Автор |
Съобщение |
Дъ Пичъ
|
|
|
|
Заглавие: Re: Разказ с герои от форума Публикувано на: 13 Сеп 2008 09:36
включи и мен
___________________________________ Enfant d'une g?n?ration rat?e Vautr? devant la tv
|
|
|
|
|
bgKommando
|
|
|
|
Заглавие: Re: Разказ с герои от форума Публикувано на: 13 Сеп 2008 10:13
Хей пиши ме и мен-Count me in!
___________________________________ taste the jelly - race the jelly - You JELLY?
|
|
|
|
|
IceQueen
|
|
Мнения: 1353 Местоположение: Някъде там в неизследваните райони!!!
В момента играе: Knight online
|
|
Заглавие: Re: Разказ с герои от форума Публикувано на: 13 Сеп 2008 11:47
Вие двамата имате ли нещо в кухината м/у ушите, освен кухина ?
___________________________________ Крещя, следователно съществувам!
|
|
|
|
|
bgKommando
|
|
|
|
Заглавие: Re: Разказ с герои от форума Публикувано на: 13 Сеп 2008 15:42
IceQueen написа: Вие двамата имате ли нещо в кухината м/у ушите, освен кухина ? Ами да и се нарича мозък.Ако не знаеш какво е отвори учибника по биология за 7 клас и ще видиш. Там е подробно описано.
___________________________________ taste the jelly - race the jelly - You JELLY?
|
|
|
|
|
IceQueen
|
|
|
|
Заглавие: Re: Разказ с герои от форума Публикувано на: 13 Сеп 2008 15:49
bgcomando написа: IceQueen написа: Вие двамата имате ли нещо в кухината м/у ушите, освен кухина ? Ами да и се нарича мозък.Ако не знаеш какво е отвори учибника по биология за 7 клас и ще видиш. Там е подробно описано. А, значи все пак знаеш как се казва Сега ще е много мило от твоя страна (А и ще ти е полезно) да прекараш известно време в разучаване на това, как да го използваш по предназначение, а не само да ти балансира главата. P.S. А да, за малко да забравя. В седми клас описват класовете и царствата на животните и как еволюира нервната система. Ако твоята е мрежеста или от ганглии, може и да е описана там. За нормалните хора обаче, описанието, структурата и функцията на съдържанието на черепната кутия се дава в 8 клас.
|
|
|
|
|
bgKommando
|
|
|
|
Заглавие: Re: Разказ с герои от форума Публикувано на: 13 Сеп 2008 18:37
IceQueen написа: А, значи все пак знаеш как се казва Сега ще е много мило от твоя страна (А и ще ти е полезно) да прекараш известно време в разучаване на това, как да го използваш по предназначение, а не само да ти балансира главата. P.S. А да, за малко да забравя. В седми клас описват класовете и царствата на животните и как еволюира нервната система. Ако твоята е мрежеста или от ганглии, може и да е описана там. За нормалните хора обаче, описанието, структурата и функцията на съдържанието на черепната кутия се дава в 8 клас. Бъди пре спокоен , мозъка ми е в добри раце и знам как да го използвам. И относно това за 8-ми клас , ние в седми клас свърщихме учебника около месец преди края на годината и гозпожата , за да ни тормози реши да ни предаде един екстра урок в продължение на 6 часа за този енигматичен орган мозъка. В Осми клас понеже съм в езикова не учихме Бйология. В девети клас , да вече имахме този така на мене приятен и лесен предмет и да имахме въпросния урок макар , че малко по- разширен не видях нищо ново сравнение с онези "екстра часове". Та за това казах 7 клас. Но както и да е на мен не ми се спори и прав ти път-както казват "по-умния отстъпва"
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Разказ с герои от форума Публикувано на: 13 Сеп 2008 19:07
Ти си уникален бре, com mando...
