Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: NIGGARAZZI ENT. PRESENTS THE ONLINE MIXTAPE OF NICKEY GZL &
Публикувано на: 28 Юли 2008 11:15

Doggy не се фърляй да храниш Ван Зан, просто не си наясно кфи ще ти ги наговори, мойте уважения бате, знаеме се респект у а, ама първо си объркал форума, за тая тема, второ ти на Ейкън и Лил Уейн ли викаш ХИП ХОП бе бате хахахахахахахахахахахахахахха падна ми в очите брато, първо нахрани човек с който съм израстнал, второ обиди цялата култура с претенциите тоя микс тейп да е хип хоп, р'н'б може ама ХИП ХОП я не се излагай, :stooped:

П.П. В тоя форум има толко метъли колко на кравай нема скинове бате, объркал си местото :D

quote from erick cartman : "Go with Christ, braw' or there is bear mace!!!!"

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 28 Юли 2008 13:04

Loose_Cannon написа:
Doggy не се фърляй да храниш Ван Зан, просто не си наясно кфи ще ти ги наговори, мойте уважения бате, знаеме се респект у а, ама първо си объркал форума, за тая тема, второ ти на Ейкън и Лил Уейн ли викаш ХИП ХОП бе бате хахахахахахахахахахахахахахха падна ми в очите брато, първо нахрани човек с който съм израстнал, второ обиди цялата култура с претенциите тоя микс тейп да е хип хоп, р'н'б може ама ХИП ХОП я не се излагай, :stooped:

П.П. В тоя форум има толко метъли колко на кравай нема скинове бате, объркал си местото :D

ПЪРВО: Тоя микстейп не е мой, аз участвам по-скоро като антигерой в него :)
Второ:Не съм хранил никой.. просто и друг използва моя ъкаунт в тоя фором, казах му доста пъти да си направи свой ама както и да е..
Трето: знаеш мнението ми за това кое е истински хип-хоп и кое не.. не бях аз този който нарече хип-хоп: Лил Уейн, Ейкън и другите.. Сега, много ясно, съжалих, че съм пуснал микстейпа тук, хората си създадоха грешно впечетление за мен и музиката която слушам.. просто това се води творчески форум, а албума е творение- наречете го смешно, тъпо и нз си кво още, но в него е вложена креативност и труд така че мамка му.. за тва го пуснах.. не ми дреме дали вобще има хора които слушат такава музика тук.. тои и аз си имам музикални предпочетания но едва ли бих хранил труда на някой само защото не ми допада стила му..
И подледно: само да отбележа.. АЗ НЕ СЛУШАМ МУЗИКАТА КОЯТО Е В ТОЗИ МИКСТЕЙП.. не я харесвам.. слушам почти всичко останало.. колкото по-твърдо, толкова по-добре! едва ли някой го боли фара, но все пак да се знае!

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 03 Авг 2008 20:35

Loose_Cannon написа:

Най-тъпото мнение досега ... Лил Уейн е доста по хип-хоп от целия БГ Рап взет заедно, и това го казвам без да съм слушал нещо повече от последния му албум. Още по тъпо беше тва "р'н'б" дето го сложи накрая ... Я ми обясни какво разбираш под р'н'б ?

Евалата на doggyhustler за последния пост ...

Профил

Аватар
В момента играе: q3
Публикувано на: 03 Авг 2008 23:12

slim_k написа:
Loose_Cannon написа:

Най-тъпото мнение досега ... Лил Уейн е доста по хип-хоп от целия БГ Рап взет заедно, и това го казвам без да съм слушал нещо повече от последния му албум. Още по тъпо беше тва "р'н'б" дето го сложи накрая ... Я ми обясни какво разбираш под р'н'б ?

Евалата на doggyhustler за последния пост ...

Rhytm and blues??

Профил

Публикувано на: 04 Авг 2008 17:28

Искам и аз да постна няколко клипа :
http://vbox7.com/play:b9564ab7
http://www.youtube.com/watch?v=lx8ojOnxX54
http://vbox7.com/play:bd622775
http://www.youtube.com/watch?v=l1u43KDiWD0
http://www.youtube.com/watch?v=M72zVuBNpEA
http://www.youtube.com/watch?v=kl6jwab3 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=rgl5Z48oW0Q
http://www.youtube.com/watch?v=G_tWvlicMQw

ENDVRA, извинявай за грешката :) ,мислех си за друго,докато тогава писах.Преди да пишете проветете някой от изпълнителите,които е дал и извинете ,че давам линковете и от този бг псевдо-сайт,но известни обстоятелства ме принудиха.

