Автор |
Съобщение |
Rensing
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мишка Razer Публикувано на: 19 Авг 2008 21:36
По мое мнение да. Яка гъзарийка. Богати технически спецификацийки, як дизайн. Цената е нормална за такъв тип джаджа. Ако видя подобна тук ще си я купя със сигурност, но много се съмнявам.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Мишка Razer Публикувано на: 19 Авг 2008 21:42
Duke написа: По мое мнение да. Яка гъзарийка. Богати технически спецификацийки, як дизайн. Цената е нормална за такъв тип джаджа. Ако видя подобна тук ще си я купя със сигурност, но много се съмнявам. Razer-и продават тук! Разтърси се и ще намериш Масово про геймърите ползват тази марка (или лоджитек)
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мишка Razer Публикувано на: 19 Авг 2008 21:56
Ще обиколя из моя град, след това, ако не видя - София.
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Мишка Razer Публикувано на: 19 Авг 2008 21:56
50 гущера за мишка? Пичове, вие такова... ама сериозно ли? Кафе прави ли?
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мишка Razer Публикувано на: 19 Авг 2008 22:26
Не мога, не издържам на изкушението, ще си я купя Дюк - http://www.gaminggear.bg
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мишка Razer Публикувано на: 19 Авг 2008 22:35
Много ти благодаря!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мишка Razer Публикувано на: 20 Авг 2008 00:06
Ако ти се дават 50 долара за нещо, дай ги на дом за пенсионирани актьори, или за изоставени от майките си български деца. 'Ба си...
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мишка Razer Публикувано на: 20 Авг 2008 00:09
Предпочитам да ги дам за шарена, светеща, гъзарска мишка.
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мишка Razer Публикувано на: 20 Авг 2008 00:22
Естествено, че си струва.
Аз ползвам Razer DeathAdder върху Razer eXact Mat пад и Razer Piranha слушалки.Излишно е да казвам, че с тази комбинация и малко умения всички в CSS сървърите плачат заради мен.
Също имам и Razer Lachesis мишка, но се оказа много зле, така, че си седи в гардероба в кутийката.
Специално DiamondBack 3G е много добра мишка, поне така съм чувал.Има същият сензор като моя DeathAdder, демек трябва да е много добра.Съветвам те да пробваш ако можеш някак си в магазина дали ще ти пасне добре на ръката и зависи какъв стил на държене на мишката ползваш.
Diamondback-а е повече за местене с върховете на пръстите, а DeathAdder е да си сложиш цялата ръка да почива върху мишката и да я движиш със задната част на ръката.
Anyway, каквото и да вземеш няма да сбъркаш специално за тези два модела.
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мишка Razer Публикувано на: 20 Авг 2008 03:20
Сегашната ми мишка ми е точна като форма и размери и тъй като нямам линийка у нас, използвах първобитни начини да я измеря и изглежда малко по-малка от Разера Иначе мишка държа само с върха на пръстите, а начин да я пробвам няма, защото я продават само онлайн, а в магазина я няма Евала за отговорите, утре най-вероятно ще я поръчам И още един въпрос - тези два бутона от лявата страна са програмируеми, нали?
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мишка Razer Публикувано на: 20 Авг 2008 08:41
Щом използваш върха на пръстите значи DB3G ще ти е добре. А иначе -
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мишка Razer Публикувано на: 21 Авг 2008 07:24
Поръчах я, ама говедата чак следващата седмица ще я доставят, иначе много пари искат Колко съм наивен Като се докосна до нея ще дам отзиви, ще видим дали ще промени живота ми
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Мишка Razer Публикувано на: 21 Авг 2008 08:56
Ледник написа: Ако ти се дават 50 долара за нещо, дай ги на дом за пенсионирани актьори, или за изоставени от майките си български деца. 'Ба си... Аман от простотии вече. Все едно човекът е искал да му даваш акъл как от благородно по-благородно да си обърше гъза с парите си.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мишка Razer Публикувано на: 21 Авг 2008 10:45
готина наистина, къв цвят взе
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мишка Razer Публикувано на: 21 Авг 2008 13:14
Вuddy написа: Естествено, че си струва.
Аз ползвам Razer DeathAdder върху Razer eXact Mat пад и Razer Piranha слушалки.Излишно е да казвам, че с тази комбинация и малко умения всички в CSS сървърите плачат заради мен. хА се 1 па с моя лоджитек за 10 лева от преди 5 години,пад за левче от метро и слушалки от техномаркет за 10 лева не мога да ти сцепя кофата на 1.6...Тва са пълни глупости
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мишка Razer Публикувано на: 21 Авг 2008 13:48
Jorix написа: Вuddy написа: Естествено, че си струва.
Аз ползвам Razer DeathAdder върху Razer eXact Mat пад и Razer Piranha слушалки.Излишно е да казвам, че с тази комбинация и малко умения всички в CSS сървърите плачат заради мен. хА се 1 па с моя лоджитек за 10 лева от преди 5 години,пад за левче от метро и слушалки от техномаркет за 10 лева не мога да ти сцепя кофата на 1.6...Тва са пълни глупости Ами ако не бях на няколко хиляди километра по-далечко от теб, бих ти сцепил кофата на едно върсъсче, но ще лагва прекалено много. Естествено, че екипировката не прави играча, но дава поне едно 10-15% плюс.Дай Razer на дядо Пешо от 5-тия етаж, а мен ме остави с мишка с топче и пак ще го сцепя.Умението си е умение, Razer-a е само в плюс.
|
|
|
|
|
STUBBS
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мишка Razer Публикувано на: 21 Авг 2008 15:10
Warbringer написа: 50 гущера за мишка? Пичове, вие такова... ама сериозно ли? Кафе прави ли? Да,наистина добре ли сте?Аз с една мишка за 15лв вече съм 2 години и съм супер доволен,за какво ви е тая гъзария.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мишка Razer Публикувано на: 21 Авг 2008 20:40
ENDVRA написа: Аман от простотии вече. Все едно човекът е искал да му даваш акъл как от благородно по-благородно да си обърше гъза с парите си. И твоето също.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мишка Razer Публикувано на: 21 Авг 2008 20:48
Ледник написа: Ако ти се дават 50 долара за нещо, дай ги на дом за пенсионирани актьори, или за изоставени от майките си български деца. 'Ба си... Що ти не ги дадеш кат си толко надъхан?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|