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Разказ с герои от форума Публикувано на: 13 Сеп 2008 19:16
bgcomando написа: за този енигматичен орган мозъка Мда, мозъка е особено енигматичен орган.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
bgKommando
|
|
|
|
Заглавие: Re: Разказ с герои от форума Публикувано на: 13 Сеп 2008 19:31
Bator написа: Ти си уникален бре, com mando... Eдит:Нека само да подчертая , че пиша ника си без едно "m" , защото ме дразни когато се логвам и придава оригиналност в многообразието.
|
|
|
|
|
IceQueen
|
|
|
|
Заглавие: Re: Разказ с герои от форума Публикувано на: 13 Сеп 2008 23:00
Знаеш ли, командо. Ако беше в друг ден сигурно нямаше да се занимавам с пълзящото ти живуркане във форума. Е и ако беше в друг раздел. Ама точо днеска, просто се чуствам длъжнА да ти обясня 2-3 неща за реалния свят. Ще започна със стандартните инструкции: Онова голямото на стената под пердетата или щорите (зависи какво имате у вас) е прозорец. Да, това е предмет, няма зъби и не хапе. Служи за да се гледа през него на вън. Няма да ти давам по-сложни обяснения, защото ме е страх гънката ти на мозъка(където и да се намира той) да не се изглади съвсем от напъни да проумееш написаното. Това, което се вижда е Реален свят - нещо, което не можеш да го оправляваш с мишка и клавиатура и там Ти не си център ( въпреки че и във виртуалния свят не си, но е друга тема това - живей си в заблудата). След като изяснихме какво е прозорец, как действа и какво показва - съветвам те да опиташ да излезеш на вънка. Тук, ще ми кажеш, че излизаш, ходиш на даскало и от сорта. Да ясно, ма излез в реалния свят, а не в твоя си измислен дет си в него. Второто, което ще ти обясня, се отнася до реалния свят. Имам една много лоша новина за тебе - ти не си му център и той не се върти около теб. Било в буквален или преносен смисъл - все е не. Такам. Понеже предполагам, че не си схванал горното ( знам, че искам много, оценявам, че си опитал). Сега ще ти обясня още една картинка. Това, че сте свършили учебника по-рано си е лично ваш минус или плюс. Хубаво е и, че даскалката ви е толкова отдадена, пък и че ти си запомнил нещо ( това направо е изумително). Това обаче не значи че си център на света или образованието в милата ни родна България, че да твърдиш, че въпросният човешки орган се изучава в 7-ми клас. Това, че си в езикова ... как да ти кажа ( нищо спрямо езиковите, все пак и Дист е в такава.) в езикова се влиза и без да си кой знае с колко сиво вещество, стига да може да повтаряш като папагал - заучени думички. НО това, че си имал нулева година и си учил за мозъка, чак в 9-ти клас, не променя факта, че по стандартна за България програма, той е заложен, както и структурата и функцията на човешкото тяло и изграждащите го системи барабар с него, в учебния план за 8 клас. Не случайно и на учебниците пише "8 клас Биология" и не случайно ви се казва "Вие сте 9-ти клас с програмата за 8-ми по еди кои си предмети". Така, че факта, че ти си го учил еди кога си и еди как си изобщо не променя нищо. Но от друга страна доказва, че нямаш връзка с ЦНС. Така, принципно съм добро момиче и не се заяждам, доста хора тука могат да го потвърдят( или да отрекат, ако смеят ). Ама днес ми е крив ден, а и обожавам някой малоумник да се прави на велик по параграф Биология, да не говорим в Творческия, но пък ми беше забавно да остановя(в твое лице), колко зле може да бъде едно човекоподобно същество. P.S. Хъх, брей какъв роман сътворих ^.^ чак съм горда от себе си. А да, понеже въпросния ще се изкаже пак по въпроса и то предполагам за сефте, ще е нито подготвен, нито на място. Моля останалите да включим в действие поговорката "Не хранете трола" и да оставим призраците от миналото да потънат където им е мястото. Благодаря.
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: Разказ с герои от форума Публикувано на: 14 Сеп 2008 00:15
Ъъъм... останала си с погрешни впечатления за езиковите.