П.С. : Та нали темата се е обърнала на "блек метълисти" :
1. Не бъди обратен.

2. Бъди "як".

3. Всички не-металисти, kоито не са "яки", са обратни.

4. Бъди мрачен.

5. Бъди зловещ.

6. Ако можеш, бъди едновременно мрачен и зловещ.

7. Чупи разни неща, докато си мрачен и зловещ.

8. Когато си на концерт, не се забавлявай. Стой мрачно със скръстени ръце.

9. Прави всичко, описано по-горе, като същевременно отричаш организираната религия във всичките й форми.

10. Никога не казвай, че ти харесва само "якия период" на Корозия, ако те питат дали харесваш Корозия. Вокалистът на Корозия се казва Ганьо Куршумов.

11. Не си играй с плюшени неща, освен ако под "играя" не се разбира "изгарям на клада".

12. Никога, никога, при никакви обстоятелства не произнасяй изречението "Ъшър е върха, човече!"

13. Не бъди Димо от П.И.Ф.

14. Когато майка ти те накара да изхвърлиш боклука, отвърни с мрачно достойнство, че истинските метълисти никога не изхвърлят боклука.

15. Ако това не подейства, бягай.

16. Разврати някоя девственица.

17. Развращавай всичко, което не е от мъжки пол.

18. Когато не си сигурен какво да кажеш, казвай "як норвежки блекметъл!"

19. Обръщай всички кръстове, които докопаш.

20. Издавай култово, ъндърграунд, мрачно и зловещо фенско списание. Публикувай само интервюта с групи, за които никой не е чувал, включително и най-яките блекметълисти.

21. Никога, никога, никога не подхождай към нещо без предразсъдъци.

22. Никога не записвай песни, по-къси от 15 минути и с по-малко от 15 прилагателни в заглавието.

23. Боядисвай лицето си в бяло.

24. Броди в гората.

25. Обличай се като трол.

26. Използвай големи количества бодлива тел.

27. Не бъди Стенли (или, припомням, Димо от П.И.Ф.).

28. Не разказвай вицове, на които се смее само майка ти.

29. Изобщо не разказвай вицове.

30. Сат-анален секс. Хъхъхъхъх-ь.

31. Хъхъхъхъхъхъхъ.

32. Когато не си сигурен какво да правиш, гледай намръщено в краката си.

33. Не си купувай албуми, от които не те боли главата. Ако може да се слуша без главоболие, значи не е як блекметъл.

34. Ако не-блекметълист те попита какво представлява якият блекметъл, отговори нещо като "Якият блекметъл е есенцията на чистото зло в човека", така че да си остане в неведение.

35. Накарай някой от групата ти да се самоубие и после започни да твърдиш, че е умрял, защото "мейнстриймът е заразил истинската сцена".

36. Събери се с членовете на старата си група и издай албум с комерсиална цел.

37. След като никой не си купи албума, започни да твърдиш, че това е било нарочно и "яко".

38. Направи си страничен проект. Увери се, че всички в групата ти имат собствени странични проекти.

39. Използвай членовете на собствената си група В страничния си проект като "гостуващи изпълнители".

40. Записвай всичко в едно и също студио, със същите инструменти и продуцент.

41. Обложката на албума ти може да съдържа най-много три цвята. (Позволени цветове: сиво, черно и бяло.)

42. Ако това е възможно, избери заглавието на албума си по такъв начин, че да съдържа три думи, които нямат абсолютно никаква връзка помежду си. Поучи се от великите Диму Боргир (Enthrone Darkness Triumphant, Spritual Black Dimensions, Puritanical Euphoric Misanthropia).

43. Защо в заглавието на албума ти още няма думата "Северен"? Заеми си веднага! Аматьор...

44. Познаването на правописа не е нито мрачно, нито зловещо.

45. Обяви публично, че групата ти няма религиозна ориентация, а после използвай думата "сатана" повече от 400 пъти в албума си, като внимаваш самият той да не е над 30 минути.

