Автор |
Съобщение |
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: С.Т.А.Л.К.Е.Р.Ъ. : Clear Sky Публикувано на: 15 Сеп 2008 09:21
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: С.Т.А.Л.К.Е.Р.Ъ. : Clear Sky Публикувано на: 15 Сеп 2008 09:28
Епа тя излезе преди сумати време. Поне руската версия де. Сега ще си инстална английската като си бекъпна сейфовете.
Edit: абе някой знае ли къде се намират сейфовете, че нито в директорията на играта ги има, нито в My Documents?
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: С.Т.А.Л.К.Е.Р.Ъ. : Clear Sky Публикувано на: 15 Сеп 2008 09:58
Сега я цъкам. малко съм раздвоен, ма ще видим нататък. Бтв, най-вероятно от руската на английската няма да станат сейвс...
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: С.Т.А.Л.К.Е.Р.Ъ. : Clear Sky Публикувано на: 15 Сеп 2008 14:46
G Real Dogg написа: Бтв, най-вероятно от руската на английската няма да станат сейвс... Мда, прав си за съжаление. Сега пробвах и ми каза, че не ще. Чудя се дали да почна наново с английската версия или да сложа пак руската. Лошото е, че с тоя руски едвам се оправям, но пък и не ми почва отначало.
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Re: С.Т.А.Л.К.Е.Р.Ъ. : Clear Sky Публикувано на: 15 Сеп 2008 15:06
Сейвовете на ХР се намират в папката Shared Documents.
Да попитам и тук - какво ще рече, че не е "scene release" - няма филмчета и кътсцени ли? И по-общо - тези, които са го теглили какво ще кажат - да чакаме ли по-свестен рилийз, както предлагат на доста места?
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: С.Т.А.Л.К.Е.Р.Ъ. : Clear Sky Публикувано на: 15 Сеп 2008 15:07
Има си всичко,работи перфектно,НО старите сейфове от руския релийз не работят :/
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: С.Т.А.Л.К.Е.Р.Ъ. : Clear Sky Публикувано на: 15 Сеп 2008 15:11
MetalGearRex написа: Сейвовете на ХР се намират в папката Shared Documents.
Да попитам и тук - какво ще рече, че не е "scene release" - няма филмчета и кътсцени ли? И по-общо - тези, които са го теглили какво ще кажат - да чакаме ли по-свестен рилийз, както предлагат на доста места? хаха, хареса ми как си превел "scene release". Всъщност се има предвид, че не е на нито една от известните групи за кракване и я няма на "сцената" официално(SCT). Играта е кракната по варварски начин и тн, но пък си има всичко работи доста добре, за 6 часа ме изхвърли 2 пъти(и то много в началото след това никви проблеми), имам чувството че е изключително олекотена спрямо предната версия, а и нощтите в играта трябва задължително да се играят на много тъмно. Много приятни промени по ъпгрейдването на оръжията и броните, същото така правим интересни неща на места където вече сме били, само дето в хронологията на играта, сме там преди да сме били там с пича от главната игра. абе 9/10
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Re: С.Т.А.Л.К.Е.Р.Ъ. : Clear Sky Публикувано на: 15 Сеп 2008 15:14
Мерси много за изчерпателния отговор. Въпреки това аз май ще изчакам някой "scene release", и бездруго в момента цъкам друга игра (Мафия).
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: С.Т.А.Л.К.Е.Р.Ъ. : Clear Sky Публикувано на: 15 Сеп 2008 15:17
Тъпото е,че графиката е същата като на сянката,а върви 3 пъти по зле ...
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: С.Т.А.Л.К.Е.Р.Ъ. : Clear Sky Публикувано на: 15 Сеп 2008 16:42
MetalGearRex написа: Сейвовете на ХР се намират в папката Shared Documents. Мда, разбрах вече. Мерси все пак. Иначе и на мен ми се стори по-олекотена от руската версия. Много странно.
|
|
|
|
|
STUBBS
|
|
|
|
Заглавие: Re: С.Т.А.Л.К.Е.Р.Ъ. : Clear Sky Публикувано на: 15 Сеп 2008 16:51
Много тежка игра.В сравнение с Сянката на Чернобил е съвсем малко по-красива и около 3 пъти по-тежка!
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: С.Т.А.Л.К.Е.Р.Ъ. : Clear Sky Публикувано на: 15 Сеп 2008 17:01
Това по-тежко ли е от Crysis?
