Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Blizzard краде от LOTR
Публикувано на: 01 Окт 2008 15:44

Честно казано не знам къде в StarCrаft и Diablo 2 видя шарения. :shock:

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Окт 2008 16:55

Че какво чудно има?
Близард са като родните чалга певачки
Винаги крадат доброто направено от другите и не влагат капка креативност
Все пак трябва да им се признае че знаят какво да крадат и как да сглобят крадените късчета

Профил

Публикувано на: 01 Окт 2008 21:08

Гаспод написа:
Че какво чудно има?
Близард са като родните чалга певачки
Винаги крадат доброто направено от другите и не влагат капка креативност
Все пак трябва да им се признае че знаят какво да крадат и как да сглобят крадените късчета

Момче, не знам вродено ли си тъп или какво, но си направи труда да погледнеш малко назад в темата, където се каза ясно, че в УоУ няма нищо крадено, особено пък от Властелина...

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 01 Окт 2008 21:50

Ха-ха-ха-ха.Много сте ми забавни тука всичките смешковци.Говоря за хората като Стиил и други ламуги из лайва. УоУ не крадял от никой,другите крадяли от УоУ-никакъв коментар нямам наистина.Като видя такива ламери да ми пишат по форумите, вместо да си стискат пъпките подивявам. Много остроумен автор да сравнява обложката на 2те игри и да ги съпоставя няма-що.Само подтиква безмисления спор. Малцина се опитват да обяснят,че УоУ всъщност не е с нищо по-добра от статистическото ММО. И като е станало дума да поговорим и за това как Близард са откраднали 1:1(1:1) 1:1 ! идеята на Уархамър и са сложили някакво скапано лоре-ала приказки от 1001 нощ(че и по наивни)
Да поговорим за геймплея на тази прословута игра зомбирала 10 000 0000 човека.
-ПвЕ - характеризирам го с това от 1-70 иди бий прасета сега,зайци,мишки,мутирали кенгрута,ужасяващо страшни вълци етц. Уведоми еди кой си,че си набрал гъби. После иди да избиеш 20 мечки за разчупване на сюжета, ммм супер! Идва момента когато удряме 70-така. Тука както казват феновете на тази смрат-играта започва.Е да започва намираш гилдия и започваш да играеш седмици на някакви 7-часови инстанси да убиеш боса.И като го убиеш,естествено ремач,за да го убиеш пак! Ей тва ако не е забавление пък на! И така инстанции,инстанции,инстанции....ХЮДЖ ИВЕНТ(ЕКСПАНЖЪН) още 2 седмици размазваш прасета.Ню левел кап риичед супер! Инстанси....инстанси.............
-ПвП - просто и ясно- липсва(супер!)

Стиил първия фенбой,който казва че няма нищо крадено от УоУ. Дори най-големия фен на играта знае че е окрала от ЕвърКуест и други,но под извинение че са го променили и най-доброто и нз какво си. .Ако ти прочета пак поста сигурно ще счупя нещо в къщи.Злетак.
-Крафтинг - нищо невиждано и нечувано- балансирано добре
-Класовете- след 3 години почти има някакъв баланс
-Комбат системата -супер интересна и подтикваща сложни процеси в сивото вещество.За пример лок
1.Шадо Боут 2,3,4,5,6 Кърс(1...2.3.4.5.6...1...1...1 мортос)

Това го пиша за пореден път да покажа на какво всъщност се кефят хората.На това да гриндят прасета в гората и да спамят бутони без никаква мисъл.Затъпявайте това си е ваша работа.И да това е наистина ваша РАБОТА, тъй като като се приберете и имате свободно време да ''поиграете'' вие всъщност се заемате да 'бачкате' пак.

И това нещо вие го сравнявате с коя да е игра или филм или каквото и да било?

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Окт 2008 22:26

DJ Cat написа:
...

Леко бе дечко, не се вживявай толкова :lol:

Blizzard rulz, всичко останало да ми яде кура :flipFinger:

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Окт 2008 22:35

Дам, WoW е толкова тъпа и малоумна игра, че чак е най-играното MMO. Ама какво се чудя и аз, колкото по-играна е една игра, толкова повече хейтъри ще се навъдят, които да я плюят. Това си е нормален процес в геймърската общност, ама ми се струва че вече става банално. Все пак и аз ненавиждам Lineage 2 например, и не мога да разбера хората, които си губят времето с нея, но не съм тръгнал да я плюя при всяка възможност. So chill the fuck out ffs!

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Окт 2008 22:42

MARiNZ0 написа:
...

