Автор |
Съобщение |
Гиро мекицата
|
|
|
|
Заглавие: American McGee's Alice Публикувано на: 02 Авг 2008 07:06
играли ли сте я тази игрица. Харесва ли ви? Кво мислите за нея?
|
|
|
|
|
Тъп трол (баннат)
|
|
|
|
Заглавие: Re: American McGee's Alice Публикувано на: 02 Авг 2008 09:25
Много е тъпа ,на hard маната ти свършва с 2-3 изстрела и трябва само да използваш летящият нож
А летящият нож е наи-тъпото оръжие използвано някога в какъвто и да е shooter
по-добре tomb raider
|
|
|
|
|
I_Hate_Noise
|
|
|
|
Заглавие: Re: American McGee's Alice Публикувано на: 02 Авг 2008 09:37
крайно яка е. където е замесен American McGee няма лабаво.
___________________________________ Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: American McGee's Alice Публикувано на: 02 Авг 2008 11:08
ае наистина от тия хлабаво няма аз играх преди време.....имаше статия за нея......за няъв крошар в ЛА...еми подобна дивотия няма просто.....освен Постал
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: American McGee's Alice Публикувано на: 02 Авг 2008 13:15
Сещам се, че имаше една червена potion-ка дето ти дава сила ли, кво беше.. Алиса като изпъшкваше направо ми идеше да я изнасиля.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: American McGee's Alice Публикувано на: 02 Авг 2008 13:24
The Chameleon написа: Сещам се, че имаше една червена potion-ка дето ти дава сила ли, кво беше.. Алиса като изпъшкваше направо ми идеше да я изнасиля. Доре бе, ти си бати изрода. Още малко и идол ще ми станеш!
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: American McGee's Alice Публикувано на: 02 Авг 2008 14:06
Evil Genius написа: The Chameleon написа: Сещам се, че имаше една червена potion-ка дето ти дава сила ли, кво беше.. Алиса като изпъшкваше направо ми идеше да я изнасиля. :D :D Доре бе, ти си бати изрода. Още малко и идол ще ми станеш! Да, още съвсем малко !
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: American McGee's Alice Публикувано на: 02 Авг 2008 20:46
А за теб пък да не говорим, Варг.
Добре, ти нормален ли си да си сложиш такава гадост на аватара? Нещо много специален ли се чувстваш? Някак кулл и бед ес? Комплексар. Да не видиш нещо.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: American McGee's Alice Публикувано на: 06 Авг 2008 12:09
играта е ноо яко и психарска превртал съм я накрая има мн яки нива
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
kele643
|
|
|
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: American McGee's Alice Публикувано на: 06 Авг 2008 19:36
Лол, определено няма място за сравнение ( + че и мен мега ме дразнят дебелите джуки на Джоли. ) Алиса=лоли=win
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: American McGee's Alice Публикувано на: 06 Авг 2008 20:48
Бях я врътнал в 11 клас (преди повече от 6 години), много яка.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: American McGee's Alice Публикувано на: 06 Авг 2008 21:40
kele643 написа: Супер култова е игричката... Единственият "3-и човечен стрлец" който ме е кефел... Много по-добро е от Тумб Рейдр, освен графиката... П.С. Алиса е много по-бедесс от оная разлигавена пача от ТР (+че ненавиждам Анжелина Жоли заради огромните джуки) и определено бих опънал АЛиса, а не Тумб Рейдър... Ooh please, тая дребната психарка е толкова под категорията на Лара, че не може да се сравнява с нея Трябва да отворим тема за Teh Sexiest game chick п.п.Рейдъра не е 3ps.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: American McGee's Alice Публикувано на: 06 Авг 2008 22:48
Evil Genius написа: The Chameleon написа: Сещам се, че имаше една червена potion-ка дето ти дава сила ли, кво беше.. Алиса като изпъшкваше направо ми идеше да я изнасиля. Доре бе, ти си бати изрода. Още малко и идол ще ми станеш! А ти си една от най-големите путки дето са се появявали у тоя форум ! А щом говорим за тоя форум, смятай колко си жалък. Стига циври за глупости , ами свърши нещо полезно - продай си органите някъде на пазара и с парите си купи котва, която да си завържеш за уйо, докато се мяташ в някое блато !
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
kele643
|
|
|
|
Заглавие: Re: American McGee's Alice Публикувано на: 06 Авг 2008 22:59
Кире_Гръчата написа: А ти си една от най-големите путки дето са се появявали у тоя форум ! А щом говорим за тоя форум, смятай колко си жалък. Стига циври за глупости , ами свърши нещо полезно - продай си органите някъде на пазара и с парите си купи котва, която да си завържеш за уйо, докато се мяташ в някое блато !
Много ли си мощен бе селяндур!!! Да не дойдем аз и Евил-а (или който беше там) и да ти направим анала гъз бе, момче!!! Щи направим х@я к@р без да ни мигне и окото бе (щото шерваме едно око двамата)!!! П.С. Алиса>>> А. Джоли "Гадната Джука"...
___________________________________ Torsofuck - Raped by Elephants: http://www.youtube.com/watch?v=JblFx1aXpeU Anal Cunt - Hitler was a Sensitivie Man: http://www.youtube.com/watch?v=j44jb8hPWu8&NR=1 Nyon - Das ist Sparta: http://www.youtube.com/watch?v=1RAsil7l ... re=related
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: American McGee's Alice Публикувано на: 06 Авг 2008 23:22
абе тука несе пита на коя игра сте си били повече чекии
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: American McGee's Alice Публикувано на: 06 Авг 2008 23:27
iddqd написа: абе тука несе пита на коя игра сте си били повече чекии Е, щом не се пита, ще се изкажем, как иначе. Аз на Блъд Рейн 2.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: American McGee's Alice Публикувано на: 07 Авг 2008 01:01
Мацката в Блъд Рейн 1 беше по-яка и стенеше, докато пиеше кръв от жертвите си. Втората част я бяха осрали тотално.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: American McGee's Alice Публикувано на: 07 Авг 2008 01:16
мен ми харесваше мацката от Beyond Good & Evil само дето небеше много секси
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|