Автор |
Съобщение |
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Относно конзолите.... Публикувано на: 18 Авг 2008 18:46
От известно време ми се върти идеята да си взема един XBox 360. Логичният въпрос е - заслужава ли си? Имам добра машина, на която всички нови игри вървят на медиум без проблем, но пък и графиката никога не е била сред приоритети те ми, при избиране на игри.Изпускам ли много, като играя протове на някои игри за конзли? Още нещо - като всички вас, свалям от Замунда и Арена, нямам проблем, от време на време, да си вземам по някоя оригинална игра, но естествено, че ще дойде момент, при който ще свалям и пиратски копия.Та....знам, че има някакво хакване на чипът или нещо такова, обяснете по-подробно как става, колко струва и къде може да се направи.И мога ли да ползвам услугите на XBox Live с хакната конзола? Еми....това е.Мерси предварително. P.S Damn, искам да хвана Спартън Лейзъра.
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Re: Относно конзолите.... Публикувано на: 18 Авг 2008 19:39
Естествено, че не. Единственото, което изпускаш, са ексклузивите, което не е малко, ама не си струва според мен. Тотална преебавка е да хабиш пари и време за да играеш игри на конзоли, освен това няма да можеш да играеш мморпг-та, а и да не забравяме върха на нещастието - да чоплиш фпс с джойпад!
|
|
|
|
|
Undead Dude
|
|
|
|
Заглавие: Re: Относно конзолите.... Публикувано на: 18 Авг 2008 19:58
@ bYbonЪъЪъ, колко време си играл на конзоли, ретарде? @ Fenrir, отиди в някой твой приятел с конзола, така най-добре ще си прецениш, щото важно е твойто мнение, не впечатленията на другите
___________________________________ flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
|
|
|
|
|
Кирилицата
|
|
В момента играе: GTA 4
|
|
Заглавие: Re: Относно конзолите.... Публикувано на: 18 Авг 2008 20:03
Не си струва. И без това Хейло излиза за PC след няколко месеца.
|
|
|
|
|
botlik3
|
|
|
|
Заглавие: Re: Относно конзолите.... Публикувано на: 18 Авг 2008 20:19
bYbonЪъЪъ, наистина, хващал ли си конзола? "Чопленето" на фпс става удобно и лесно след не повече от 2 часа игра... След известно време джойстика става като естествено продължение на ръцете ти. Според мен е много по-удобно, но всеки си има мнение. Ако имах парите, не бих се замислил да взема ПС3...
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Re: Относно конзолите.... Публикувано на: 18 Авг 2008 20:25
Всеизвестно е, че конзолата е един орязан компютър от нисък клас без мишка. И все едно не мога да си взема един джойстик/пад за 50 лева Мислех да си взема вии по едно време, че е по-различно, ма и то е жалка работа...
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Относно конзолите.... Публикувано на: 18 Авг 2008 21:14
@Fenrir не знам защо ти е да си вземаш Xbox, щом игрите на PC-то ти вървят задоволително. Тези пари можеш да ги вложиш в upgrade след време. НО ако си твърдо решен да си земаш конзола се насочи към PS3. Кашона не си заслужава като инвестиция. Има малко exclusive заглавия(а от тях стойностни са още по-малко), а повечето му хитове след време излизат за PC, обаче в подобрен вариант.
FPS на конзола си е мазохизъм. Доста съм играл Medal of Honor и Quake 2(едно време) и макар, че след време донякъде се свиква, просто сравнение с мишка+клавиатура не може да става. Същата работа е и с RTS-тата. Още се сещам кaкъв ужас беше Red Alert-а.
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Относно конзолите.... Публикувано на: 18 Авг 2008 21:23
Според мен си заслужава: +Много екзклузиви (и готини. Виж в ютуб.) и голяма част от игрите излизат първо за конзола. +Винаги можеш да играеш онлайн без проблеми. +Удобство. Доста игри са по-лесни за игра със геймпад, отколкото със клавиетура. +Можеш да играеш със приятели рамо до рамо доста игри. +Има пиратство. -Вече повечето драйвове са Lite-On (според коментарите из форумите), които не могат да се хакват. -Трябва ти поне lcd телевизор. -Най-евтиният е 580 лв (20гб хард), което за България си е доста. edit: Marinzo За PS3 няма пиратство. А Quake 2 и MoH не знам на какво си играл (ПС2?), но ти гарантирам, че CoD4 се играе перфектно на 360.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Относно конзолите.... Публикувано на: 18 Авг 2008 21:28
твърдо не просто не е измислена игра, заради която да си я купя от друга гледна точка, понеже заглавието е за конзоли, мога да ти кажа, че ако твърдо си решил да си взимаш нещо, то си струва вече да е ПС3 аз имам от вече доста време и не е имало момент, когато да ми е станало тъпо на нея много добри игри, добра графика(стига тва 780р 1080р), страхотно управление, собено с новия дуалшок... не ми се изпада в подробности как пада става продължение на ръката ти, как осъзнаваш, че повече не можеш да живееш без конзолата...работата е, че има добри игри, с добра графика, геймплей, звук...пък и добра блу-рей плейърка, ако не друго
|
|
|
|
|
Undead Dude
|
|
|
|
Заглавие: Re: Относно конзолите.... Публикувано на: 18 Авг 2008 21:29
bYbonЪъЪъ кажи колко време си играл на конзоли, не се опитвай да го заблудиш с некви твои илюзии
___________________________________ flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Относно конзолите.... Публикувано на: 18 Авг 2008 21:31
@Lex Luthor За PS3 няма пиратство в момента. Въпреки това пак е по-добра инвестиция от кашона. Вече изразих мнението си защо мисля така. А CoD 4 дълбоко се съмнявам, че се играе по-добре от на PC.
