Автор |
Съобщение |
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: SPORE (Официална тема) Публикувано на: 04 Сеп 2008 15:30
Lord of the dreams написа: Еми то щом има пълната версия на Крийчър Криейтъра в самата игра, какъв е смисъла да се купува и отделно Крийчър Криейтъра?Май няма смисъл. В момента няма, но той излезе доста преди самата игра и нетърпеливите хора си го накупуваха. Нещо като реклама на геймката, ама вместо ЕА да си плащат за популяризирането на творението им на тях им плащаха
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: SPORE (Официална тема) Публикувано на: 04 Сеп 2008 16:40
|
|
h3artstone
|
|
|
|
Заглавие: Re: SPORE (Официална тема) Публикувано на: 04 Сеп 2008 16:44
Aз пък тръгвам на война срещу великата галактическа "зла" империя Grox
___________________________________ Беля картофи, беля, беля картофи, беля картофи - и ние правиме само това, и ние правиме само това, yeah! ~
|
|
|
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Re: SPORE (Официална тема) Публикувано на: 04 Сеп 2008 16:50
indeedhewas написа: Lord of the dreams написа: Еми то щом има пълната версия на Крийчър Криейтъра в самата игра, какъв е смисъла да се купува и отделно Крийчър Криейтъра?Май няма смисъл. В момента няма, но той излезе доста преди самата игра и нетърпеливите хора си го накупуваха. Нещо като реклама на геймката, ама вместо ЕА да си плащат за популяризирането на творението им на тях им плащаха Хитри са тези ЕА...
___________________________________ а.к.а. Nixon http://bulgariansounds.blogspot.com/
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Re: SPORE (Официална тема) Публикувано на: 04 Сеп 2008 20:17
Абе яка е играта! Харесва ми, макар че патфайндинга малко куца, има малко бъгове тук там и камерата е малко непослушна. Малко.
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: SPORE (Официална тема) Публикувано на: 04 Сеп 2008 21:01
Добре, а как си пускаш да играеш със създаденото животинче? На мен все готовите ми дава.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: SPORE (Официална тема) Публикувано на: 04 Сеп 2008 21:04
AcTivE написа: Абе яка е играта! Харесва ми, макар че патфайндинга малко куца, има малко бъгове тук там и камерата е малко непослушна. Малко. Патфайндинга в tribal stage-а е голям ташак, камерата още по-голям. Ама то там се минава бързо
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Кирилицата
|
|
В момента играе: GTA 4
|
|
Заглавие: Re: SPORE (Официална тема) Публикувано на: 04 Сеп 2008 21:55
Патфайндинга в Крийчър нивото наподобява на RPG. Всъщност целия Крийчър стейдж се доближава до RPG. И при това едно много добро. Жалко че е доста кратко.
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: SPORE (Официална тема) Публикувано на: 04 Сеп 2008 22:22
Разочарован съм.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: SPORE (Официална тема) Публикувано на: 04 Сеп 2008 22:35
Warbringer написа: Разочарован съм. И аз бях, н днес отказха излзиане с трите момента, заради нея Не е това, което очаквахме, но пак е адски добра п.п. Lex Luthor написа: Добре, а как си пускаш да играеш със създаденото животинче? На мен все готовите ми дава.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: SPORE (Официална тема) Публикувано на: 04 Сеп 2008 23:07
ае и аз имам такъв проблем а машините дето си си ги сътворил с тях как играеш?
|
|
|
|
|
Undead Dude
|
|
|
|
Заглавие: Re: SPORE (Официална тема) Публикувано на: 04 Сеп 2008 23:20
Аз съм в ерата на цивилизациите и съм много доволен от играта Не прекалено сложна- не прекалено лесна, доста занимателна Даже и да излезе фикс за пиратската версия, мисля да я купя орижинал.
___________________________________ flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
|
|
|
|
|
BARRICADE
|
|
|
|
Заглавие: Re: SPORE (Официална тема) Публикувано на: 04 Сеп 2008 23:34
Тези от вас които са до косми4еската ера, знаете ли как да си взема кораб "Другар4е" в pack? В ранните ери бе6е лесно социализирам се с някое от моя вид и готово група сме и бъхтим на ред,А пък в косми4еската ера имам Pack място за един кораб ма как да си го взема? или по то4но каде да го намеря?
___________________________________ Knight will fall 2008
|
|
|
|
|
Кирилицата
|
|
В момента играе: GTA 4
|
|
Заглавие: Re: SPORE (Официална тема) Публикувано на: 05 Сеп 2008 14:51
BARRICADE написа: Тези от вас които са до косми4еската ера, знаете ли как да си взема кораб "Другар4е" в pack? В ранните ери бе6е лесно социализирам се с някое от моя вид и готово група сме и бъхтим на ред,А пък в косми4еската ера имам Pack място за един кораб ма как да си го взема? или по то4но каде да го намеря? Мисля че трябва да се социализираш с някой.
|
|
|
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Re: SPORE (Официална тема) Публикувано на: 05 Сеп 2008 16:15
А няма ли някакъв начин да заобиколя това с трите инсталации?Например ако я инсталирам и после деинсталирам, не се ли счита, че инсталацията е възстановена?И ако отговорът е не, поне няма ли да излезе крак?
___________________________________ а.к.а. Nixon http://bulgariansounds.blogspot.com/
|
|
|
|
|
MALIGOS
|
|
|
|
Заглавие: Re: SPORE (Официална тема) Публикувано на: 05 Сеп 2008 18:16
Добре де хора тва сега в замунда релийза пише да не използваме доунлоад мнто и да не влизаме в акаунта за да не ни хванат и да разберат че е пусната играта не че не са разбрали вече та.... Като я пуснат на 10 мисля че беше ще можем ли да влезе и да изтеглим мениджъра за да теглим чучала..,..
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Re: SPORE (Официална тема) Публикувано на: 05 Сеп 2008 18:58
|
|
|
|
Заглавие: Re: SPORE (Официална тема) Публикувано на: 05 Сеп 2008 20:16
@Актив: направи си нов кораб или го ъпгрейдни ;р. аз па потепах целата вселена.
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Re: SPORE (Официална тема) Публикувано на: 06 Сеп 2008 13:34
Ей ги моите зверове.Играта е изрудска, точно си правя количка.Първата фаза беше супер, втората също - мир на никой, развих си вида на 4 атаки на по 5 lvl всяка, летене, спринт, бързина, скок - всичко на по 5-ти lvl и изнесох всички видове на картата, само на едни дадох мир само да пробвам какво става.Имаше и едни огромни босове, и тях не ги убих, че тегави бяха нещо.После на Tribal Stage за 30 минути го минах, изнесох всички племена.И сега съм на Civilization.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: SPORE (Официална тема) Публикувано на: 06 Сеп 2008 13:36
Дали ще тръгне на GeForce 4400 MX ?
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|