[UEFA] Левски - Жилина, Литекс - А Вила, Ч. Море - Щутгарт
Re: [UEFA] Левски - Жилина, Литекс - А Вила, Ч. Море - Щутгарт
Черно море да падат,че съм сложил 50 евро на щутгард
Аз пък искам Щутгарт да паднат. 
Това на аватара не съм аз :/
Ее много искашKazim написа:Аз пък искам Щутгарт да паднат.
Заключение - два български отбора, които не играха никак зле - не се бяха затворили в своите половини, не оставяха действията да се развиват пред наказателните им полета; играха със самочувствие, но респектирани и в никакъв случай не подцениха съперниците си. Според мен и в двата мача силите бяха 50/50. Но видяхме СЪВСЕМ МАЛОУМНИ ГОЛОВЕ от страна на нашите опоненти. Това е нашето проклятие май-май. Много подаряваме....
Аре след малко почва Левски по Евроком
Аре след малко почва Левски по Евроком
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- LetteRman
- В момента играе: Heroes IV-WoW (Winds of War)
- Обратна връзка:
Уви някакъв "дяволски късмет" тегне над българските отбори...Заключение - два български отбора, които не играха никак зле - не се бяха затворили в своите половини, не оставяха действията да се развиват пред наказателните им полета; играха със самочувствие, но респектирани и в никакъв случай не подцениха съперниците си. Според мен и в двата мача силите бяха 50/50. Но видяхме СЪВСЕМ МАЛОУМНИ ГОЛОВЕ от страна на нашите опоненти. Това е нашето проклятие май-май. Много подаряваме....
...your hands bound, your head down, your eyes closed. You look so precious now...
Труден мач срещу много класен съперник в лицето на Жилина, но момчетата от Левски доказаха, защо са шампиони на България и защитиха реномето й в чужбина!
Kazim написа:Труден мач срещу много класен съперник в лицето на Жилина, но момчетата от Левски доказаха, защо са шампиони на България и защитиха реномето й в чужбина!
Сигурно и те така си мислят...
I IGNORE YOU!
As I close my eyes, I feel it all slipping away.
I COME TOWARD YOU!
We all got left behind, we let it all slip... AWAY!
As I close my eyes, I feel it all slipping away.
I COME TOWARD YOU!
We all got left behind, we let it all slip... AWAY!
Левски играха грозно, но постигнаха целта си - 1:1 е по-добре от 0:0 като си гост 
Kazim,пич ти сериозно ли говориш ?говедорес са толкова зле,та те един пас не могат да вържат,пак някви съдийски аванти и те с 11 човека само си подаваха топката в тяхното поле.Не е важен резултата,а играта защото сега може и да се класират,но в групите ще ги ебат.
BULGARIA AIR - леФски ПАДА, НИЕ НЕ!!!
Май само аз усетих иронията в думите му. Иначе за мача Левски-Жилина - който и да се класира от двата отбора, с тази игра далеч няма да стигне.
- †Попѫтъ†
- Обратна връзка:
Ходих на Черно Море - Ст.град. Слаба работа... скучна игра. Черно море можеха да натиснат малко повече... доста положения изпуснаха, търсейки главно Кривия, който най-често беше в много неизгодни позиции. Щутгарт пък беха пълна скръб, но 2 положения имаха - 2 гола вкараха. За Левски .... скръб скръб...
دشت شما درد نکند
Абе ЦСКА с кой игра, че забравих?
С Миньор Перник, защо питаш?
- Till.Lindemann
МИНЬОРО
както и да е
Левски игра добре, красива, груба игра, хубави положения, ценен гол на чужд терен
Черно море и Литекс-ае вие чувате ли се?
както и да е
Левски игра добре, красива, груба игра, хубави положения, ценен гол на чужд терен
Черно море и Литекс-ае вие чувате ли се?
Линдемане, чак сега ти видях мнението. Левски и красива игра?! Аре стига бе! И да се класират Левски, а ние знаем колко пицари, скиори, миньори, трактористи, локомотивци (?) са ги минавали. Просто ФК Левски е футболен труп, с който всеки може да се изгаври.
- Till.Lindemann
кажи в момента кой е по добър и достоен от тях за там, където са?
нъл се сещаш, че историята ще си окаже влияние при литекс, а черно море ще зекъсат по пътя, стига глупости
ако при дузпа, когато дори противниковите играчи се усъмниха, че съществува, да изравниш, на чужд терен, набутвайки целия футболен отбор на домакините при тясната стена с реклами цяло второ полувреме, не е красиво и заслужено изпълнение, значи просто не си гледам футбол
а ся за локомотив...хайде, не си глупав, съвсем си наясно каква е ситуацията там, не ми се пишат 100000 реда да обяснямам наново
нъл се сещаш, че историята ще си окаже влияние при литекс, а черно море ще зекъсат по пътя, стига глупости
ако при дузпа, когато дори противниковите играчи се усъмниха, че съществува, да изравниш, на чужд терен, набутвайки целия футболен отбор на домакините при тясната стена с реклами цяло второ полувреме, не е красиво и заслужено изпълнение, значи просто не си гледам футбол
а ся за локомотив...хайде, не си глупав, съвсем си наясно каква е ситуацията там, не ми се пишат 100000 реда да обяснямам наново
От година и половина не съм гледал български мачове, ама Левски станал голям донор 
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Линдемане, очаквам трезвата ти оценка за събитията от днес.
И, да, Левски падат от слабаци.
Антверпен, Олимпия, Тампере, БАТЕ, Жилина, Беверен!, Тампере, Слован
Едно голямо браво на Черното море, които отпаднаха с чест на стадиона на Щутгарт с 2:2.
Едно голямо браво на Черното море, които отпаднаха с чест на стадиона на Щутгарт с 2:2.
E щом не си писал и Публикум, 'начи пак биваKazim написа:Линдемане, очаквам трезвата ти оценка за събитията от днес.
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Айде да залагаме кой ще изгърми!
Велев 1
Батков 2
Играчите 3
Приемат се и комбинации
1,2
1,3
2,3
иначе, отврат. Много гаден мач
И аз казвам евала на Черно Море, които водеха с 2:0, но и при тях този български късмет проговори и им нанизаха 2...
Велев 1
Батков 2
Играчите 3
Приемат се и комбинации
1,2
1,3
2,3
иначе, отврат. Много гаден мач