9 септември

Нещата от живота
Аватар
Undead Dude
Обратна връзка:

Re: 9 септември

Мнение от Undead Dude »

Само не разбрах защо се тормозите с толкова далечни неща?
flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Що се правите на смешни като този?

Изображение

БЛА БЛА БЛА!

ВИЕ СИ НЯМАТЕ И НА ПРЕДСТАВА КАКВО Е ИСТИНСКИ КОМУНИЗЪМ!ТОВА КОЕТО СИ ГО ПИСАЛ Duke НЕ Е ПРОТИВ КОМУНИЗМА!А ПРОТИВ ДИКТАТУРАТА НА ПОСОЧЕНИТЕ ХОРА!ОГРАНИЧЕНИ СТЕ ХОРА!ВСИЧКО СИ Е БИЛО ДИКТАТУРА ТЕЗИ ХОРА САМИ СА СИ ПИСАЛИ ПРАВИЛАТА НЕ СА СЛЕДВАЛИ ИДЕЯТА НА КАРЛ МАРКС!

идете прочетете някоя книга!Излесте на вън!
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Vermic написа:идете прочетете някоя книга!Излесте на вън!
:lol:

Аз тея книги като съм ги чел, ти още си си показвал гъза по центъра на Русе...
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

Вермик, често ни се случва да излисаме навън. Но от около почти 19 години вече не живеем в комунистическа страна. Може би ти трябва да излезеш и да се огледаш, преди да даваш такива съвети?

И да, слушал съм купища пикльовци да ми обясняват колко яка идея бил комунизма, ама пък просто не била изпълнявана както трябва. Аз пък викам... Викам, да се ебете с вашия комунизъм. А ти, недоносено дете, или не си и подушвал комунизъм, или си бил на възраст, в която си могъл да видиш само едните 40см пред теб.

Освен това, какво точно празнуваш? В България не се е видял и грам от комунистическия идеализъм, който ти толкова слабоумно изповядваш. А на 9-ти Септември, моето момче, настъпва социалистическата власт в България. Явно ти липсва това знание. Какво? Мислиш, че 9-ти Септември е ден на...комунизма? Келеш. Освен това, ти нито от самия 9.9.1944, нито от последствията му имаш някакъв спомен.

И мен ако питаш, просто се правиш на интересен. Яко е да бойкотираш нормата и да се провъзгласяваш за различен от масата, а? Огледай се. Масата вече е като теб. Всяко недорасло келешче си мисли, че може да бъде различно. И от всички вас на мен ми се драйфа.

Та изповядвай си там комунизма, кланяй се на който и да искаш очилат плешивец, когото иначе казваш, че мразиш, защото е диктатор. Кой не е? Маркс? Прав си. Но той не бива псуван толкова единствено защото е нямал властта да го заслужи.

И така, ти, който си имаш толкова богата и реална идея за същността на комунизма, ти предлагам да си завреш мислите отзад, заедно със гнусната си глава, пък кой знае, като те гледам лайняната обстановка там може и да ти хареса.

А ако беше и живял на осъзната възраст преди 10.11.1989, щеше на колене да се молиш никой да не се сеща за повода, който ти необмислено празнуваш днес.

А колкото до съвета ти да прочетем някоя книга, вярвай, правим го. Но аз от опит знам, че четенето на книги спомага грамотността на един достатъчно развит човек. А ти с твоята грамотност явно си направил просто един жалък опит да разбереш думите на Маркс. Може би просто смяташ, че е яко, а?

Аз пък ще си се радвам на идеологията на демокрацията. Няма да ти казвам защо. Сигурен съм, че не си запознат с нея.

Изображение
Нео пасти да яде. ^^
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

The Grim Reaper написа:Аз пък викам... Викам, да се ебете с вашия комунизъм.
:lol: :lol:
Изображение
Нео пасти да яде. ^^
Човекът въобще не се шегува. :lol:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Duke

Мнение от Duke »

Vermic, след изписаното от теб не мога да не те запитам какъв е комунизмът, който трябва да съществува? Чел ли си "Капиталът"? Поне една глава? Какво намираш приложимо от него? Защо парадираш с портрети на убиици, щом и ти си против вождовете на комунизма по света? Защо хвалиш Живков, Мао, Че и другите безнационални, интетрнационални убиици? Засега си само едно 18-годишно момченце, което няма понятие за почти нищо от живота, какъвто е той извън детската стая, нито за комунизма като идеология, нито за света и политиката като цяло.
Аватар
ochko

Мнение от ochko »

Какво се правите на големи демократи бе, пишки. Точно пък на вас какво ви е направил комунизма? Не виждате ли как се живее днеска бе, мушмули. Ако тогава е било зле, сега е зле на 5 степен. Ама нали сте големи капиталисти и глобалисти. Кажете на дядовците си и бабите които се правят на големи антикумонисти, да си признаят кога са били по-добре.

