Доволни ли сте от живота си ?!
Доволни ли сте от живота си ?!
Е ?! Оплаквате ли се от живота си ?! Искате ли да промените нещо в него, липсва ли Ви нещо ?!
http://best-cocktails-recipes.com - Cocktails recipes and mixed drinks
http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
- I_Hate_Noise
- Обратна връзка:
Re: Доволни ли сте от живота си ?!
ем не, не се оплаквам. доволен съм.
Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
ANTI ANTIFA
Не!Скоро ще си прережа вените!
Защо да не съм?
- Till.Lindemann
Защо наистина?
- ---
- Обратна връзка:
Винаги може и по-добре, но съм доволен 
Можеше и по-добре, много по-добре, но не е като да съм отчаян от живота си 
And now, the time is here
I see the Templars everywhere
The Freedom Call is drawing near
Естествено, че не 
Да!Всичко което искам го имам :С е освен 1-2 неща,.,Но като цяло съм недоволен от живота който живея в тази страна!
НАШЕ ДЕЛО ПРАВОЕ ПОБЕДА БУДЕТ ЗА НАМИ!!
Союз нерушимый республик свободных
Сплотила навеки Великая Русь!
Да здравствует созданный волей народов
Единый, могучий Советский Союз!
- shub niggurat
- Обратна връзка:
рекънектъ написа:Можеше и по-добре, много по-добре, но не е като да съм отчаян от живота си
А трябва
джумерки
Chernobyl написа:Да!Всичко което искам го имам :С е освен 1-2 неща,.,Но като цяло съм недоволен от живота който живея в тази страна!
Във всяка друга цивилизована страна родителите ти нямаше да те издържат и да те пращат в университет, а на 16-годишна възраст щеше да бъркаш цимент по строежите. Докато се пенсионираш. Точно ти.
Ледник написа:Във всяка друга цивилизована страна родителите ти нямаше да те издържат и да те пращат в университет, а на 16-годишна възраст щеше да бъркаш цимент по строежите. Докато се пенсионираш. Точно ти.
Смешник не ми обяснявай глупости
НАШЕ ДЕЛО ПРАВОЕ ПОБЕДА БУДЕТ ЗА НАМИ!!
-
KNSpirit
- В момента играе: На борсата!
- Обратна връзка:
Отговарям "Пас съм по темата", щото всеки път щом кажа "Щастлив съм/доволен съм" - нещо става. Не ща да подръпвам робата на съдбата отново (:
Но иначе - старая се да живея и действам така, че да съм доволен. Друг е въпроса кое доколко се получава

Но иначе - старая се да живея и действам така, че да съм доволен. Друг е въпроса кое доколко се получава
Tip: Never surrender

-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Дано темата не промени насоката си с последните постове...
--
Иначе - да, доволен съм. Би било адски нахално, дори нагло от моя страна, ако не бях доволен. Имам, едва ли не, всичко, от което имам нужда.
--
Това не променя факта, че чакам с нетърпение CERN/2012/WWIII.
--
Иии поздрав, по случая с темата : Malice Mizer - Bel Air ( skate or die!..., lol wut? )
Въпреки нечовешката песен не мисля, че ще преживеете клипа, тъй че няма да поствам линкове, който има мерак сам да я види.
--
Иначе - да, доволен съм. Би било адски нахално, дори нагло от моя страна, ако не бях доволен. Имам, едва ли не, всичко, от което имам нужда.
--
Това не променя факта, че чакам с нетърпение CERN/2012/WWIII.
--
Иии поздрав, по случая с темата : Malice Mizer - Bel Air ( skate or die!..., lol wut? )
Въпреки нечовешката песен не мисля, че ще преживеете клипа, тъй че няма да поствам линкове, който има мерак сам да я види.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- Till.Lindemann
ъ ледник, позволявам си да не се съглася
в нито една цивилизована държава(Германия, Австрия, Швейцария, Белгия, Италия, Франция, Обединено Кралство)няма да работиш на 16...там държавата и родителите ти те бутат да завършиш образованието си, докато не свърши гимназията, оттам нататък сам решаваш какво ще правиш.виж, може и да прекарваш по някой половин работен ден в някой фаст фууд, за да докажеш на вашите, че не си мърльо и да ти вземат нова кола(четирима приятели в УСА ми го казаха)но всичко свършва дотук.като цяло стратегията е да се развива въростия индивид интелектуално.в англия докато влезеш в гимназия, нямаш оценки, за които да се тревожиш, като влезеш в гимназия учиш 4 предмета, които ти си избираш, и пак няма оценки.децата имат много свободно време там, но вместо да работят, цъкат ГТА на ПС3.и не са празни приказки-приятели там са ми разяснявали ситуацията надълго и широко и се доверявам, че е напълно така, както ми казват.иначе нямаше как да знам
в нито една цивилизована държава(Германия, Австрия, Швейцария, Белгия, Италия, Франция, Обединено Кралство)няма да работиш на 16...там държавата и родителите ти те бутат да завършиш образованието си, докато не свърши гимназията, оттам нататък сам решаваш какво ще правиш.виж, може и да прекарваш по някой половин работен ден в някой фаст фууд, за да докажеш на вашите, че не си мърльо и да ти вземат нова кола(четирима приятели в УСА ми го казаха)но всичко свършва дотук.като цяло стратегията е да се развива въростия индивид интелектуално.в англия докато влезеш в гимназия, нямаш оценки, за които да се тревожиш, като влезеш в гимназия учиш 4 предмета, които ти си избираш, и пак няма оценки.децата имат много свободно време там, но вместо да работят, цъкат ГТА на ПС3.и не са празни приказки-приятели там са ми разяснявали ситуацията надълго и широко и се доверявам, че е напълно така, както ми казват.иначе нямаше как да знам
Честно казано, като изключим любовта и училище съм доволен от живота си... да.
And now, the time is here
Бива... Единственото от което съм недоволен е че съм ебати и свинята - 185см и 104кг...
Torsofuck - Raped by Elephants: http://www.youtube.com/watch?v=JblFx1aXpeU
Anal Cunt - Hitler was a Sensitivie Man: http://www.youtube.com/watch?v=j44jb8hPWu8&NR=1
Nyon - Das ist Sparta: http://www.youtube.com/watch?v=1RAsil7l ... re=related
Anal Cunt - Hitler was a Sensitivie Man: http://www.youtube.com/watch?v=j44jb8hPWu8&NR=1
Nyon - Das ist Sparta: http://www.youtube.com/watch?v=1RAsil7l ... re=related
-
човeк
- В момента играе: Heroin Hero
The Chameleon написа:Това не променя факта, че чакам с нетърпение CERN/2012/WWIII.![]()
Ето това харесвам в теб, човек с истински ценности.
Иначе по темата: реконекте, какво не си доволен от любовния си живот бе брат ;/ ? Да не би да са открили какво прави баща ти с теб и да са го вкарали в затвора, та сега ти е самотно през нощта?

-
h3artstone
- Обратна връзка:
Разбира се, че не! Аз съм брата близнак на Вермик, Чернобилското Емо! Доволен съм само от това, колко съм истински! Life sucks 
Беля картофи, беля, беля картофи, беля картофи - и ние правиме само това, и ние правиме само това, yeah! ~