Автор |
Съобщение |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Колко игри имате Публикувано на: 12 Авг 2008 17:56
Gipo написа: Всички хентай игрички, които съм виждал са: четеш текст като изоглавен, след което цъкаш някоя от 1. 2. 3. възможности и продължаваш, според това кое си цъкнал ебеш тая с розовата коса или онази с лилавата... . Други има ли? Това, което описваш са " сегашните " visual novel хентай игри, които ме дразнят и съм ги заплюл, един вид. Там - щеш, не щеш - ебеш. Няма тръпка. Просто си четеш и си избираш коя да чукаш, както ти го обясни. Не харесвам такива хентай игри. Олдскул хентайовете ( да се разбира от 90-те ) са друга история! Там можеш да не сполучиш, трябва мисъл, план, късмет, усърдие! Не само, че можеш да не " забиеш " мацката, ами може и да те утрепят някъде по пътя, има фентъзи сюжени, сай фай, хоръри, какво ли не. Има и РПГ елементи, кинти, точки на атрибути and stuff; А има и други типове хентай игри - баш РПГ-та; 1st/3rd person " action ", тип Vampire The Masquerade : Bloodlines, едва ли не. -- Предполагам сте се досетили, че повечето от изброените хентай игри дето имам на компа са точно ДОС-овски, щото посмъртно нема ми се поберат по-големи игри на малкото хардче..
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Колко игри имате Публикувано на: 12 Авг 2008 18:08
Помня, бях играл едно хентайче - действието се развиваше в някакво училище(както 99% от хентаите сигурно де). Героят си имаше календар, в който посочваше дни за спорт, разкрасяване, пазаруване... . Според това на какво наблягаш той ставаше повече зубър(и примерно забиваше учителката по литература) или пък повече спортистче(имаше заигравка с мажоретка)... Тия игри са удобни, защото изискват работа само с една ръка(на мишката), а другата да е свободна за...
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Колко игри имате Публикувано на: 12 Авг 2008 18:31
Първата, която ми иде наум е : ??
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Колко игри имате Публикувано на: 12 Авг 2008 18:54
Дам
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Колко игри имате Публикувано на: 12 Авг 2008 21:20
Хам, може ли линкче за True Love
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Колко игри имате Публикувано на: 12 Авг 2008 21:51
Warcraft III - The Frozen Throne Diablo II - Lord of Destruction Warcraft II - Beyond the Dark Portal Warcraft - Orcs and Humans.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Колко игри имате Публикувано на: 12 Авг 2008 23:34
Lex Luthor написа: Хам, може ли линкче за True Love http://store2.data.bg/zaza/games/hentai/Enjoy, че и няколко бонус игри получаваш.
|
|
|
|
|
ALEX_JARHEAD
|
|
|
|
Заглавие: Re: Колко игри имате Публикувано на: 13 Авг 2008 10:05
Battlefield 2 Battlefield 2 Special Forces Battlefield 2142 NOX Star Trek: Armada 2 Ground Control Ground Control:Dark Conspiracy Medal of Honor Allied Assault Medal of Honor Spearhead Medal of Honor Breaktrough Medal of Honor Pacific Assaullt Ground Control 2 Medal of Honor Airborne Codname:Panzers Men of Valor The Lord of The Rings : The Battle for Middle-Earth The Lord of The Rings : The Battle for Middle-Earth 2 The Lord of The Rings : The Battle for Middle-Earth 2:Rise of the Witch King Commandos Strike Force Call of Duty 2 Brothers in arms: Earned with Blood Star Trek: Elite Force 2 Joint Task Force Command and Conquer:Generals Command and Conquer :Generals Zero Hour Command and Conquer 3 :Tiberium Wars Command and Conquer 3: Kanes Wrath
|
|
|
|
|
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Колко игри имате Публикувано на: 13 Авг 2008 12:56
Имам само Oblivion. Играе ми се Vampire the masquerade bloodlines, ама последния път сложих official patch 1.2, сложих неофициалния 5.4 и пускам играта, давам new game, правя си героя, и после вместо да се пусне онова филмче, играта просто crash-на и ме извхърли. Ако някой може да ми помогне да я оправя, ще бъда благодарен.
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
|
Кain
|
|
В момента играе: Crashday(multiplayer)
|
|
Заглавие: Re: Колко игри имате Публикувано на: 13 Авг 2008 19:54
Понеже някой беше писал някъде в темата
Blue:да играя на ден по 7-8 от тези игри.Защо нали харда си е мой
Кире:Абе аз имам само HOF ама без да искам написах и TOE.Нали за HOF говориш
Музика:100 GB Игри:200 GB
___________________________________ "There is no path as wicked as that of the righteous"
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Колко игри имате Публикувано на: 13 Авг 2008 21:32
Gipo написа: Всички хентай игрички, които съм виждал са: четеш текст като изоглавен, след което цъкаш някоя от 1. 2. 3. възможности и продължаваш, според това кое си цъкнал ебеш тая с розовата коса или онази с лилавата... . Други има ли? В зависимост от старанието и възможностите на създателите може да има и известна вариативност под формата на мини игри или примеси от други жанрове (quest, rpg). Но масата са това, което описа edit: Мно'о съм зле, то вече ти обяснил човека к'во и що
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Колко игри имате Публикувано на: 15 Авг 2008 12:39
А, добавих и Диабло І. Мисля пак да си инсталирам и старкрафта... Йеее, само уоу няма да процъкам.
|
|
|
|
|
Кain
|
|
В момента играе: Crashday(multiplayer)
|
|
Заглавие: Re: Колко игри имате Публикувано на: 15 Авг 2008 16:23
Тоя назул е ебати Blizz-маниака
___________________________________ "There is no path as wicked as that of the righteous"
|
|
|
|
|
Chernobyl
|
|
|
|
Заглавие: Re: Колко игри имате Публикувано на: 15 Авг 2008 16:24
The Chameleon написа: Първата, която ми иде наум е : ?? това беше първият ми хентай който съм играл На компа в момента имам 4 игри :Д заради УоУ е!тц тц не ми остава време да си запиша останалите :С
___________________________________ НАШЕ ДЕЛО ПРАВОЕ ПОБЕДА БУДЕТ ЗА НАМИ!!
Союз нерушимый республик свободных Сплотила навеки Великая Русь! Да здравствует созданный волей народов Единый, могучий Советский Союз!
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Колко игри имате Публикувано на: 15 Авг 2008 17:44
Enemy написа: Тоя назул е ебати Blizz-маниака Да. П.П. Диабло І е в пъти по-красива от Диабло ІІ.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Колко игри имате Публикувано на: 15 Авг 2008 20:56
Chernobyl написа: това беше първият ми хентай който съм играл На компа в момента имам 4 игри :Д заради УоУ е!тц тц не ми остава време да си запиша останалите :С Почти съм сигурен, че и на мен. Мерси, че ми я даде.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Колко игри имате Публикувано на: 16 Авг 2008 17:34
NhazUl написа: Enemy написа: Тоя назул е ебати Blizz-маниака Да. П.П. Диабло І е в пъти по-красива от Диабло ІІ. Word. D1>d2
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Колко игри имате Публикувано на: 16 Авг 2008 17:48
Много игри имате бе. Аз на компютъра много радяко съм имал повече от 10 игри. Но винаги имам минимум 2-3.
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Колко игри имате Публикувано на: 16 Авг 2008 18:12
God of Gods написа: Да.
П.П. Диабло І е в пъти по-красива от Диабло ІІ. Word. D1>d2[/quote] НЕ МОЕ ДА НЕ СЕ СЪГЛАСИМ.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|