Заглавие: Re: Мацките на олимпиадата :Д Публикувано на: 18 Авг 2008 20:39
Де бре, не че нещо, но наивно ми се струва да дирим женска красота навсред изкушени от преизобилно потоотделяне, по лежанки и спортни съоръжения и писти, момичета.
Не че нема, от хилки и кусур участващи, се ще намерат десетина, пък и ако вкараме кило водка, може и да ни се получи, да смегчим ръбовете по мускулестите им снаги, така де.
++++++++
Но се пак, иде ми на акъл, че красавиците, ако изобщо ги има, нема да присъстват след полуфиналите, щото там се настаняват релефните, силно набраздени от усилия и химия момичета и жени. Гнус, с една дума.
Аз, като си дирим жена, я дирим да ми музицира, поетизира ..., а не да я впрегам на плуг у дървено рало, съгласете се, че немаме нужда от вол или кобила, и че физическата мощ е нещо доста смущаващо в случая.
++++++
сега най-важното.
не знам доколко сте светнати, пичове, но поне от 50 години насам, профи спортът го движи лично един от десните ръце на Принцът на Мрака.
а нещо, което служи на сатаната, винаги ще ражда уродливи плодове, колкото и купи, медали, да дапне.
Спортът не е за гледане, не е за гордеене, а е за лична употреба, да ни вкарва тялото в кондиция.
Всичко друго - болни амбиции, наци-горди мераци, сръх-усилия, купи, медали, химни, речи, знамена, плакати, горделиви крясъци, тъжни муцуни, екзалтирани фейсове, ...., е от дявола.
Уви.
+++++++++
P.S. Ааа, такова, респект на ЧОВЕК, че така усърдно движи съседния постинг, посветен на Олимпиадата! Нямам какво да пиша там, но чета, и затова реших тук да изтъкна уважението си. Респект, момиче хубаво!
___________________________________ Нема таа, нема онаа.
|