първото за патките-може да има проблем с честотите, да са много ниски и ехото да не се чуваAlShu написа:Тове е очевидна глупост.Звукът "квак" издаван от патетата няма ехо.
Това пък е игра на думи - сигурно става дума, ако мащабираме гъсеницата до човешки ръст.Човек има по-малко мускули от гъсеницата.
Според мен и това е глупост.Светлите бради растат по-бързо от тъмните.
А защо да е така?Ако pеалната жена имаше пpопоpциите на кyклата Баpби, щеше да се движи само на четири крака.
Ако някой ми обясни какво означава това...Думата <p> на някои африкански езици означава <y>.
Може и тук таме да има полезни факти (ако са истина - примерно "В Италия кyклите Баpби са повече от канадците в Канада" намирисва), но събрани на едно място насистина са безполезни.
замисли се кви движения правят гъсениците и пак отсъди дали няма вероятност да имат повече мускули
брадите-ти от генетика разбираш ли.щото аз не.и казвам, че може и да е вярно
виждал ли си кукла барби-голяма глава, никакви рамене, никакви крака...еми логично
за езиците-вместо буква пише дума...грешен превод-по време на европейското коментаторите не спряха да повтарят как видиш ли Фреди, чиято фамилия се пише Ljungberg на неговия си език се изказва не Люнгберг, а Люнгбери....езици, кво да ги правиш
не, че се опитавам да докажа, че не са глупости, просто ти обяснявам, щото даваш нещо, които може да си обясниш сам