Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Crashday(multiplayer)
Заглавие: Magic:The Gathering правилата на БГ
Публикувано на: 23 Сеп 2008 17:53

Здравейте

Бях на купон и като ги видях тия карти се зарибих.Купих си-дека е червено-зелено и черно.Искам да ви помоля едно нещо-можете ли да ми дадете правилата на тая игра ама на български.Не че не разбирам английски ама стигнах до едно място и се обърках и го зарязах.

Мерси предварително

Профил

Аватар
В момента играе: q3
Заглавие: Re: Magic:The Gathering правилата на БГ
Публикувано на: 23 Сеп 2008 18:29

Igrata e velika mislq pak da po4vam.
Nai-dobre otidi v nqkoi klub i pomoli da ti razqsnqt.Spored mene toq v strelbi6te e nai dobur.

pp.Goblins > all

Профил

Аватар
В момента играе: Crashday(multiplayer)
Публикувано на: 23 Сеп 2008 18:32

Аз живея в Стрелбище а къде по точно се намира.Между другото ти откъде си?

Профил

Аватар
В момента играе: q3
Публикувано на: 23 Сеп 2008 18:42

Sofiq.
Ina4e kato vurvi6 nadolo po bulevard bulgaria i stiga6 do edin market(mislq 4e ima i sppirka na tramvaq tam)samo 4e ti trea si ot drugata strana ne ot taq na marketa i se vru6ta6 nqkolko bloka nazad ot tam i to e na purviq etaj vhoda e napravo ot vunka vliza6.

http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=85f37 ... 7_36.y=198

v 1 ot teq blokove e mai

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 23 Сеп 2008 18:45

Играта е добра бях мега добър на нея ;р но много пари гълта и се отказах ;Д

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 23 Сеп 2008 22:15

Бе аз преди я играх,изхарчих около 120-130 лв. и ми се видя солено да продължа(това са много малко пари за 1 горе долу свестен дек,ако искаш).Иначе аз играя бели или червени от Равника...някога играх де,преди 1-2 години,бих разцъкал пак :roll: (ако взема дека на един приятел,той има баси дека от елфи и си е ебало майката :lol: )

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Сеп 2008 22:38

А добре винаги ми е било чудно що не си купувате ментета,като оригиналите са толко скъпи???Все пак тва с картички,едва ли качеството на изработката е от тоолкова голямо значение

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 23 Сеп 2008 22:51

И аз играя междик,велика игра :)
Ето ти и правила на български: http://www.paladium-games.com/magic/rulebook.pdf

А пък ако си наистина зарибен,може да са ти интересни някои сайтове и форуми,като:
http://www.paladium-games.com
http://www.mtgsalvation.com
http://www.magicthegathering.com

Btw,къде казваш,че си се объркал?

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Сеп 2008 07:01

Vincent, като излезеш от подлеза на спирката на седмицата (тоя до бензиностанцията) и тръгнеш по пътеката в посока Емил Марков, клуба се пада във втория (май) блок от ляво. В блока преди него има някакъв цех за играчки който може да ти послужи за ориентир.

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Публикувано на: 28 Сеп 2008 01:54

Jorix написа:
А добре винаги ми е било чудно що не си купувате ментета,като оригиналите са толко скъпи???Все пак тва с картички,едва ли качеството на изработката е от тоолкова голямо значение

Общо взето нищо не ти пречи, но няма да те допуснат да играеш на официални турнири. И преди да кажеш "че то има ли такива", да, във въпросния клуб в Стрелбище дори се провеждат всеки петък "Friday Night Magic", който си е официален турнир (какъвто е и самият клуб де) и се "рипортва" в "Wizards of the Coast".
От друга страна май най-много карти се взимат по "draft" турнирите, в които взимаш три пакетчета от по 15 случайни карти и си сглобяваш тесте (правилата са по-сложни де). Съответно пакетчетата (наричат се booster-и) са с оригинални карти.
Освен това самите карти много рядко са скъпи като единични бройки. Скъпо излиза вече, когато ти трябват няколко от силните карти или всъщност по-добрият вариант - да участваш на драфт турнири, докато ти се паднат разни хубави карти.
Всичко това ти го казвам, защото имам двама приятели, които са много зарибени (Стефан и Антон се казват, за посещаващите клуба в Стрелбище) и знам доста неща. Всъщност аз самият съм играл и ми е интересна играта, но също съм на мнение, че не ми е по джоба и затова не играя. Иначе съм ходил на едно ФНМ с дек, сглобен от гореспоменатите ми приятели (ако някой случайно е бил там, също се казвам Антон). БТВ, те са 100% убедени, че ако решат да прекратят играта си и продадат картите ще успеят да си избият парите, най-вероятно на 100%, и лично съм склонен да им вярвам.

И накрая - Стефан си взе един принтер в София най-вече за да си печата "фалшиви" карти (proxy-та им казва), които представляват картите. Но тях ги ползва за пробни игри с нови декове и т.н. Освен това лично се съмнявам да успееш да направиш кой знае колко добри копия, че да минат за оригинали. А ако фалшификати ти трябват просто за да си цъкаш с приятели - нищо не ти пречи! Картите ги има с описанията им на официалния им сайт (май, лично не съм го проверявал).

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com