Не е само това. След като и последният бастион на опозицията (в лицето на Failhammer offline) се издъни грубо, сега горките хорица се пръскат по шевовете от яд и само се чудят как и по какъв повод да нахранят WoW. Изобщо не се хаби да спориш, obvious hater is obvious :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Окт 2008 22:51

Около 70 процента от хората тук са пълни ретарди.Нормално е интелигентните хора да са малцинството. Естествено е че елементарния човек играе елементарни неща.Умния човек ще си надигне главата, да погледне извън това и да открие нещо ново.Но глупака ще си е такъв цял живот,ще си цикли едно и също,ще си седи с скромна заплата,ще псува наред'' яжте ми кура вижте къв съм як в форума''. Като сте такива ''страшни и курави'' кажете ми какво би станало ако УоУ излезе сега,а Уархамър или някоя друга беше излязла преди 3 години.УоУ нямаше да има и 2 абоната, тъй като ретардите като повечето от играчите биха били циклили, старото ММО без да им пука.И какво точно - САМО ЕДНО нещо,което да се различава съвсем малко да има в играта сравнение с рандом 4/10 ММО. Балансирано яко ПвП ли? Невиждано ПвЕ ли? Умствен багаж ли се изисква?

Куирк, добре аз съм дечко ,ти си на 50 години циклещ пенсионер,който затъпява пред компа. И кво ся? Кой крив -кой прав или сега ще се направиш на интересен нещо(ще се помъчиш по-точно).Колкото игри съм изиграл, ти толкова няма да изиграеш зя цял живот,с този богат опит от ЦС и УоУ няма как. УоУ си е ЦС при ММО-тата.Няма значение,че е наи смотаното важното е,че излезе 1во и цял живот то ще ми е присърце... Майната му че има ЦоД 4 и други такива игри нали така?

Аха аз съм играл УоУ и оценявам плюсовете му крафтинга донякъде,няоя друга безмислена инстанция(това си е плюс) и съм наричан хейтър.Еми то от тва по лошо,лоша графика+ лош геймплей+ пълно с дечица егати кефа бате! Много ме кефите фенбойте,само викате хейтъри на другите,а 1 ред неможеш да драснеш,за да видим в какво точно е фуна да биеш мечки.

Аха УаР с 600 000 абоната се издъни.Предвижданите докрая на годината 1 милион са издънка.И 3 милиона докрая на 2009-та са издънка.Аха добра логика.Ти играл ли си я вообще нубе прост? Смешен си и жалък.Не всички могат да са с 10 000 000 абонати нали.Но мен ми стига че там като вляза веднага мога да изиграя смислено ПвП,да вдигам по 100 начина левел(прасенца аниуан?) и си има супер здрави сииджове.Баланса е отличен засега с,смислени скилове-всичко обещано ингейм.Сърварите са стабилни.А като излезе уоу предпочитах да цикля симс отколкото да ме мята през 2мин от сървъра да играя смешните неща там.УАР за 10 дена има 10000 пъти повече фън отколкото УоУ за 3 години. Моля ти се не пиши,защото ако дойде някой геймър(не леймър дасе прави разлика) ще се смее,смее и ще си замине от тоя форум.Тиква.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Окт 2008 22:58

DJ Cat написа:
Aс сум стра6ен разбира4 виа вообште нисхто нз

Get a life, nerd :flipFinger:

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Окт 2008 23:02

Хахаххах Забавен :) Ти си ми идола човек.Някав супер прост,но за сметка на това и със самочувствие.Аз колкото лайф съм имал... ма ти нали ся трява се покажеш като ултра ''дупенце'' с очила,което играе цяла вечер Каразан да му дропнат ботушите да ги показва на съседите.Уара си постигна целта.Привлече хардкор ПвП хората,които не са толкова затруднени от прасетата в УоУ дебнещи в гората.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Окт 2008 23:51

HAhahxahxahx :lol: Ti kade se slagash voob6te xD

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Окт 2008 00:12

дц кат е прав бе хора. Верно, че е малко емоционален и така нему вервате ама той се опитва за ваше добро
Пък тези дето излзиат с логиката, че на близард игрите се играят от най много хора бих им казал, че и курвите най много ги ебат ама това неги прави по готини от истиснки готините жени

Профил

Аватар
В момента играе: Hurf's house of paincakes. >:]
Публикувано на: 02 Окт 2008 01:11

Котак, ако все пак си беше направил труда поиграеш играта, иначе смислените ти аргументи щяха да са заринатинякъде из органа, наречен мозък, от който явно имаш. Прочее, не смяташ ли, че и ти малко зацикляш? War, war, war, war, GNAAAAAGH!
Хбаво е да има разнообразие. Аз играя и WoW. И HL1, HL2, Batlefield, Il 2 sturmovik, SW:Rep Comm, Need For Speed-овете, Quake, StarCraft... Изброявам какво имам в момента инсталирано, не, че цикля само на тях. Всмисъл, не можеш да кажеш за някой, че е пълен дебил, инфантил, тъпак и бавноразвиващ се идиот, само защото е решил да играе на дадена игра. И сравнението между WoW и ответния удар беше меко казано тъпо.
Поне в Крафта има RPG елемент, нали? Идеята ми е, не скачай на хората заради избора им. Да, има тъпи играчи на WoW. Има и умни, нали? Не всички WAR-ъри са гении. Факт е.

