Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: The scarriest pc game? Публикувано на: 09 Сеп 2008 13:18
Hi пичове.Може ли да ми кажете някои от най-страшните игри , а също и Silent Hill или Resident Evil поредицата е по-страшна? ПС:Има ли смисъл като "превъртя" Resident Evil 4 и Silent Hill 4 да играя по-старите части?Ще съм много благодарен на помогналите.
|
|
|
|
|
Mad Hatter
|
|
|
|
Заглавие: Re: The scarriest pc game? Публикувано на: 09 Сеп 2008 13:31
Пробвай поредицата First Encounter Assault Recon - F.E.A.R . Поне за мен си беше доста страшничка Особено на приглушена светлина и набичени колонки (имах идея да го играя surround система, ама се отказах )
___________________________________ http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: The scarriest pc game? Публикувано на: 09 Сеп 2008 13:35
Захващай се със Sillent Hill 1, ще ти е последната.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: The scarriest pc game? Публикувано на: 09 Сеп 2008 13:36
Аз принципно от игри не се плаша много много, но бих препоръчал Call Of Cthulhu и Condemed.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The scarriest pc game? Публикувано на: 09 Сеп 2008 13:41
Ей сега играх Resident Evil 4 ама графиката ме отказа.Просто е ужасна.Silent Hill повече ли си струва от нея?Аз съм играл само F.E.A.R. без експанжъните.Ако си ги дръпна от zamunda.net нали няма да са някакви бъгнати?
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Re: The scarriest pc game? Публикувано на: 09 Сеп 2008 13:41
За най-страшна игра съм чувал, че е "Fear", както май и "Doom", но не съм ги играл. Най-страшна игра, която съм играл, не мога да определя... Общо взето нищо май не ме е плашило истински много. По въпроса за сравнението - играл съм РЕ 2, 3, 4 и съм гледал 1, а съм играл СХ 1 и 2. Отново честно казано никоя не беше особено страшна - РЕ 1, 2, 3 са по-скоро стряскащи и напрягащи, понеже постоянно имаш малко патрони и билки за лекуване. РЕ 4 си е чист екшън и като цяло няма нищо общо с поредицата и хорър жанра като цяло (макар че там именно са най-противните чудовища). СХ пък е по-скоро подтискаща. До известна степен ми беше "малко по-страшна" от РЕ. Но пък двете игри от поредицата, които съм играл, имаха своите големи минуси. СХ 1 беше супер бавна и тъпа откъм геймплей, с много плосък сюжет. Честно казано ми беше доста скучна за игра. СХ 2 вече имаше много интересна история и я играх с удоволствие (графиката също вече беше доста добра), но пък от един момент нататък (и то доста в началото) имах вече толкова муниции и аптечки, че като имаш предвид системата на играта (че с 1-2 изключения няма нещо, което да те убие от един удар), то минаването през нивата беше въпрос на решаване на загадките, а не на оцеляване. Личният ми фаворит в този жанр е РЕ 2 и определено съм на мнение, че всяка една игра от тези поредица има своите достойнства и най-вече индивидуалност (РЕ-тата например имат много добри истории), така че си струва да се играят, а не "изиграваш една, изиграл си всичките". Още повече, както казах вече, РЕ 4 няма нищо общо с предните игри от поредицата.
п.п. Хам, на СХ 1 кое му беше страшното?
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Re: The scarriest pc game? Публикувано на: 09 Сеп 2008 13:43
cenariusebg написа: Ей сега играх Resident Evil 4 ама графиката ме отказа.Просто е ужасна.Silent Hill повече ли си струва от нея?Аз съм играл само F.E.A.R. без експанжъните.Ако си ги дръпна от zamunda.net нали няма да са някакви бъгнати? Ако играеш игрите само заради графиката им, искрено те съжалявам. Но все пак да ти кажа, че предните РЕ-та са с много по-калпава графика, СХ 1 също. СХ 2 вече е с горе-долу като тази на РЕ 4 (поне според мен). Но имайки предвид, че и двете игри са японски, може би самият им стил на анимиране не ти допада.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: The scarriest pc game? Публикувано на: 09 Сеп 2008 13:44
Не бе, просто ще си тегли куршума след депресията от играта.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The scarriest pc game? Публикувано на: 09 Сеп 2008 13:45
Ок.Ако сега играя Silent Hill 4 ще бъде ли страшна като F.E.A.R..Имам предвид да се чуват някакви изродски крясъци в някои моменти.
