в подписа ти стои повече от година и все си мислех... че това е приятелката ти и чак сега разбирам в каква грешка съм бил. И да, момето наистина не си струва, просто от тези момчиета, които ги водиш насам натам и после ти бият шута, което ме навежда, че ако искам приятелка, тя ще е или по-зряла или поне много по-тъпа. 
___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
|
|
|
|
 |
meth
|
 |
В момента играе: aoe3
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 07 Окт 2008 14:13
И без тва сички са вече по криви и ги няма 
___________________________________ respect the unexpected
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 12 Окт 2008 18:35
meth написа: И без тва сички са вече по криви и ги няма :IMNOOB: Ахахаха, съвсем на място. ;р
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 12 Окт 2008 21:29
Disaster TV WTF!!!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 15 Окт 2008 20:03
'Що оченцата ти са толко' грозни ? !
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|