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
STUBBS
|
|
|
|
Заглавие: Re: С.Т.А.Л.К.Е.Р.Ъ. : Clear Sky Публикувано на: 15 Сеп 2008 17:06
Singularity написа: Това по-тежко ли е от Crysis? За мен да!Как може играя си Clear Sky на MAX и върви с 50 кадъра и като почна да стрелям някой или на някъде кадрите опа 15-16.Викам си аре хубу,ще тествам и на ниски дали е така.Пускам на Минимални и си играя с 60 кадъра и почвам да стрелям някой или на някъде и кадрите 19-20!Баси подиграфката,а уж покривам почти препоръчителните изисквания
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: С.Т.А.Л.К.Е.Р.Ъ. : Clear Sky Публикувано на: 15 Сеп 2008 17:18
Стига сте теглили бе, искам да се вредя.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
STUBBS
|
|
|
|
Заглавие: Re: С.Т.А.Л.К.Е.Р.Ъ. : Clear Sky Публикувано на: 15 Сеп 2008 17:24
Singularity написа: Стига сте теглили бе, искам да се вредя. Сийдвам с 8mb/s,къв ти е проблема?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: С.Т.А.Л.К.Е.Р.Ъ. : Clear Sky Публикувано на: 15 Сеп 2008 18:55
На 8800GTS 320mb и 1024х768 сече стабилно, да се има предвид за по-старите карти
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: С.Т.А.Л.К.Е.Р.Ъ. : Clear Sky Публикувано на: 15 Сеп 2008 20:12
Кирето нема ядове На мене първата ми беше по-тежка , щото бях с по-слаб комп. Но отново има един МНОГО дразнещ бъг - на някои места враговете просто изглупяват и се бъгват. Можеш да ги стреляш като статични мишени и те се чудят от къде им идва. И в един момент се ''усещат'' и те разстрелват от раз. Има и леки графични бъгове тук-там. А , и точно след тунела , дето един ти ебе майката с к'ртечницата ( преди да идеш при селцето от първата част ) - като избия цялата военна базичка и уж няма никой вече, картечницата продължава да те стреля ( сама )
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: С.Т.А.Л.К.Е.Р.Ъ. : Clear Sky Публикувано на: 15 Сеп 2008 21:01
Не моа да разбера тва бъг ли е кво е ама ако изберете нещо различно от "static lightning" на "render" играта почва толкова да сече, че чак не може да се играе, дори почва да зарежда много по-бавно... Като гледах в конзолата пишеше нещо за 2 GPU-та... как да го разбирам тва, че играта иска две видеокарти за да я играя на нещо различно от static lightning!? Въобще тоя проблем има ли го при някой друг освен при мен?
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Re: С.Т.А.Л.К.Е.Р.Ъ. : Clear Sky Публикувано на: 16 Сеп 2008 01:53
Bator написа: Не моа да разбера тва бъг ли е кво е ама ако изберете нещо различно от "static lightning" на "render" играта почва толкова да сече, че чак не може да се играе, дори почва да зарежда много по-бавно... Като гледах в конзолата пишеше нещо за 2 GPU-та... как да го разбирам тва, че играта иска две видеокарти за да я играя на нещо различно от static lightning!? Въобще тоя проблем има ли го при някой друг освен при мен? Не съм пробвал новия, но на стария Столкър имах същата ситуация - dynamic lighting и много ниски детайли - сеч и яко сеч по време на битки, static lighting и яко напомпани детайли - без никакви проблеми през цялото време. Компът ми е Athlon 64 3500+, 2 GB DDR2 800, Gigabyte GeForce 7600GT 128MB GDDR3 - бих казал, вече малко слабичък. Та, на който му върви гадно да пробва да премине на статично осветление. Играта е наистина по-грозна така, но пък ако я играем за геймплея, това няма значение!
|
|
|
|
|
Dheart
|
|
|
|
Заглавие: Re: С.Т.А.Л.К.Е.Р.Ъ. : Clear Sky Публикувано на: 16 Сеп 2008 09:32
Стига сте се оплаквали бря :Ь Играя я с P4 2.66 512 Ram FX5200. На статик лайтнинг даже е играемо (Е за мен всичко е играемо защото съм играл HL2 на p3 733 256 ram и GeForce 2 MX440 64 mb... макс фреймовете достигат 15 евридж към 10)
___________________________________ My victim you are meant to be No, you cannot hide nor flee You know what I'm looking for Pleasure your torture, I will endure
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|