Разберете го, каквото и да е управлението, все ще ни ебат. Природа, кво да правиш.
tzveto

Мнение от tzveto »

Едва ли повечето от тези,които псуват комунизма са чели нещо повече за идеите му. По-скоро всички псуват това, което е било представяно за комунизъм тук преди 90та. Не мисля, че трябва да му придаваме толкова голямо значение...
Така само давате възможност на Vermic да си пропагандира вярванията.......
Duke

Мнение от Duke »

ochko, количествените промени водят до качествени натрупваня, сещаш се, нали?
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

ochko написа:Не виждате ли как се живее днеска бе, мушмули. Ако тогава е било зле, сега е зле на 5 степен.
Вярно,сега на някои им е по-зле.Но пък на други им е по-добре.Кой как се уреди,на тоя принцип се живее последните 19 години.
Аватар
slim_k

Мнение от slim_k »

omfg
http://wkoz.net - rap shit 24/7
човeк
В момента играе: Heroin Hero

Мнение от човeк »

Jorix написа:Кой как се уреди,на тоя принцип се живее последните 19 години.
На този принцип се е живяло винаги по целия свят.
Изображение
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

No написа:...а партерния етаж от порядъка на 300-400 кв., можеш сам да смяташ...
'Дето в Русе би струвало поне 350 - 400 000 евра, а за София пък вече съвсем... И надали родът ти е толкова заможен, че да откаже едни такива пари. ;р
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
bgKommando
Обратна връзка:

Мнение от bgKommando »

ochko написа:Какво се правите на големи демократи бе, пишки. Точно пък на вас какво ви е направил комунизма? Не виждате ли как се живее днеска бе, мушмули. Ако тогава е било зле, сега е зле на 5 степен. Ама нали сте големи капиталисти и глобалисти. Кажете на дядовците си и бабите които се правят на големи антикумонисти, да си признаят кога са били по-добре.

Разберете го, каквото и да е управлението, все ще ни ебат. Природа, кво да правиш.
Абе ей ти да не си бил в комунизма , че да знаеш!
Ти знаеш ли , че само за една политическа шега е можело да отидеш в затвора или по-лошо на работнически лагер!
Дядо ми от страна на баща ми е бил банкер и е имал апартамент в пъпа на софия , но един ден е дошъл един чичко Прокорор комунист и са го изхвърлили на улицата и семеиството му.Но не им е било достатъчно , хвърлили са го в затвора защото бил "Враг на народа" притежавайки пари!Семейството му са го департирали някаде из северна България в някакъв от бога забравен град.Едам са се върнали в София!
И това само защото на някакъв идиот му е харесал апартамента му!
Това е само един от хилядите примери!
Хората са живеели в страх , имали са една стая в която е живяло цялото смейство , повечето са тънели в мизерия докато уж равните ти комунистически друари са плували в парите на народа!Цялата интелигенция на България е била изтребена!
С този си пост доказваш , че :Си комунистическо разглезено детенце и , че си невероятно прост!!!
taste the jelly - race the jelly - You JELLY?
Ледник

Мнение от Ледник »

Undead Dude написа:Само не разбрах защо се тормозите с толкова далечни неща?
Уместен въпрос.

И отговорът е: в историята няма такова нещо като "далечни неща".

Когато доживееш 60 години, ще разбереш колко скоро всъщност е било всичко това. И че извършителите на тия престъпления са още сред нас.

Пишейки този пост тръгнах да се аргументирам, но това би ми отнело доста време, а ти и без това ще ме разбереш.
Аватар
ТРУПОНАРЕЗЕНинс

Мнение от ТРУПОНАРЕЗЕНинс »

Не мога да цитирам имена, понеже това ми е разказвано отдавна,
но фактологията е горе-долу следната.

Някъде в средата на мин век тръгнал лаф,
охарактеризиращ комунистическата напаст, като
Чумата на 20 век.

Изреклият фразата едва ли е съзнавал, че тя ще стане крилата и доста преповтаряна в средите на свободните хора.

Веднъж обаче запитали един православен монах от наша света обител,
дали комунизмът е чумата на 20 век.

И той казал, приблизително, че това не е така, защото,
чумата убива наведнъж хиляди физически, но отпосле утихва.

Докато при комунизмът и социалистическите идеологии,
кулминацията на трепането започва
едва когато системите се разпаднат.

При това,те трепели,
освен физически и душевно,
но и духовно
.

Разрушаващата им сила надминавала всяка една досегашна наша представа за зло.

Ето защо Св. Евангелие от Матея, гл 7, ясно твърди:

16 по плодовете им ще ги познаете. Бере ли се грозде от тръни, или смокини от репей?
17 Тъй, всяко добро дърво дава добри плодове, а лошо дърво дава лоши плодове:
18 не може добро дърво да дава лоши плодове, нито лошо дърво да дава добри плодове.
19 Всяко дърво, което не дава добър плод, отсичат и хвърлят в огън.
20 И тъй, по плодовете им ще ги познаете.

+++++++

Тоест,
ако комунизмът бе нещо добро,
де са му добрите плодове? :roll:

2 милки народ бега стремглаво в чужди земи.
Повсеместна корупция, разврат, лъжи, измами, убийства, отцеругателства, чревоугодие ........,
чалги и простотии нападат отсекъде.

Факт.

+++++++

Аз лични ярости ще спестя, щото изпадам в неистов гняв, а
гневът е зло.

И вас така съветвам
- гневете се, но не грешете,
френдове.
Нема таа, нема онаа.
Аватар
Napster
В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
Обратна връзка:

Мнение от Napster »

Комунистите да ми го лапат...
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

Като гледам тази тема и си мисля, че все пак има надежда за България. Айде със здраве!
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Andrey358 написа:Като гледам тази тема и си мисля, че все пак има надежда за България. Айде със здраве!
И къде я видя тая надежда? :lol:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

Ами така като гледам повечето хора не смятат, че при Бай Тошо е било по-добре, което пак си е някакъв напредък.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Публикувай отговор