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Разказ с герои от форума Публикувано на: 14 Сеп 2008 04:39
Аз не помня да съм учил за мозъка Когато бях девети клас учих некви клетки енд стъфф. А Злото е изключително права за езиковете. Най-големите боклуци в София са в езиковите, дори онези 'елитни' езикови.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
bgKommando
|
|
|
|
Заглавие: Re: Разказ с герои от форума Публикувано на: 14 Сеп 2008 08:36
IceQueen написа: Знаеш ли, командо. Ако беше в друг ден сигурно нямаше да се занимавам с пълзящото ти живуркане във форума. Е и ако беше в друг раздел. Ама точо днеска, просто се чуствам длъжнА да ти обясня 2-3 неща за реалния свят. Ще започна със стандартните инструкции: Онова голямото на стената под пердетата или щорите (зависи какво имате у вас) е прозорец. Да, това е предмет, няма зъби и не хапе. Служи за да се гледа през него на вън. Няма да ти давам по-сложни обяснения, защото ме е страх гънката ти на мозъка(където и да се намира той) да не се изглади съвсем от напъни да проумееш написаното. Това, което се вижда е Реален свят - нещо, което не можеш да го оправляваш с мишка и клавиатура и там Ти не си център ( въпреки че и във виртуалния свят не си, но е друга тема това - живей си в заблудата). След като изяснихме какво е прозорец, как действа и какво показва - съветвам те да опиташ да излезеш на вънка. Тук, ще ми кажеш, че излизаш, ходиш на даскало и от сорта. Да ясно, ма излез в реалния свят, а не в твоя си измислен дет си в него. Второто, което ще ти обясня, се отнася до реалния свят. Имам една много лоша новина за тебе - ти не си му център и той не се върти около теб. Било в буквален или преносен смисъл - все е не. Такам. Понеже предполагам, че не си схванал горното ( знам, че искам много, оценявам, че си опитал). Сега ще ти обясня още една картинка. Това, че сте свършили учебника по-рано си е лично ваш минус или плюс. Хубаво е и, че даскалката ви е толкова отдадена, пък и че ти си запомнил нещо ( това направо е изумително). Това обаче не значи че си център на света или образованието в милата ни родна България, че да твърдиш, че въпросният човешки орган се изучава в 7-ми клас. Това, че си в езикова ... как да ти кажа ( нищо спрямо езиковите, все пак и Дист е в такава.) в езикова се влиза и без да си кой знае с колко сиво вещество, стига да може да повтаряш като папагал - заучени думички. НО това, че си имал нулева година и си учил за мозъка, чак в 9-ти клас, не променя факта, че по стандартна за България програма, той е заложен, както и структурата и функцията на човешкото тяло и изграждащите го системи барабар с него, в учебния план за 8 клас. Не случайно и на учебниците пише "8 клас Биология" и не случайно ви се казва "Вие сте 9-ти клас с програмата за 8-ми по еди кои си предмети". Така, че факта, че ти си го учил еди кога си и еди как си изобщо не променя нищо. Но от друга страна доказва, че нямаш връзка с ЦНС. Така, принципно съм добро момиче и не се заяждам, доста хора тука могат да го потвърдят( или да отрекат, ако смеят ). Ама днес ми е крив ден, а и обожавам някой малоумник да се прави на велик по параграф Биология, да не говорим в Творческия, но пък ми беше забавно да остановя(в твое лице), колко зле може да бъде едно човекоподобно същество. P.S. Хъх, брей какъв роман сътворих ^.^ чак съм горда от себе си. А да, понеже въпросния ще се изкаже пак по въпроса и то предполагам за сефте, ще е нито подготвен, нито на място. Моля останалите да включим в действие поговорката "Не хранете трола" и да оставим призраците от миналото да потънат където им е мястото. Благодаря. Добре приемам критиката имайки предвит , че вие може би сте по-голяма от мен. И да до някаде за отговора ми , че ще кажа , че излизам на вън да найстина една малка част от него сте го оцелили. Е да ще допълня , че пиша в форума щото примерно да говоря с хората от него дръ-бръ се извинения. Само едно не разбрах от твойта критика и то е това как аз се опитвам да бъда център на света. Извинявай ако те дразна. Не искам да звучи се едно те подканвам на спор , но ще те помоля да ми кажеш каде и как проявявам това чувство за всевишйе , защото единствение хора , които могат да ми видят недъзите са тези , които ме виждат от страни и за това ще те помоля да ми кажеш как го проявявам , за да спра.Очевидно права грешка и те моля единствено да ми кажеш само каде я проявявам , за да мога да преодолея.
|
|
|
|
|
Дъ Пичъ
|
|
|
|
Заглавие: Re: Разказ с герои от форума Публикувано на: 14 Сеп 2008 08:41
Предполагам, че езикови няма само в София. Освен ако всички варненци и други "провинциалисти" не живеем в някакво подобие на матрицата. Нима по този начин вие не изкарвате София център на света
___________________________________ Enfant d'une g?n?ration rat?e Vautr? devant la tv
|
|
|
|
|
IceQueen
|
|
|
|
Заглавие: Re: Разказ с герои от форума Публикувано на: 14 Сеп 2008 12:34
bgcomando написа: И относно това за 8-ми клас , ние в седми клас свърщихме учебника около месец преди края на годината и гозпожата , за да ни тормози реши да ни предаде един екстра урок в продължение на 6 часа за този енигматичен орган мозъка. В Осми клас понеже съм в езикова не учихме Бйология. В девети клас , да вече имахме този така на мене приятен и лесен предмет и да имахме въпросния урок макар , че малко по- разширен не видях нищо ново сравнение с онези "екстра часове". Та за това казах 7 клас.
