Автор |
Съобщение |
STUBBS
|
|
|
|
Заглавие: Re: SPORE (Официална тема) Публикувано на: 03 Сеп 2008 17:33
AcTivE написа: Минимално иска FX5900!При теб ще върви,но не много добре.Можеш да провериш на http://www.srtest.comАз вече я превъртях!
|
|
|
|
|
h3artstone
|
|
|
|
Заглавие: Re: SPORE (Официална тема) Публикувано на: 03 Сеп 2008 18:23
Все още не разбирам какъв е смисъла в цялата игра. Някой да ми обясни, щото ще я изтрия накрая. Сега търся някакви реликви из космоса. После? Argh! Що ли им е било правят смесица между Civ, GalCiv и The Sims?
___________________________________ Беля картофи, беля, беля картофи, беля картофи - и ние правиме само това, и ние правиме само това, yeah! ~
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: SPORE (Официална тема) Публикувано на: 03 Сеп 2008 18:30
Честно казано играта е малко overrated. Не, че е лоша, но не е и нищо особено. Препоръчвам преди да си я купите да пробвате пиратката.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: SPORE (Официална тема) Публикувано на: 03 Сеп 2008 22:17
мно е яка направихме си племе с копия вече хаха още 2 селца да изнесеме и минаваме в нова ера. ама след голямата еволюция вече немога да си променям съществата само някви доспехи може да им се зимат стават като рицари целите в броня
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Existence
|
|
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Re: SPORE (Официална тема) Публикувано на: 04 Сеп 2008 07:41
А може би ви е скучна, защото не я цъкате онлайн Аз първо това ще опитам ^^
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
Кирилицата
|
|
В момента играе: GTA 4
|
|
Заглавие: Re: SPORE (Официална тема) Публикувано на: 04 Сеп 2008 08:42
Супер яка е. Верно е че очаквах малко повече от крийчър левела, но все пак ме кефи. За онлайн ще пробвам след 5ти, защото може да ме баннат. БТФ Видях зайците от Рейман и ги избих
|
|
|
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Re: SPORE (Официална тема) Публикувано на: 04 Сеп 2008 10:22
Играта явно е много добра.Имам обаче един въпрос - ако си купя Spore, в играта включена ли е пълната версия на Creature Creator-a, или трябва да я закупувам отделно?
___________________________________ а.к.а. Nixon http://bulgariansounds.blogspot.com/
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: SPORE (Официална тема) Публикувано на: 04 Сеп 2008 10:23
Не съм очаквал, че ще го кажа , но играта е KVLT !!!!!! КВИТ ! Еволюирам лека-полека в Diablo Някой знае ли каква е идеята с тия огромните на по 1000 кръв ? Epic Nerd ( ) например, или едно цвекйе огромно имаше... Не можеш да ги чармнеш, пък и да ги убия май не виждам как.
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: SPORE (Официална тема) Публикувано на: 04 Сеп 2008 10:23
или просто си я теглиш от замунда
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: SPORE (Официална тема) Публикувано на: 04 Сеп 2008 12:31
Кире_Гръчата написа: Някой знае ли каква е идеята с тия огромните на по 1000 кръв ? Epic Nerd ( ) например, или едно цвекйе огромно имаше... Не можеш да ги чармнеш, пък и да ги убия май не виждам как. Аз събрах 12 души племе и изгърбих един такъв паяк. Да ми дъвчат косматия гъз. А иначе снощи между 2 и 3 часът имах космически кораб. Сега се събудих, ще хапна и се връщам в играта. МЕГА добра е. Обичам я. Отсега усещам, че ще я сложа на второ място след Макс Пейн 2 по преигравания. А каква е тази гъзария да я играеш онлайн?
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: SPORE (Официална тема) Публикувано на: 04 Сеп 2008 13:09
Ахаха, аз още докато бях с малък мозък там ( 1-2 души в глутница ) и си тероризирам наоколо, и в един момент гледам космически кораб прелита над мене, спира над едно племе и засмуква едно от животинките След това тръгна към мене, но се скрих в гората
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: SPORE (Официална тема) Публикувано на: 04 Сеп 2008 13:14
Версията от Замунда ли играете?
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: SPORE (Официална тема) Публикувано на: 04 Сеп 2008 13:25
Да. И по-горе някой беше питал за кадрите - на мене си ми върви добре. Не е от релийса проблема.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: SPORE (Официална тема) Публикувано на: 04 Сеп 2008 13:26
Кире_Гръчата написа: Да. И по-горе някой беше питал за кадрите - на мене си ми върви добре. Не е от релийса проблема. Определено. ;р
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Кирилицата
|
|
|
|
Заглавие: Re: SPORE (Официална тема) Публикувано на: 04 Сеп 2008 14:19
Ахахаха аз изнесах един от тея големите с танкове. След като ми дадоха НЛО се опитах и да го отвлека, но е много голям, не го побира кораба Нямам търпение да дойде 5ти да пусна онлайна.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: SPORE (Официална тема) Публикувано на: 04 Сеп 2008 14:29
хаха аз си развих пацифистска раса и несъм обил 1 същество приятел съм с всички племена и мога да ги командвам хахаха ебаси якото за пръв път играя игра в която може да играеш като пацифист хахаха
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Кирилицата
|
|
|
|
Заглавие: Re: SPORE (Официална тема) Публикувано на: 04 Сеп 2008 14:43
Lord of the dreams написа: Играта явно е много добра.Имам обаче един въпрос - ако си купя Spore, в играта включена ли е пълната версия на Creature Creator-a, или трябва да я закупувам отделно? Creature Creator си има в играта. Не знам какъв беше целия смисъл ЕА да го пускат в продажба. Може би са искали да направят мало парички преди да излезе играта.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: SPORE (Официална тема) Публикувано на: 04 Сеп 2008 15:01
Баси, за 2-3 дни толкова напред ли сте стигнали? Играта да не е някаква кратка случайно... ? Иначе, аз я пускам, че със славната скорост от 120 кб/с не знам дали утре по това време ще мога да я играя вече
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: SPORE (Официална тема) Публикувано на: 04 Сеп 2008 15:05
Sweeney Todd написа: Баси, за 2-3 дни толкова напред ли сте стигнали? Играта да не е някаква кратка случайно... ? Иначе, аз я пускам, че със славната скорост от 120 кб/с не знам дали утре по това време ще мога да я играя вече Идеята на играта не е Сингъла, а Мултито...
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Re: SPORE (Официална тема) Публикувано на: 04 Сеп 2008 15:14
Кирилицата написа: Lord of the dreams написа: Играта явно е много добра.Имам обаче един въпрос - ако си купя Spore, в играта включена ли е пълната версия на Creature Creator-a, или трябва да я закупувам отделно? Creature Creator си има в играта. Не знам какъв беше целия смисъл ЕА да го пускат в продажба. Може би са искали да направят мало парички преди да излезе играта. Еми то щом има пълната версия на Крийчър Криейтъра в самата игра, какъв е смисъла да се купува и отделно Крийчър Криейтъра?Май няма смисъл.
___________________________________ а.к.а. Nixon http://bulgariansounds.blogspot.com/
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|