E манияци,той идва отново
Комерс или не,добър е.Билетите са по 25 кинта отсега.
При първа възможност ще отида да си купя.
Айде коментари искам.Кой ще ходи,кой не,кой е против,и кой го харесва
Ае със здраве
|
|
| 
|
|
| 
да не забравиш да си го сложих на аватар в импулс или теенпроблемсM174K4 написа:
неее .. снимката си снимана отгоре където съм с огромни слънчеви очила и уста ,готова за целувка няма да я сменя с някъв билет. глупак.fabric написа:да не забравиш да си го сложих на аватар в импулс или теенпроблемсM174K4 написа:
Дори когато става въпрос за Тиесто, отново ще има обичайните картинки познати от всяко електронно парти - говеда на 5 бонбона и 2 кантара, тотално дали фира, се размахват и "купонясват". А точно защото е Тиесто и е по популярен, същите тия изцепки ще са далеч по мащабни. Ще се присъединят и фешън недорасляците + фешън гъзарите, изпили по една закуска(патронче) "Флирт" и вече припадащи, драйфащи и мизерстващи, щото комерсиалната електроника в България е предпочитание на извисените чалгари. Концертите на Сити според мен са ориентир за горе-долу кво ще е на Тиесто. И само между другото - "Фестивална" посмъртно не може да покрие нещо от този мащаб, ако предположим че ще има 10к+ хора (аз се си мисля че ше са повече)fabric написа:оооо определено няма да се ходи.Сега някъв пишлегар от класа дето изобщо не се знае кво слуша са му уредили вип билет.Та той сигурно е чувал само break my fall и някоя друга на която има клип .И съм почти сигурен че повечето хора там ще са пъпчиви пубери,които няма да знаят как да се държат
|
|
|