Ето ти го отговора. Хърф, нищо против езиковите. Всяко правило си има изключения, но поне 1ю2 от децата влезли в езикова са нищо повече от папагали ( да не кажа и по-голяма част от тях). Омега, ти пък кога си учил В 8-ми клас в началото се учат основните 4 тъкани ( преди около 6 години, кога я бех 11 клас, въведоха и 5-та тъкан, но все още беше спорна, а като гледам и сега я държат такава). Тогава в 8-ми клас покрай тъканите се изучават и основните видове клетки в човешкия организъм. В 9-ти клас е нормално да учиш за клетките. Все пак тогава по програма е заложено да се изучава клетката - устройство и функция. Така, че минаваш през всичките гадости от Белтъци до мейоза и митоза. Пичъ: Омегата използва София, не защото е център на вселената ( а и мен къде ме видя изобщо да споменавам София ? ),а защото по някаква смешна приумица на съдбата основната част от населениетъо на България е решило, че милата ни столица предлага най-добро образование и гледа да се навре тука. А тъжната истина е, че образованието ни е по-пропаднало и от себе си(Винаги има и по 1-2 ма учители, дето са свестни и наистина могат да те научат на нещо). Такам, отговорихме на зададените въпроси, може ли вече да не храним трола ?
|
|
|
|
|
bgKommando
|
|
|
|
Заглавие: Re: Разказ с герои от форума Публикувано на: 14 Сеп 2008 12:55
Само не разбрах какъв е въпроса във цитата?
|
|
|
|
|
Children of Bodom
|
|
В момента играе: c няк'ъв евтин Jackson
|
|
Заглавие: Re: Разказ с герои от форума Публикувано на: 29 Окт 2009 21:46
___________________________________ Children of Bodom angry are rising Running amok, slaying with a sense of desire From the twilight of the past, among the victims who died
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Разказ с герои от форума Публикувано на: 29 Окт 2009 22:10
Children of Bodom написа: Едит: Kerry King
|
|
|
|
|
Kpucka7a
|
|
В момента играе: Fifa 2007 NFS MW
|
|
Заглавие: Re: Разказ с герои от форума Публикувано на: 05 Ное 2009 11:20
bgcommando, не че нещо, ама първо се научи да пишеш на родния си език и после говори за езикови гимназии. Не го приемай все едно, че те храня, просто съвет. А да, и аз съм момиче /казвам, за да те олесня при отговора към мен/. Спорът е безмислен. Кралицата е права, че по програма ЦНС и анатомията въобще се взима в 8ми клас, но всяко училище може да си реши кога и как да взима материала. Иначе е вярно, че 90% от учениците в езиковите са супер зле. Френската е на 5 минути от нас и имам преки наблюдения, а и са ми разказвали. Но както каза пак Кралицата, има си изключения.
___________________________________ Погледна той като за последен път детето си и му каза: "Заминавам, но ще нося във сърцето си медальона, гравиран със любов!" - тогава се сети за полигона суров..
GLORY, GLORY, MAN UNITED!
|
|
|
|
|
Daath
|
He who devoures cookies |
|
|
|
Заглавие: Re: Разказ с герои от форума Публикувано на: 05 Ное 2009 14:10
Kpucka7a написа: bgcommando, не че нещо, ама първо се научи да пишеш на родния си език и после говори за езикови гимназии. Не го приемай все едно, че те храня, просто съвет. А да, и аз съм момиче /казвам, за да те олесня при отговора към мен/. Спорът е безмислен. Кралицата е права, че по програма ЦНС и анатомията въобще се взима в 8ми клас, но всяко училище може да си реши кога и как да взима материала. Иначе е вярно, че 90% от учениците в езиковите са супер зле. Френската е на 5 минути от нас и имам преки наблюдения, а и са ми разказвали. Но както каза пак Кралицата, има си изключения. Ъм..нищо лично мацка,ама не видя ли датата на темата
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|