Автор |
Съобщение |
Existence
|
|
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Re: SPORE (Официална тема) Публикувано на: 09 Сеп 2008 21:08
Брей, ами след като труда на българските разработчици не дава същия "плод" като на останалите - да, смятам, че трябва да бъде възнаграден подобаващо. Смъкнах я. Да вземем интрото - започва с един гущер, който е направен... ами бих го сравнил с гениално, нататък, графиката буквално деградираше, докато почти не стигна тази на ингейм-а на WoW (имаше един подобен модел, затова го сравнявам). Като си мързелив и не можеш дори едно интро да направиш и не говоря за интрото, говоря за принципи - да започнеш нещо с хъс и да те домързи по средата, да започнеш да го правиш през пръсти... Има адски много чужди фирми, които го правят, не обвинявам българите, но това си е като манталитет. Дори в разработчиците, които би трябвало да правят това за пълен кеф, за абсолютното задоволство когато хората се радват на произведението ти... ами щом там има мързеливци не виждам как ще "пробием".
В случая играта е ММО, така че едното интро може и да не е важно, но аз пък харесвам игри с кампания. Ако бях направил грешката да си я купя, сега щях да я опаковам в лъскавата хартийка и да правя тема във форума, че я продавам на половин цена. Току виж съм успял да я пробутам.
Отново - да, платих за Spore и смятам, че цялата идея на играта е адски иновативна. Един вид по този начин показвам уважението си. Към нашите момчета мога да кажа само "браво", но няма да ги хваля до небесата само защото сега откриват гравитацията.
Хич не сравнявай мнението ми с това на "повечето хора", смятам че мисля достатъчно за да не се движа в стадото, ти също. Само прави разлика между "стадо", "мислещи" и "всички останали без мен". Играта трябва да струва толкова, колкото е качеството й, не датата на излизане.
Също така поздрави!
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: SPORE (Официална тема) Публикувано на: 09 Сеп 2008 22:53
затва ГТА4 трябва да е поне 149 лева
|
|
|
|
|
Existence
|
|
|
|
Заглавие: Re: SPORE (Официална тема) Публикувано на: 09 Сеп 2008 23:22
Till Lindemann написа: затва ГТА4 трябва да е поне 149 лева Игрите за Xbox и PS3 са по толкова, какво те изумява в сумата, че посочи точно нея?
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: SPORE (Официална тема) Публикувано на: 09 Сеп 2008 23:36
досега сериите ГТА вървят по 79 лева, далеч от 149, което е нещо като горна граница тази обещава да е добра, покриваща всичко, което ти един вид изиска от игра, която си заслужава купуването тоест трябва да е скъпа
|
|
|
|
|
Existence
|
|
|
|
Заглавие: Re: SPORE (Официална тема) Публикувано на: 09 Сеп 2008 23:40
Има горна граница за тези цени, не вярвам компютърна игра да скочи толкова. Най-вероятно трябва, но това са си моите съображения
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: SPORE (Официална тема) Публикувано на: 15 Сеп 2008 13:17
dudes, имам един проблем... начи днес си сложих игричката и почнах да разцъквам, обаче тъпата виста ме изхвърли от играта.. И пускам аз отново, за да си продължа, но ми дава само планети с "new game", няма никъде "load game" или нещо такова. Проверих там в енциклопедията на играта и тя ми показа че моето същество все още съществува, значи се е запазило... Ама не знам откъде да си заредя сейва
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: SPORE (Официална тема) Публикувано на: 15 Сеп 2008 17:35
No написа: Ебати, българи да купуват Spore и да свалят Worldshift от Замунда. Докъде я докарахме.. Наистина страшна пародия. Още повече пък предвид, че Worldshift е много по-добра от тая тъпня SPORE, която имаше толкова иновативна идея, но толкова отблъскващо изпълнение, че чак не виждам как може някой да я предпочита пред българското заглавие, дори и предвид жанровото различие.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
STUBBS
|
|
|
|
Заглавие: Re: SPORE (Официална тема) Публикувано на: 15 Сеп 2008 17:40
Давам ви едно лайно-изсрано е от българин в България и 5$-кое ще вземете? Стига с това-"Ама произведено е в БГ".И какво от това? Като WorldShift ви харесва-купувайте,но стига с това "НАправено е в БГ"! Точка
|
|
|
|
|
Existence
|
|
|
|
Заглавие: Re: SPORE (Официална тема) Публикувано на: 15 Сеп 2008 18:31
Sweeney Todd написа: dudes, имам един проблем... начи днес си сложих игричката и почнах да разцъквам, обаче тъпата виста ме изхвърли от играта.. И пускам аз отново, за да си продължа, но ми дава само планети с "new game", няма никъде "load game" или нещо такова. Проверих там в енциклопедията на играта и тя ми показа че моето същество все още съществува, значи се е запазило... Ама не знам откъде да си заредя сейва Няма аутосейв, това е проблема Има сейв при крийчъра, очевидно, но не и дори при преминаването между стейджес. Какво да ти кажа, 3 часа изгубени в превземане на вселената и накрая ми заби тъкмо когато щях да записвам...
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Re: SPORE (Официална тема) Публикувано на: 15 Сеп 2008 23:36
На мен пък играта не ми е забила нито един път, а съм до спейс стейдж.
На "тъпата" Виста съм.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: SPORE (Официална тема) Публикувано на: 16 Сеп 2008 15:02
и намен неми е забила нито веднъж а съм на умния хп
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Albtraum
|
|
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: SPORE (Официална тема) Публикувано на: 16 Сеп 2008 18:58
Не ми е интересна нещо .
ПП: Аре някой по-запознат с WorldShift да драсне г/д за какво се ползват уменията на героя в играта ? ПП2: Имате ли идея дали ще я подкарам с мойта гфорс 4 мх 128мегабайтова ? Другите изисквания ги покривам ;д ( говоря за WorldShift , пиша тук понеже не намерих тема и .. такова .. )
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
|
Existence
|
|
|
|
Заглавие: Re: SPORE (Официална тема) Публикувано на: 16 Сеп 2008 20:07
Вuddy написа: На мен пък играта не ми е забила нито един път, а съм до спейс стейдж.
На "тъпата" Виста съм. Да и на мен не ми забива до спейс стейдж, 6-7 часа игра, забива след това
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: SPORE (Официална тема) Публикувано на: 16 Сеп 2008 20:37
Вuddy написа: На мен пък играта не ми е забила нито един път, а съм до спейс стейдж.
На "тъпата" Виста съм. Ама твоята "тъпа" Виста сигурно е оригинална, пък аз не мога да извадя ххх долара и да си купя
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Undead Dude
|
|
|
|
Заглавие: Re: SPORE (Официална тема) Публикувано на: 17 Сеп 2008 00:04
ZZZzombie написа: Точка Хах, я споко бе- чак в UK ми замириса на девствени ташаци
___________________________________ flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Re: SPORE (Официална тема) Публикувано на: 17 Сеп 2008 02:20
Sweeney Todd написа: Вuddy написа: На мен пък играта не ми е забила нито един път, а съм до спейс стейдж.
На "тъпата" Виста съм. Ама твоята "тъпа" Виста сигурно е оригинална, пък аз не мога да извадя ххх долара и да си купя Епа на мен и четирите Висти са ми оригинални ма пак правят простотии
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|