46. Ако пееш на концерт, винаги изръмжавай имената на песните, така че никой да не разбере за коя става въпрос. Така няма да забележат, че пееш едно парче, а групата ти свири друго.

47. 3а да направиш записите на групата си по-неразбираеми и следователно по-култови, избери вокалист, който има съвсем повърхностни познания по езика, на който пее. (Позволени езици: норвежки, латински, оркски)

48. Настоявай, че музиката никога не трябва да се развива и трябва да звучи така, както преди десет лайняни години.

49. Никога не казвай "лайняни".

50. "Хайл" е единственият възможен поздрав между яките блекметълисти.

51. Ако срещнеш някой особено як блекметълист, пробвай с "Адски Хайл!"

52. На обложката задължително трябва да присъства нечетлив готически шрифт, обърнат кръст и/или пентаграма. Това правило не подлежи на обсъждане.

53. Когато говорищ за секс с яка блекметълистка, винаги използвай изрази като "обругах портите на девствеността й с могъщия си боздуган".

54. Бъди фен на Приятели.

55. Чакай... това последното го задраскай (Виж 1-ва точка).

56. Никога не разкривай на непосветени точната дата, на която Адското Копито ще Възвести Края на Историята. Вместо това ги увери, че постоянно трябва да имат готовност да засмучат мазния Кур на Черния Господар.

57. Използвай фразата "да засмучеш мазния Кур на Черния Господар" колкото е възможно по-често.

58. Притежавай стотици блекметъл албуми, демо-записи и нелегално записани концерти. Слушай често приблизително 8 от тях.

59. Независимо къде си роден, преструвай се, че си от Слатина, следователно "як".

60. Не бъди Димо от П.И.Ф. (Мисля, че вече изяснихме този въпрос)

61. Всички домашни любимци, които притежаваш към момента, отсега нататък ще се наричат "Демона". Всички бъдещи домашни любимци, които би могъл да притежаваш, също ще се наричат "Демона".

62. Обяви публично, че мрачните ти текстове са повлияни от великите творби на могъщия Толкин, свещените сатанински писания и древното езическо минало на Норвегия. Преструвай се, че тези три факта имат нещо общо помежду си.

63. Притежавай голям брой култови като ада Т-шърти на групи, чиито албуми никога не си виждал и чувал.

64. Използвай израза "Култов като ада" колкото е възможно по-често.

65. Използвай Т-шъртите колкото се може по-често.

666. И знаеш ли какво? Защо ти е да седиш и четеш тези дивотии, когато можеше да си гримиран в бяло и да бродиш из горите, нахлузил широка черна роба? Засрами се!

67. Ставай в 16:00 и си лягай в 04:00. Междувременно запълвай времето си в гледане на филми на ужасите, правене на записи на аудио касети и шиене на дрехи за следащото Дарк ревю на Тату феста.

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Авг 2008 18:35

Така нека да въведем малко критика към написаното горе:
1.Тва би треало да важи за всеко човешко същество от мъжки пол на планетата.
8.Ооооооо да точно па металягите не са забавляват на концерт...АБЕ ЯЯЯЯЯЯ ФУЦК ОФ.
12.Амммм Is he??
20.Тва че вие не метълистите сте свикнали да слушате по 1 парче от 1 изпълнител не значи че някой хора не могат да слушат повече от 20 изпълнителя.Имам в предвид тва че ти не си чувал дадена група незначи че никой не я е чувал.
24.Das ist cool :lol:
34.Aми чесно си признаем няма как по друг начин да го обеснят.
40.Що па не.
42.Тва че някой хора имат беден речник и не знаят някой по сложни думи не значи че като 1 наименование на албум садържа 3 непонятни думи за индивида те са непременно несвързани една с друга.Spiritual black dimensions си е ОК от кадето и да го гледаш човеко.
45.Преди малко твърдеше че минималната дължина на песните е 15 мин. са казваш че албумите са по 25 мин.Епа аз доса албум с 2 песни не съв виждал, ти виждал ли си?
52.На хората така им харесва така са го направили asshole.
58.Виж точка 20 в моя списък.
62.Света на Толкин е базиран върху скандинавската митология пич - орки,елфи,тролове и т.н. не си ги е измукал от пръстите.А тва че Средната земя е нещо велико и има за кво да се пее е друг въпрос.
63.Same as притежаваи колкото се може повече блузи с отенъци на розовото който досега не си виждал, или притежаваи блузи с отенъците на всякакви всевъзможни цветове които за първи път са били измислени върху съответната блуза.