Играй си играта, както биха казали пичовете от списанието.

Профил

Аватар
В момента играе: Medieval 2: Total War
Публикувано на: 02 Окт 2008 01:28

Мани, тука всеки пише и хули и си излива нервите, ходи, утря стената, чупи нещо, пуши 2 цигари и пак псува и обижда, изкарва си нервите, пие здрава глътка уиски (подбрано за да се чувства гъзар) и пак храни и нарежда...

Един спор не може да се изкара, понеже никой не иска да отстъпи, всички се разгорещяват и дори не четат мнението на другия, заяждат се за глупости и накрая се стига до "хаха, ти ли си умен като не играеш УоУ, пишеш сървър с А" или пък "Някав не е дума", което между другото си е абсолютно вярно, ама хей го на - на никого не му пука ни за правопис, ни за някакви правила... Пцуай наред, баце, туй то, мани образованието!

Нека някой да ми каже нещо наистина невиждано в игрите за които спорите досега? Ама нещо... не орки с оръжия, понеже това е ебати близкото до ума, нито елфи из планините и джуджета по горите, понеже това също е елементарна пародия. Никаква извънземна раса не може да ме печатли, понеже реално погледнато... единствено външността й е различна, а всеки останал елемент е до болка познат. Пък това че има 3 ръце или няма уста или 6 очи... Увеличавай или намаляй бройката, всяка една от тези части ги има по мен.

Тъй че какво сте ми се разспорили, между другото за началния все пак въпрос между двата плаката - как не се намери някой да каже за двама фотографи снимали залеза "Пфф втория очевидно плагиатства от първия, по оформлението на снимката, слънцето е същото, вижда се морето и има облаци, ебати липсата на креативност!!"
Отговорът е елементарен - тях не ги коментират комплексари с високо мнение за размишленията си, нито хора, които не могат да оценят чуждия труд и умение.

П.п. Да, това е моят начин да се ядосам.

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Публикувано на: 02 Окт 2008 09:43

Existence написа:
...

Евалата.
Относно кат-а, ходи се успокой малко и напиши нещо интелигентно,вместо да псуваш неграмотно наляво и надясно. Не си направих труда да ти прочета постовете, щото ми е ясно, че са пълни с неграмотен nerd rage и нищо аргументирано.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 02 Окт 2008 10:33

Dj cat ахаха успокой се малко бе.Палиш се се 1 обсъждаме майка ти,а не няква игра

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 02 Окт 2008 12:27

DJ Cat, Warcraft вселената не е крадена от Warhammer. Warcraft първоначално е щяла да бъде Warhammer игра и на Blizzard им прави чест, че са успели да скалъпят нещо и са си издали играта когато Games Workshop са си изтеглили лиценза.
Това, че WoW си е съвместност на feature-и, то си е ясно. Факт е, че е най-играното MMORPG в момента и това няма да се промени скоро. Факт е, че последните два комерсиални опита да се избута WoW бяха не много добри(600 000 имат акаунти, половината вече не са активни... а бе смотана работа. Пък и последния път като проверих безплатните ММО-та имат повече абонати.) Така че каквото и да си дрънкаш... ми, само си дрънкаш. А пък колко много начини има да качваш левели в WAR... смешка. Смисъл ти плюеш fanboy-щината, а пък всъщност се държиш по същия начин.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Окт 2008 12:47

не бе просто някои хора цял живот могат да си играят едно и също защтото това било най играното и затова било най хубаво а това си типично мислене на недоразвитите умствено хора

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Окт 2008 13:06

Sentry написа:
DJ Cat, Warcraft вселената не е крадена от Warhammer. Warcraft първоначално е щяла да бъде Warhammer игра и на Blizzard им прави чест, че са успели да скалъпят нещо и са си издали играта когато Games Workshop са си изтеглили лиценза.
Това, че WoW си е съвместност на feature-и, то си е ясно. Факт е, че е най-играното MMORPG в момента и това няма да се промени скоро. Факт е, че последните два комерсиални опита да се избута WoW бяха не много добри(600 000 имат акаунти, половината вече не са активни... а бе смотана работа. Пък и последния път като проверих безплатните ММО-та имат повече абонати.) Така че каквото и да си дрънкаш... ми, само си дрънкаш. А пък колко много начини има да качваш левели в WAR... смешка. Смисъл ти плюеш fanboy-щината, а пък всъщност се държиш по същия начин.

+1

Профил

Аватар
В момента играе: Far Cry 2,Burnout Paradise.
Публикувано на: 02 Окт 2008 13:08

Съгласен съм с Сентри!
дж кат мога да ти кажа че Всичко което е включено в УоУ е оригинално пресъздадено от Уаркрафт 1-3 Фрозен трон и как си мислите 4е Лич кинга ще е копие на Уич кинга ??? *като ли4а е по историята на Warcraft . Покореният принц артас ...
Незнам пък и кво ми се впрягате в игрите каточели некав ще ви избива ...
аре пийс

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com