+1The Lich King написа:Е това беше ебахти и тъпото изказване от твоя страна...Гаспод написа:Съвсем сериозно (поне аз де)
Защо си въобразяваш че трябва да знам името, титлата, постиженията, рожденната дата, любимата марка цигари и фобиите на всеки български археолог, палеонтолог, орнитолог и всякакъв друг лог?
Относно темата: Нека почива в мир! Един наистина достоен българин - патриот![]()
Не ми е ясно как може някой българин да не е чувал за Георги Китов... Ама какво ли се учудвам - те Васил Левски мислят, че е футболен отбор, а пък претендират, че са големи родолюбци
Почина Георги Китов
Re: Почина Георги Китов
и видьх, и ето сив кон,
и върху него ездач,
чието име беше Смърт;
и Адът следваше подире му...
и върху него ездач,
чието име беше Смърт;
и Адът следваше подире му...
Sweeney Todd написа:Да почива в мир един достоен човек!
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
Първо - да почива в мир Георги Китов, помня как водеше борба с бюрократите и западналата ни система за да намира начини да продължава разкопките и откритията си. Хвала на такива хора ...
Второ - да знаеш кой е Георги Китов не те прави патриот, както и да не знаеш кой е не те прави невежа. Аз не знам кой пръв е формулирал теорията за Големия Взрив, не знам кой е измислил ножиците и нямам на идея кой пръв се е сетил че от приливите и отливите може да се извлича енергия ...
Второ - да знаеш кой е Георги Китов не те прави патриот, както и да не знаеш кой е не те прави невежа. Аз не знам кой пръв е формулирал теорията за Големия Взрив, не знам кой е измислил ножиците и нямам на идея кой пръв се е сетил че от приливите и отливите може да се извлича енергия ...
http://wkoz.net - rap shit 24/7