The Grim Reaper написа:Ако се съберем всички имаш една бира от мен.
Ако не се съберем, аз имам една бира от теб.
Deal?
Ми ние вече резервирахме, така че няма да е много честно спрямо теб
The Grim Reaper написа:Ако се съберем всички имаш една бира от мен.
Deal?
Като говорим за големи пцм събирания...Общо във форума са 96 потребители :: 38 регистрирани, 49 гости (Информацията се обновява на всеки 5 минути)
Най-много потребители - 167 бяха онлайн на 25 Сеп 2008 22:44.
Регистрирани потребители: -Stormrаge-, andrei88, BARRICADE, Bator, bgcomando, Billie, bYbonЪъЪъ, colos, creator, Dementia, Dr Zombayo, Existence, Fenrir, Gipo, Goduerza, Google [Bot], Grand®, High_voltage, Ivals92, Jorix, Kamelot, krairekata, Loopmaster, marto_90, Гаспод, Riser, Sasho hakera, Shamancho, SLADYRAAA, stanimirmn, Sweeney Todd, THE PWNISHER, Toxsick_Vomit, tzveto, Yahoo [Bot], Кирилицата, † iMMortality †
Пази ми две места до теб тогава, че ще дойдем малко по-късно.Warbringer написа:The Grim Reaper написа:Ако се съберем всички имаш една бира от мен.
Deal?
Ми ние вече резервирахме, така че няма да е много честно спрямо теб
излизащ на гм-то и маршрутка 29 или 6, или 36. А що не отдаскало направо?bgcomando написа:Само да се извиня и да кажа , че аз май няма да дойда щото ще свършиме дъскалъка към 7 часа а на мен ми трябва да се върна у нас към един час.То докато стигна до нас се обезмисля да ходя до мола защото ще стигна някаде 8 и 30 , 9 часа.Ако някой знае как се стига от Дианабат до Мола за около 20 минути може и да успея да дойда.Иначе не виждам как ще успея.
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Надявам се. Аз отивам.No написа:Добре, последно остава 19:00 пред Mall of Sofia? Повечето съм ви мяркал на снимки, надявам се ще се познаем...
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Като стигнеш там, викай да се ориентирам де си.creator написа:Значи 19H00 в Mall Sofia?
Ние пък те обичамеSweeney Todd написа:Повтарям - мразя ви![]()
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!