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Re: The scarriest pc game? Публикувано на: 09 Сеп 2008 13:46
The Chameleon написа: Не бе, просто ще си тегли куршума след депресията от играта. Общо взето... Да, трябваше да добавя и че СХ като цяло са адски меланхолични. На 1 направо умирах по едно време. В 2 поне имаше интересни загадки.
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: The scarriest pc game? Публикувано на: 09 Сеп 2008 13:47
В Condemned и FEAR има някои страшнички моменти, но като цяло е наблегнато на атмосферата. Resident Evil никога не ми е била страшна. Със Silent Hill също след определено време се свиква и единствено перфектния OST поддържа напрежението. The Suffering единицата и Doom 3 бяха доста плашещи, но само първите 1-2 часа. Като цяло май не съм играл игра, която от началото до края да може да запази scary feeling-а.
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The scarriest pc game? Публикувано на: 09 Сеп 2008 13:50
Като гледам май най-удачно ще е да изтегля експанжъните на F.E.A.R. а?
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Re: The scarriest pc game? Публикувано на: 09 Сеп 2008 13:55
БТВ, РЕ 4 ми стана една от любимите ми игри. Според мен играта е изключително добра - супер много и бърз екшън, при това разнообразен (всеки бос е различен, а множеството разнообразни терени правят и битките с обикновени гадове доста различни), има някой и друг пъзел. Не знам, изигравал съм я 6 пъти, включително два пъти страничния сценарий, веднъж другия такъв и съм джиткал не малко "Наемниците". Общо съм киснал на нея към 3 месеца, което си е МНОГО.
|
|
|
|
|
Mad Hatter
|
|
|
|
Заглавие: Re: The scarriest pc game? Публикувано на: 09 Сеп 2008 14:02
cenariusebg написа: Като гледам май най-удачно ще е да изтегля експанжъните на F.E.A.R. а? Няма да сбъркаш. Дето вика пича, наблегнато е доста на атмосферата
___________________________________ http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The scarriest pc game? Публикувано на: 09 Сеп 2008 14:19
Препоръчвам също Nosferatu: The Wrath of Malachi ,Penumbra Overture(може и Black Plague).Ако си падаш "ретро" геймър опитай и BLOOD. Предполагам е излишно да ти казвам,че ако решиш да пробваш някое от гореспоменатите заглавия е задължително да го играеш вечерта при загасени лампи и увеличен звук...
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: The scarriest pc game? Публикувано на: 09 Сеп 2008 14:56
Doom 3 е много старшна
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: The scarriest pc game? Публикувано на: 09 Сеп 2008 15:47
cenariusebg написа: Като гледам май най-удачно ще е да изтегля експанжъните на F.E.A.R. а? :) Ами всъщност не. Според мен само оригинала си струва.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: The scarriest pc game? Публикувано на: 09 Сеп 2008 16:12
Не напразно Project Origin ще "игнорира" двата експанжъна и историята ще продължи както си трябва.
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Re: The scarriest pc game? Публикувано на: 09 Сеп 2008 16:28
Най страшната за мен е Doom 3, обаче не съм играл другите посочени заглавия и не мога да направя съпоставка.
|
|
|
|
|
THE PREDATOR
|
|
|
|
Заглавие: Re: The scarriest pc game? Публикувано на: 09 Сеп 2008 17:49
аз съм играл сички от посочените,но най много шубе ме е хващало от Aliens vs Predator мисиите с маринките малеее
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|