Големите ПЦМ събирания!
- Admiral General Hurf
- Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Re: Големите ПЦМ събирания!
Ледник, какво ти има? Оо
Прочее, яд ме е, че можех да дойда, а не го направих...
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Шо бе? Срам ли те 'фана?Hurford написа:Ледник, какво ти има? Оо
Първата човешка форумна среща. Почти нямаше изцепки! Кръчмата си беше чист ресторант, и хич не беше за селяни като нас. Нейсе, изтърпяха няколко звучи псувни от наш'то помещение. Още ме е срам, че направихме сметка от 205 лева и оставихме бакшиш 20 стотинки. Както и предположих, не се събрахме. Проявих милосърдие след като Диста спря да се оправдава и каза, че ще ми даде бирата, и не си я поисках наистина. Но пък бях прав! Не се събрахме. Но пък намерихме Нокти! А емото нямаше вафли...
След като се оказа, че един от малкото навити да продължим купона в клуб Строежа не си носи личната карта (а там имат изключително строг контрол върху възрастта на посетителите), се пренесохме по студентски в квартирката на наш'те познайници, където подпийнахме прилично. Аз лично съм доволен от срещата. Липсваха ни масовите посетители на този форум. Дори бяхме почти изцяло пълнолетни. А Дилдо понеже не само е Гей, но и малък Гей, нямаше честта да присъства в Шопско по туй време, за което нека продължи да бълва жлъч по наш адрес от чиста завист.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Готино беше. Дори повече. Бяхме наистина 3 маси хора въпреки че имаше само 2. Дойдох по-късно и обстановката, сътворена от присъстващите люде, страшно ме зарадва.
Ресторантчето беше (като че ли) леко закътано, макар че снощи там празнуваха някакви депутати и бизнесмени (разпознах онзи Герджиков и бандата му).
Не ядох много. Не пих малко. След това бързах за остатъка от един двоен РД.
За пръв път видях Бродника, Морт, Грим(?) и другия.
А за момичето с Д не зная. Не съм бил аз.
Евала, момчета и момичета! Да го правим по-чист... аааа често
Ресторантчето беше (като че ли) леко закътано, макар че снощи там празнуваха някакви депутати и бизнесмени (разпознах онзи Герджиков и бандата му).
За пръв път видях Бродника, Морт, Грим(?) и другия.
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
creator написа:Готино беше. Дори повече. Бяхме наистина 3 маси хора въпреки че имаше само 2. Дойдох по-късно и обстановката, сътворена от присъстващите люде, страшно ме зарадва.
За пръв път видях Бродника, Морт, Грим(?) и другия.![]()
Да не си ме объркал с някой друг? Помня как на последната среща след като се преместихме у Злото седяхме и си говорихме с теб на масата. Няма как да не си ме виждал досега.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Той тогава беше в делириум. По едно време почна да целува джамовете, не знам дали остана да го видиш.The Grim Reaper написа:Да не си ме объркал с някой друг? Помня как на последната среща след като се преместихме у Злото седяхме и си говорихме с теб на масата. Няма как да не си ме виждал досега.
А като се напие, става дори по-страшно.
Хапеш.
Изкарваш ме пияница и измамник. Не е така. Страшното за теб беше, че прие да се сборим на плейстейшъна.
Иначе, Грим, обърках се. В края на поста загрях и сложих въпросителната, щото не бях сигурен. Невермайн.
Edit: Очакваме снимчоци от Мортъ.
Изкарваш ме пияница и измамник. Не е така. Страшното за теб беше, че прие да се сборим на плейстейшъна.
Иначе, Грим, обърках се. В края на поста загрях и сложих въпросителната, щото не бях сигурен. Невермайн.
Edit: Очакваме снимчоци от Мортъ.
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
-
Sardonic Wrath
- В момента играе: "живот"
- Обратна връзка:
не е честно, сите отидохте в Софията и може да се виждате постоянно. И аз искам 
чукам, влизам, гледам заключено
-
Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Екстра срещичка :Р Трябва да го правим по-често 
a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
Ехе, Грим, ти си гей бе!
Яд ме е, че не присъствах, но все пак края на света няма да е догодина (знаем кога..
), така че ще има моменти, когато пак ще се видим
Живот и здраве и аз да вляза в София догодина.. 
Яд ме е, че не присъствах, но все пак края на света няма да е догодина (знаем кога..
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Хаха, това на снимка No7 менторката ли ви е?
За първи път разпознах всички кой кой е
Хубави хора, ама ГОЛЯМА дума няма да кажа, че Загорката и Каменицата са пренебрегнати от Шуменско

За първи път разпознах всички кой кой е
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Въх, от кога не бях виждал нлигхт...
Кое е момчето до Разиел на снимка 8?
ВТФ, Ноктурно пуши?!
ВТФ, Ноктурно пуши?!
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
Имаше само Каменица, Шуменско и Туборг. А в менюто нямаше нито една бира.
Що има само 22 снимки бре? За какво го мъкна тоя голям фотоапарат, ако няма много снимки? Аз като замъкна моя някъде, щот' и моя е голям, правя по стотина.
Sweeney Todd, това е No. Доживяхме и той да ни удостои с присъствието си, за което сърдечно му благодарим.
Що има само 22 снимки бре? За какво го мъкна тоя голям фотоапарат, ако няма много снимки? Аз като замъкна моя някъде, щот' и моя е голям, правя по стотина.
Sweeney Todd, това е No. Доживяхме и той да ни удостои с присъствието си, за което сърдечно му благодарим.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Разиел много вика, да го еба 
АААААААААААААААААААААААААА ЗАЩО СТЕ МЕ СНИМАЛИИИИИИИИИИ
Мислех, че тогаз само си търси кадър, цялата маса изгледа, а той ме е щракнал като някакъв комик рилийв герой от деведесетарско филмче
Искам снимката да се изтрие, pl0x
Мислех, че тогаз само си търси кадър, цялата маса изгледа, а той ме е щракнал като някакъв комик рилийв герой от деведесетарско филмче
Искам снимката да се изтрие, pl0x
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
indeedhewasshady.
- IceQueen
- В момента играе: Knight online
Ти па какво се оплакваш ?
Аз толкова се старах да не ме снима, па то ...
Нищо де, другия път па така, самоче за да е различно викам да се изтърсим 30 човека с резервация за 10
Обаче тогава не обещавам, че ще мога да ви подредя всичките.
А да, Актив - другия път и ти!
Че и Рали и Сентри!
Аз толкова се старах да не ме снима, па то ...
Нищо де, другия път па така, самоче за да е различно викам да се изтърсим 30 човека с резервация за 10
А да, Актив - другия път и ти!
Че и Рали и Сентри!
Крещя, следователно съществувам!
KRIEG-o.Kamelot написа:Koi e besniq metal sus slu6alkite