Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Заглавие: Re: [Champions League]И отново Левски!
Публикувано на: 10 Авг 2008 10:08

Алминатора__ написа:
Не си правете големи илюзии,Левски ще паднат.Не ви го казвам само,за да ви храня,казвам ви го защото ще стане така.
Аз също съм левскар,но преди всичко съм реалист.
Щом си реалист, погледни статистиките.

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Публикувано на: 10 Авг 2008 11:18

denik написа:
Алминатора__ написа:
Не си правете големи илюзии,Левски ще паднат.Не ви го казвам само,за да ви храня,казвам ви го защото ще стане така.

Тампере?

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 10 Авг 2008 17:27

А сега погледни европейската история на БАТЕ.

Профил

Публикувано на: 10 Авг 2008 18:02

denik написа:
Алминатора__ написа:

Вихрен :lol:

Не се надявайте много защото кво стана с тампере.Я па ги тея някви селяци невиждали топка и оп кво стана .Направиха ни за смях

Профил

Публикувано на: 10 Авг 2008 18:38

Срещу отбор, победил Анделехт, винаги е хуабво да се има едно наум. Най-малко след загуба от слабак от първенството.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 10 Авг 2008 21:55

Това ни е най-проблемния момент - момента с подценяването. Ние, че сме по-класни от тях - това е ясно, но както подценихме Вихрен, дано не подценим така и батетата...
Вуцов обаче добре прави, че ги наказва и глобява супер много, поне да се стегнат.

Профил

Публикувано на: 10 Авг 2008 22:18

denik написа:
Това ни е най-проблемния момент - момента с подценяването. Ние, че сме по-класни от тях - това е ясно, но както подценихме Вихрен, дано не подценим така и батетата...
Вуцов обаче добре прави, че ги наказва и глобява супер много, поне да се стегнат.

Не мога да разбера за каква класа ми говориш в отбор на има няма 2 месеца?Че те дори не са обиграни още,класни тръгнаха да стават :?

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 10 Авг 2008 23:47

Не е случаен фактът, че Ники Димитров бе на проби в Арсенал, а сега към него има сериозен интерес от Осасуна.
За Гонзо мисля, че няма какво да говорим - страхотен играч (до скоро беше пръв голмайстор на Риека0, стига да не го слагат в халфовата линия :?
Георги Христов бе голмайстор на А група миналия сезон.
Голяма част от играчите, играли в ШЛ, все още играят и са титуляри (Петков, Вагнер, Миланов, от време на време и Декото)
Еньо Кръстовчев, Сърмов и Балтанов пък са едни от най-големите таланти в България.

Може на истина да не е кой знае какво, но в момента правим сравнение с играчите на БАТЕ ;) Те може да са имали някога Хлеб и Кутузов, но в момента нямат изобщо такива добри футболисти. Единственото нещо, което ги води е невероятната мотивация. Но пред 30-40К зрители и мотивацията няма да им помогне :)

Профил

Публикувано на: 10 Авг 2008 23:58

denik написа:
Не е случаен фактът, че Ники Димитров бе на проби в Арсенал, а сега към него има сериозен интерес от Осасуна.
За Гонзо мисля, че няма какво да говорим - страхотен играч (до скоро беше пръв голмайстор на Риека0, стига да не го слагат в халфовата линия :?
Георги Христов бе голмайстор на А група миналия сезон.
Голяма част от играчите, играли в ШЛ, все още играят и са титуляри (Петков, Вагнер, Миланов, от време на време и Декото)
Еньо Кръстовчев, Сърмов и Балтанов пък са едни от най-големите таланти в България.

Може на истина да не е кой знае какво, но в момента правим сравнение с играчите на БАТЕ ;) Те може да са имали някога Хлеб и Кутузов, но в момента нямат изобщо такива добри футболисти. Единственото нещо, което ги води е невероятната мотивация. Но пред 30-40К зрители и мотивацията няма да им помогне :)

1)Ники Димитров беше на проби,но не го взеха.
2)Гонзо е на 32 години и по-скоро ще изкара червен картон,отколкото ще вкара гол.
3)Георги Христов беше голмайстор на "А" група поради простата причина че Ботев нямаха друг адекватен нападател.
4)Петков е контузен и най-вероятно ще пропусне срещата
5)Сърмов и Балтанов също са контузени :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Авг 2008 08:42

А дали знаеш, че не само Ботев е в А група?

Профил

Публикувано на: 12 Авг 2008 20:37

Цитат:
Вили пак се гипсира: Не е реално да се иска от Левски ШЛ

Ако някой ми бе поставил подобно условие преди месец, нямаше да съм треньор на Левски

Наставникът на Левски Велислав Вуцов отново би отбой и се върна на мнението си от преди два дни относно силата на БАТЕ Борисов и шансовете на сините за груповата фаза на ШЛ. "Не е реално да се иска от нас участие в групите на Шампионската лига. Само преди два месеца заварих един смачкан отбор и изобщо нямахме като цел задължително влизане в лигата", коментира Вуцов, който поне на думи е доста уплашен от беларуския гигант БАТЕ.