Е олекна ми :lol: :lol: :lol:

Профил

Публикувано на: 04 Авг 2008 18:53

Не се обиждай,не съм го писал аз ,чудех се дали въобще да го поствам,но исках да покажа,че когато атакуваш нещо с невярни с твърдения не е мн приятно.Това между другото го взех сайт ,основан от блек метълисти.Не бих си губил времето да го правя.
А пък това за малкото албуми ,има един рапър (лека му пръст) Mac Dre ,който има 43 албума дискография - не мога да ти кажа точно ,не го слушам.А колкото до глагола "слушам даден изпълнител" имам предвид това да си изслушал дискографията и въобще да разбриаш за него - познавам мн хора ,слушащи главно рап,които имат по 200 и кусур гигабайта музика на харда и още мн пъти по толкова на дискове.Аз имам мизерните 50 + оргинални(не слушам само ъндърграунд) и пиратски + винети.А пък проблем на зарибените металджий е,че си мислят ,че метъл е единствената музика ,в която да има ъндърграунд течение.
Колкото за Толкин,мисля че е искал да създаде английската митология,защото тя наистина не е била толкова богата.И не само блек метълисти имат изпълнения възхваляващи светът на Толкин.
А за времетраенето на песните и дължината на албумите съм се докопвал на албуми с по 5-10 песни ,като времетраенето на песните варира от 0:20 до 1:20 минута.

Но нали виждаш ,когато говорят за любимият ти стил - харесва ли ти ,когато някой чалгар казва,че не можеш да намериш нищо друго освен вречене в метъл музиката?Също и аз се дразня ,когато казват ,че рап е американ чалга (а дори не знаят ,че това е видът изговаряне и допуснах грешка в миналият пост).Можеше и да провериш за дадените изпълнители и да видиш няколко видеота.
П.П. : 8.Wall Of Death и Body Slammin'/Mosh rlz :) А мен ако ме видиш,ще ме видиш целият облечен в черно ,в повечето случаи,не притежавам розови блузи.Ти ме изкара някакво фешънче (как мразя тази дума :) - мразя я,защото често я употребяват "метъл"/"пънк"/"скейт"-момиченца,които представа си нямат за това което слушат и не осъзнават ,че са същите,както хората,които наричат с тази дума ),което не уважава музиката и не би се сетило,че има такава със смисъл,слуша песни само от класациите,или такива,каквито приятелите му пратят по скайп.

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Авг 2008 20:13

Човеко ясно ми е че тва не си го писал ти щото и друг път съм го виждал, и тва с блузите не го казах за тебе ами принципно за фешаните.И тва за песните само казвам че 1казват че песните са минимум 15 мин после казват че албумите са къси щото явно песните са къси 0.о

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Авг 2008 05:57

10 правила на готиния форумец :

1. Не проявявай интерес към нищо.
2. Пиши за всичко, към което нямаш никакъв интерес
3. Всичко към което нямаш интерес е "lame".
4. Всеки пост, който е свързан с нещо към което нямаш интерес, трябва да е дълъг поне 500 символа
4.1 Ако все пак не успееш да изпълниш квотата от 500 символа не забравяй да споменеш колко lame са всички които темата ги интересува.
5. Никнейма с малки букви, аватара - среден пръст или заклани бебата в Босна. Подпис ако може да няма, ако има да е линк към аниме за което никой не е чувал.
6. Периодично си проси банове. Thats what is realy cool
6.1. Не забравяй да споменаваш всичките случаи в които си банван, ако може направи тема за бановете си и майката на админа, като не забравиш да споменеш колко е тъп форума.
7. Не създавай приятели, един ден може да се наложи да излезеш от вас заради това.
8. Никога не споменавай в пост точните си предпочитания за музика и филми.
8.1 По възможност не пиши за неща които са ти интересни, изчерпваш темите за разговор с майка ти и въображаемия ти приятел.
9. Не забравяй да напомняш на всички юзъри, че нямат никакъв личен живот.
10. Невър гив ъп, невър сърендър, невър адмит дифийт !

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com