Автор |
Съобщение |
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed (официална тема) Публикувано на: 17 Мар 2008 22:23
Огледай се! Някъде под краката ти трябва да има дупка в покрива, от която влизаш
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed (официална тема) Публикувано на: 19 Мар 2008 11:30
На мястото ,където си спасил някой "селянин" се появява група от свещенници, които ти помагат ако те гони стражата(започват да им пречат). Кулите пък ти разкриват картата и ти отключват нови начини за разследване, които дават информация за целта ти(за да изготвиш план за покушение са ти нужни поне 2). Флаговете се събират като бонус мисия, която ти увеличава синхронизацията.
P.S. Ако дадеш screen на мястото ,където си зациклил може и да ти помогнем
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed (официална тема) Публикувано на: 29 Мар 2008 18:41
Има ли някакъв друг начин да се мине Йерусалим освен руската версия?
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed (официална тема) Публикувано на: 29 Мар 2008 19:56
Еми то скоро, би трябвало да излезе официално играта и тогава....
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
YamiRaziel
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed (официална тема) Публикувано на: 30 Мар 2008 00:12
Поиграх тази непълната версия която крашва постоянно и не пуска в Йерусалим. Чесно казано очаквах толкова много от тази игра,а останах невероятно разочарован от това което видях. Играта е толкова еднообразна поне от това което играх, че незнам просто. Общо взето с хидън блейда имаш 2 възможни кила. Единия с скок да го намушкаш и всички да видят, а другия тайно да го наръгаш в гърба и да избягаш възможно най-бързо от там. Битките с меча бяха ужасно нериалистични и скучни. Взимах ги по 20 на един път. Отчайващо скучно. Другото в играта е събиране на знаменца, скачане в една проклета слама, спасяване на селяни и придвижване по картата. Незнам по-нататък може да е по-интересно, незнам. До Йерусалим определено не е.
___________________________________ Червената шапчица влезнала в гората,но случайно паднал мрак ... и я премазал
Кажете НЕ на спама и пишете смислени мнения
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed (официална тема) Публикувано на: 04 Апр 2008 13:44
Хора проблема вече го оправих. Сега пиша, за да ви покажа на какво се натъкнах във форумите на дата.бг - http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=1 ... start=2580Вижте 13-тото мнение. Аз лично туй нещо не съм го виждал в нашия форум пък всеки ден влизам, така че май тоя послъгва. Или пък модовете са изтрили темата. Някой виждал ли го е това, че ми стана интересно?
|
|
|
|
|
redy
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed (официална тема) Публикувано на: 05 Апр 2008 10:29
Яка е игрицата... ма не достатъчно. Еднообразието втръсва в един момент. Ма се пак ше е трилогия така , че трябва да опраят нещата.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed (официална тема) Публикувано на: 10 Апр 2008 18:55
Пичове, да ви питам някой има ли идея защо тоя новия релийз, който би трябвало да върви без проблеми не ми чете старите сейфове?
|
|
|
|
|
Xpu$тo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed (официална тема) Публикувано на: 10 Апр 2008 19:00
Тази игра въпреки че не ми става и не съм я играл, ще кажа мнението си по играта До колкото съм гледал снимки, клипчета, слушъл съм коментари и т.н. мисля че играта е направена страхотно. Графиката гледам че е хубава и все повече ме яд за щайгата ми че не мога да я подкарам Но на лято ще направя малко парички и ще си играя
___________________________________ http://best-cocktails-recipes.com - Cocktails recipes and mixed drinks http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed (официална тема) Публикувано на: 10 Апр 2008 19:05
Der Meister написа: Пичове, да ви питам някой има ли идея защо тоя новия релийз, който би трябвало да върви без проблеми не ми чете старите сейфове? Имаше "решение" на проблема чрез преименуване на сейфовете, обаче личния ми опит показа че не става. Има разлика в разширението на единия от save файловете и сигурно затова не ги чете. Аз затова и почнах наново
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed (официална тема) Публикувано на: 10 Апр 2008 19:13
Ееее лоша работа. Не ми се почва отначало. Ще си продължа да играя със стария релийз при това положение какво да се прави
|
|
|
|
|
Constantine
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed (официална тема) Публикувано на: 13 Апр 2008 22:53
Определено е еднообразна ... след Уерусалим и Акра вече като трябва да ходя до 3те града там кои бяха незнам ... еми писна ми ... то все едно и също е ...
___________________________________ Когато отидеш в Ада, кажи че аз те пращам и ще получиш групово намаление.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed (официална тема) Публикувано на: 28 Сеп 2008 10:58
Абе мисля да я пробвам тая игрица най-накрая, обаче имам няколко въпроса. Първо - този рилийз в замунда същия, от който се оплаквахте ли е? И това Fixed Exe дали оправя нещата? http://zamunda.net/browse.php?search=as ... incldead=1И другото нещо, което да питам - задължително ли трябва да спазя тези упътвания в инфото на торента? Щото не ми се нравят много... Цитат: - Unpack. - Uninstall All applications like deamon-tools, blindwrite, alcohol - Install Deamon-Tools Pro advanced version 4.12.0220.0 with SPTD version 1.55. - Open Deamon-Tools Pro advanced and go to tab "Tools" and then click on "Virtual device manager." In here disable the SCSI adapter and enable the IDE adapter. - Add 1 virtual IDE drive and make sure you don't have any other virtual drives. - Reboot your computer. - Mount the pro-ascr.b6t file in this virtual IDE drive. - Install game. - Play! Мерси предварително!
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed (официална тема) Публикувано на: 28 Сеп 2008 11:26
играх я, стигнах донякъде, омръзна ми може би ако управлението не беше толкова конзолно...
|
|
|
|
|
STUBBS
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed (официална тема) Публикувано на: 28 Сеп 2008 12:11
Sweeney Todd написа: Абе мисля да я пробвам тая игрица най-накрая, обаче имам няколко въпроса. Първо - този рилийз в замунда същия, от който се оплаквахте ли е? И това Fixed Exe дали оправя нещата? http://zamunda.net/browse.php?search=as ... incldead=1И другото нещо, което да питам - задължително ли трябва да спазя тези упътвания в инфото на торента? Щото не ми се нравят много... Цитат: - Unpack. - Uninstall All applications like deamon-tools, blindwrite, alcohol - Install Deamon-Tools Pro advanced version 4.12.0220.0 with SPTD version 1.55. - Open Deamon-Tools Pro advanced and go to tab "Tools" and then click on "Virtual device manager." In here disable the SCSI adapter and enable the IDE adapter. - Add 1 virtual IDE drive and make sure you don't have any other virtual drives. - Reboot your computer. - Mount the pro-ascr.b6t file in this virtual IDE drive. - Install game. - Play! Мерси предварително! Тегли този релийз: http://zamunda.net/details.php?id=123683&hit=1
|
|
|
|
|
Napster
|
|
В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed (официална тема) Публикувано на: 28 Сеп 2008 13:28
Till Lindemann написа: играх я, стигнах донякъде, омръзна ми може би ако управлението не беше толкова конзолно... На мене ми беше по-лесно на PC, отколкото на Xbox360.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed (официална тема) Публикувано на: 30 Сеп 2008 13:16
Стартирах си играта, всичко точно, нямам проблем със системните изисквания... обаче е в Windowed mode O.o Пък в опциите няма къде да мина на full screen...
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed (официална тема) Публикувано на: 30 Сеп 2008 13:17
Кликни на maximize
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed (официална тема) Публикувано на: 30 Сеп 2008 16:34
Играта е велика!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|