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Re: Относно конзолите.... Публикувано на: 18 Авг 2008 21:44
Играх преди време у един тука фифа и код на плейстейшъна няколко дена. Ако преди съм имал съмнения, дали си струва, сега вече нямам никакви. А ти като гледам имаш компютър, защо ти е като си имаш конзола?
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Относно конзолите.... Публикувано на: 18 Авг 2008 21:52
тва за пиратството Dark Alex се е заел със софтуерното хаване на ПС3, така че докъм Коледа ще сме готови с пиратските игри
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Относно конзолите.... Публикувано на: 18 Авг 2008 21:56
MARiNZ0 написа: @Lex Luthor За PS3 няма пиратство в момента. Но докога? Иначе съм съгласен, че е по-добър. Пък и онлайн-а е безплатен Fenrir,както ти казаха най-добре отиди в някой познат и поиграй минимум 3-4 часа и си прецени сам.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Относно конзолите.... Публикувано на: 18 Авг 2008 22:25
A защо ти е да даваш 600 кинта за... игрална конзола? Това са просто странични забавления, човече Независимо от финансовите възможности, според мен това е напълно ненужна скъпа играчка и според мен не си струва само заради ексклузивни по-загладени визуално заглавия да си я вземаш. Нали всички се кълнат, че геймплея бил важен. Ъпгрейдни си ПЦ-то, ако изобщо мислиш да харчиш такава сума за подобни неща. Пък и както казаха, ако нямаш ЛЦД телевизор, усещането няма да е толкова незабравимо Ако пък държиш на графиката - DirectX 10 тепърва започва да се експлоатира с пълния си потенциал, ще излизат все по-добри карти и още по-красиви заглавия Тея джойстикаджиите, е не ви ли е кеф да разкатаете левия бутон на мишката от стреляне, вместо там да се занимавате с простотии, дето били продължения на ръката? Джойстик не бих ползвал за друго, освен за файт игра (или Гитар Хиро - 10х, Разиел ) Та, да обобщя - моето мнение е, че е напълно безсмислено да даваш пари, за нещо на което можеш само да играеш и да не правиш нищо друго Помисли за момент, примерно, до година по това време ако ти писне? Ти сега си викаш, че надали ще ти писне, но представи си, че не си допаднете с конзолата? Кво ще я правиш? Ще я шитнеш на половин цена? Пък на ПЦ-то винаги имаш какво да правиш, предлага в пъти повече забавления, а и занимания като цяло. Не си вземай конзола!
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Относно конзолите.... Публикувано на: 18 Авг 2008 22:49
Конзола, Конзола и пак Конзола!
Смотаните писи фенчете, разберете го, малката черна/бяла конзолка вади абсолютно същата графика като вашите убер пеце-та за по над 2,000 лева.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Относно конзолите.... Публикувано на: 18 Авг 2008 22:57
God of Gods написа: Конзола, Конзола и пак Конзола!
Смотаните писи фенчете, разберете го, малката черна/бяла конзолка вади абсолютно същата графика като вашите убер пеце-та за по над 2,000 лева. Ама на конзолата не можеш да се насладиш на наци филмчетата в ютуб, нали? Дори и пецето да не струва 2к лева, ами наполовина, то пак може да се използва както за сравнително сносен гейминг, така и за куп други неща
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Относно конзолите.... Публикувано на: 18 Авг 2008 22:59
Нещо ми се върти в главата, че Бокса и Черният кашоин си имаха нет, като на пц-то. И тук говорим за гейминг, не за обработка на Фотошош. Просто дори се чудя как ги сравнявате -.- Сам игра на такова в една приятна сутринта, кажи ми, че не ти беше забавно :Р
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Относно конзолите.... Публикувано на: 18 Авг 2008 23:03
Е, Гитар Хирото си е Гитар Хиро.. Ако го имам за ПЦ и имам джойпад, не бих си и помислил за конзола :> Иначе, не искам да се повтарям отново - всичко което мисля по темата е в дългия ми пост
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Относно конзолите.... Публикувано на: 18 Авг 2008 23:45
заслужава си, но само ако имаш голям тфт хд телевизор в троята стая
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|