Автор |
Съобщение |
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Игри с китайска или японска атмосфера? Публикувано на: 18 Юли 2008 22:38
I_Hate_Noise написа: dating sim Т'ва как звучи само... Съвсем вече социопатско, хахаха...
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Игри с китайска или японска атмосфера? Публикувано на: 20 Юли 2008 10:59
Snow Sakura [info]Chain: The Lost Footsteps [info]Това са новите, иначе от няколко месеца стои качено и Crescendo [info]A че втори такъв жанр няма, си е вярно ;D
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Игри с китайска или японска атмосфера? Публикувано на: 20 Юли 2008 22:20
Само Crescendo не притежавам.. ._.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Игри с китайска или японска атмосфера? Публикувано на: 21 Юли 2008 09:17
The Chameleon написа: Само Crescendo не притежавам.. ._. Тебе трябва да те изненадвам с или супер нови, или супер obscure... damn... и ти си хардкор
|
|
|
|
|
O6im
|
|
|
|
Заглавие: Re: Игри с китайска или японска атмосфера? Публикувано на: 21 Юли 2008 09:53
Firzen написа: Snow Sakura [info]Chain: The Lost Footsteps [info]Това са новите, иначе от няколко месеца стои качено и Crescendo [info]A че втори такъв жанр няма, си е вярно ;D А тези игри са от типа ,където само цъкаш с мишката и се води някакъв скучен диалог или греша.
___________________________________ Живей заедно,умри сам.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Игри с китайска или японска атмосфера? Публикувано на: 21 Юли 2008 10:28
O6im написа: А тези игри са от типа ,където само цъкаш с мишката и се води някакъв скучен диалог или греша. Грешиш. Диалозите не са скучни.
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Игри с китайска или японска атмосфера? Публикувано на: 21 Юли 2008 11:08
The Chameleon написа: O6im написа: А тези игри са от типа ,където само цъкаш с мишката и се води някакъв скучен диалог или греша. Грешиш. :) Диалозите не са скучни. :lol: Дори напротив. Направо са одървящи.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Игри с китайска или японска атмосфера? Публикувано на: 21 Юли 2008 11:36
Такова не бих играл и с опрян в тила пистолет.
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Игри с китайска или японска атмосфера? Публикувано на: 21 Юли 2008 14:15
Кире_Гръчата написа: Такова не бих играл и с опрян в тила пистолет. Извратен болен тип. Аз пък от трите съм играл само Crescendo, ще си имам занимавка с другите две. btw -> http://zamunda.net/details.php?id=122070
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Игри с китайска или японска атмосфера? Публикувано на: 21 Юли 2008 14:55
Ще се гледа..
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Игри с китайска или японска атмосфера? Публикувано на: 21 Юли 2008 15:18
Е та тва е играта ;р
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Игри с китайска или японска атмосфера? Публикувано на: 21 Юли 2008 15:30
Така е, второто ми най-любимо RTS евър.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Игри с китайска или японска атмосфера? Публикувано на: 10 Авг 2008 19:01
Firzen написа: Тебе трябва да те изненадвам с или супер нови, или супер obscure... damn... и ти си хардкор Obscure.. (inlove) Иначе от супер новите, нз.. много ги сбозиха, като че ли? -- Seal of Evil верно беше Диаблоподобна.. Може да заформим някакви мултита на стратегии, скоро.
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Игри с китайска или японска атмосфера? Публикувано на: 10 Авг 2008 19:22
The Chameleon написа: Obscure.. (inlove) Иначе от супер новите, нз.. много ги сбозиха, като че ли? Превеждат твърде мейнстрийм заглавията Има едно, Lightning Warrior Reidy (или нещо такова?), чиято концепция ме уби. Тия дни ще го видя
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Игри с китайска или японска атмосфера? Публикувано на: 10 Авг 2008 20:27
Давайте още (по-новички, ако може) !
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Игри с китайска или японска атмосфера? Публикувано на: 10 Авг 2008 21:41
Мда, беше ми привлякло вниманието по външен вид, но уви, още съм нямал време да го погледна обстойно..
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Игри с китайска или японска атмосфера? Публикувано на: 11 Авг 2008 00:25
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|