Garga написа:Имам си гадже даже ще ставам баща![]()
![]()
![]()
![]()
В момента имате ли си гадже?
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Re: В момента имате ли си гадже?
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
-
Grozno_momiche
Имам, да. Ама искам още. 
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
stfu, you twisted twat!~Grozno_momiche написа:Имам, да. Ама искам още.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аре да не ставаме алчни! Аз и едно нямам!Grozno_momiche написа:Имам, да. Ама искам още.
Това на аватара не съм аз :/
-
Grozno_momiche
Не съм алчна. Просто си приказвам. Афектирана съм от държанието му напоследък и съм склонна да говоря неща, които не мисля. В тази връзка - обожавам всички мъже, чиито интереси се различават от коли и футбол.
P.S. Има толкова много момичета, на които им е омръзнало да са сами и е нужно да им се обърне съвсем малко внимание, за да склонят да са с вас и без да приличате на Брад Пит и да сте с финансовите възможности на арабски шейх.
Стига да не си с някаква различна от хетеро сексуалност, ако се замислиш, ще разбереш, че конкретно за външния вид полагаме в пъти повече усилия от вас. И го правим само заради вас. Контела се заради себе си - пълни глупости! Да видим колко пъти ще си епилира краката, ако е на място без мъже.Till Lindemann написа:съмнявам се жените да ни робуват толкова колкото и ние на тях
P.S. Има толкова много момичета, на които им е омръзнало да са сами и е нужно да им се обърне съвсем малко внимание, за да склонят да са с вас и без да приличате на Брад Пит и да сте с финансовите възможности на арабски шейх.
A, не, мерсиGrozno_momiche написа:
-
Grozno_momiche
Исках да кажа, че не е чак такава философия намирането на приятелка и, че при нас се случва положението да е същото. Даже ни е още по-кофти, защото сме по-зависими от наличието ви в живота ни, отколкото вие - от нашето. За жалост.
Не е така, повярвай.Grozno_momiche написа: Даже ни е още по-кофти, защото сме по-зависими от наличието ви в живота ни, отколкото вие - от нашето. За жалост.
And now, the time is here
I see the Templars everywhere
The Freedom Call is drawing near
I see the Templars everywhere
The Freedom Call is drawing near
Бе като толко искаш мома що не правиш нищо по въпросарекънектъ написа:Не е така, повярвай.Grozno_momiche написа: Даже ни е още по-кофти, защото сме по-зависими от наличието ви в живота ни, отколкото вие - от нашето. За жалост.
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
-
Nocturne
- Curse of the Sands
- Обратна връзка:
Wtf и разговора
Тоа Рекънекта ,е толко зле дори няма, най-бегла представа
- shub niggurat
- Обратна връзка:
ДОЛНА ЛЪЖА !Grozno_momiche написа: обожавам всички мъже, чиито интереси се различават от коли и футбол.![]()
джумерки
-
Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
ЕБАНЬЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!! 
a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
Нямам.В момента грам не ми се занимава с гаджета
-
In Too Deep
- В момента играе: да бед гай
Ххехех, бате ти сигурно си духовният водач на форума. Добре, че има кой да им отвори очите. Сега сигруно всички ще си изхвърлят компютрите и ще тръгнат да забиват и изчукват всяка жена, забелязали навън.Направо ужас, а и нищо няма да остане за останалата мъжка част извън форума ..Алминатора__ написа:
Докато седите тук и четете разни мнения,някой взима момичето предназначено за вас тази вечер и я чука.
Момичета в Интернет няма,пък и да има-едва ли бихте искали да ги видите на живо.
Ако искаш гадже-излизаш на бар,диско и прочее и се пробваш.Това е.С четене на форуми никога няма да стане.
Тъй че-стига сте стояли пред тия смотани компютри,а излезте малко.Шансовете ви да видите момиче на улицата са в пъти по големи от колкото тези пред компютъра
Земи се самоубий тогава.рекънектъ написа:Не е така, повярвай.Grozno_momiche написа: Даже ни е още по-кофти, защото сме по-зависими от наличието ви в живота ни, отколкото вие - от нашето. За жалост.
Така е.Тва че ти си отчаян е друг въпросрекънектъ написа:Не е така, повярвай.Grozno_momiche написа: Даже ни е още по-кофти, защото сме по-зависими от наличието ви в живота ни, отколкото вие - от нашето. За жалост.
Реконекте, лъсни си една и не се занимавай с глупости.
Грозно момиче, ако имаш желание и не си толкова грозна, може да уредим нещата.
Грозно момиче, ако имаш желание и не си толкова грозна, може да уредим нещата.
Това на аватара не съм аз :/
- Riven
- В момента играе: Много и все различни неща :)
- Обратна връзка:
Не,а в момента нямам и време да си подам носа навън от нас.рекънектъ написа:Споделяйте кочове
"Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.", Конфуций
"Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
"Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
Мома нямам. Някога ще си потърся, защото не ми се мре сам.
"Не е честно!! Те ни замерят с камъни, а ние разполагаме само с картечници!!"
Поздрав за всички левскари
Поздрав за всички левскари