"Радвам се, че преди този мач няма други основни проблеми. Проблемите са ни със Сърмов и Боян Илиев. Искам да заява, че нито аз, нито футболистите сме подценили тима на Вихрен. И докато в България нашите двубои зависят от футболистите на Левски, срещу БАТЕ не е така. Те са организиран и силен отбор, тичат 90 минути и играят бърз футбол. Имаме шанс да си решим нещата още на "Герена", но едва ли ще стане. Трябва да играем на предела на възможностите си. В България трудно някой може да ни спре, но срещу беларусите не е точно така. Първата ни цел е да не допуснем гол, а напред колкото вкараме. Дали ще са един, два - няма значение. Очаквам и голяма подкрепа от публиката. Дано тя вкара мача в русло, удобно за нас", поясни Вили.

Накрая той завърши, че ако преди два месеца някой му е бил поставил като условие да вкара Левски в групите на ШЛ, той е нямало да приеме работата. "Ако някой ми бе поставил такова условие, бъдете сигурни, че нямаше да работя в Левски. Не може през миналата година да не можем да спечелим едно българско дерби, а сега да се поставят нереални цели. Отборът е на месец и половина и се нуждае от спокойствие, но за жалост то липсва. Ако успеем по някакъв начин да се класираме в групите на ШЛ, значи ще си надскочиме боя", завърши философски Вуцов, който си пожела поне малко предимство след сблъсъка на "Герена".

Деник,самият Вуцов не си вярва,че Левски ще бие БАТЕ,та ние ли да повярваме?Въпреки че вече ме дразни с това негово "БАТЕ са супер яки,ще играем дефанзивно".Отначало като дойде в Левски може би очаквах нещо повече,но той се оказа пълна Цензура,и утре ще гледаме един скучен путкински мач с много защита.И Мъри беше Цензура ама не чак такава :mad:

Профил

Публикувано на: 12 Авг 2008 20:41

Ето нещо от БАТЕ във форума на Левски:

Цитат:
Да вы сами долбаные коммунисты а не футболисты
Обосретесь и завоняете
Верим в БАТЭ

:D

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Авг 2008 20:43

утри всички ще гледаме мача,нали?
да коментираме тогава

Профил

Публикувано на: 12 Авг 2008 20:54

http://forum.pressball.by/viewtopic.php ... &start=150

Интересно е да се разбере какво мислят беларусците за Левски :) Ето едно добро:

Цитат:
Abdulla, потверждаю - болгарский футболь теперь очень слабый. Наши стадионы очень старые и неподдержанные, не имеем подготовленные тренеры, а команды в руки мафии... Кстати тренера Левски сами увидите, замечательный клоун, будет подскакивать до небесах ...

Написано от човек с име evroidiots xD.Ако не е чорбар те на.
Общо взето и двете страни подхождат с голям респект една към друга,но респектът от страна на Вили Вуцов е прекалено много.
Като му слушам думите очаквам отбор,който да направи една костенурка пред вратата,да бие топката на пред пък после каквото стане.Аз лично предпочитам да гледам футбол,вместо някакво жалко подобие.
Вие на какво мнение сте?

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 12 Авг 2008 21:07

Аз не искам да коментирам това което е казал Вуцов, нито да коментирам треньорските му качества. Тук ще пиша утре към 22:00 и е надявам да преобладава иконката ":D"
:wink:

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV
Публикувано на: 12 Авг 2008 21:48

denik написа:
Аз не искам да коментирам това което е казал Вуцов, нито да коментирам треньорските му качества. Тук ще пиша утре към 22:00 и е надявам да преобладава иконката ":D"

Няма да идваш?

Krieg

Профил ICQ Skype

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 13 Авг 2008 07:57

Krieg написа:
denik написа:

Няма да идваш?

Реших да изчакам за груповата фаза, ако влезем :) По-специално за Арсенал или Интер :lol: Но и да не се паднем срещу тях, пак ще дойда за някой мач с някой гранд ;)

Профил

Публикувано на: 13 Авг 2008 08:22

Нито харесвам Левски,нито харесвам ЦСКА,но много ми хареса изявлението на Тодор Батков относно относно това,че Беларус са изкуствено създадена държава.Все пак стискам палци на Левски,защото трябва защитават честа на България.

Профил

Публикувано на: 13 Авг 2008 10:09

По принцип Вили е прав да говори така..........Да си припомним първата година на Мъри и провала с Беверен. Просто е необходимо обигравене на отбора. Догодина по това време вече трябва да се иска нещо повече в евротурнирите. Сега ако влезнем в групите ми се струва, че ще ядем много бой...И все пак ще ми е голям кеф да влезнем най-вече ония турци да се изядат!
САМО ЛЕВСКИ

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Авг 2008 10:56

мене ми хареса, като батков каза, че нашият отбор не е на името на някакъв завод, а е кръстен на един от най-великите българи

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com