От скоро съм с нова машина, на която е сложена Vista Ultimate x86 (предполагам в магазина имат някаква читава Виста, която слагат на всички нови пц-та, така че надали е някаква случайна). И... просто искам да споделя голямата омраза, която насъбрах по повод тази Виста. Значи, като дизайн и интерфейс и аеро гъзарии ме кефи, но стане ли дума за сериозна работа, просто.... мама й да еба.
Досега в живота си на старото пц и с ХР СП2 не бях виждал БСОД. Сега за около седмица се нагледах достатъчно... и то главно заради бъгавите ъпдейти на Виста, които хич, ама хич не се харесват с драйверите на картата (9600ГСО). Пребродил съм гугъл от-до за многобройните БСОД-и и при положение че проблема в никакъв случай не е хардуерен (нищо дефектно, а пък и на магазина имам голямо доверие), то остава да е Вистата. Не мога да си пусна една игричка като хората и да не ми изкара след определен период от време БСОД от типа "nv_____.sys" или някаква друга грешка "game.exe has stopped working. Windows is chechking for solution BLA BLA BLA" ......
Затова вземам едно старо изпитано ХР СП2 и я заебавам тая Виста; поне докато някой щастлив ден не мина на АТИ видеокарта.
Та тей де, исках да си споделя мъката и сега ми олекна