Автор |
Съобщение |
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Icwind Dale? Публикувано на: 02 Авг 2008 18:47
Кога ще почваме! Изтеглих Icewind Dale, аз викам да играем на оригинала, 'щото историята е култова. ;р
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Albtraum
|
|
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: Icwind Dale? Публикувано на: 02 Авг 2008 18:57
Ъ , за какво иде реч в таз игра ? Може ли кратко инфо ;д ?
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Icwind Dale? Публикувано на: 03 Авг 2008 09:27
Аз, впрочем, се отказах да съм магьосникът на групата - ще съм по-скоро някакъв fighter/thief или fighter/cleric... Ще го измисля. Само да знаете, че ако няма да почваме скоро, ме отпишете. PSАйде да играем на Icewind Dale II, какво ще кажете?
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Mitizaro
|
|
|
|
Заглавие: Re: Icwind Dale? Публикувано на: 03 Авг 2008 10:37
ENDVRA написа: Аз, впрочем, се отказах да съм магьосникът на групата - ще съм по-скоро някакъв fighter/thief или fighter/cleric... Ще го измисля. Само да знаете, че ако няма да почваме скоро, ме отпишете. PSАйде да играем на Icewind Dale II, какво ще кажете? Един от пичовете не може на II-ката. Мене ми е все тая на коя, важното е да играем А до колкото разбрах от гайдовете, не е добре да мултикласваш файтъра със другите видове танкове. Понеже смятам да си направя Pure Fighter ти си направи dual-class Fighter/Cleric или най-добре Паладин, че хем ше си и дипломата на групата, хем ше играеш съпортващ танк. Задължително някой трябва да си направи Healer. Даже двама. И по възможност по един ranger и mage. Иии бира... да и ще потрябва.
___________________________________ I shall light a fire upon the fang that falls short, so that i needn't see that star, so that it shall not tear this throat of mine.
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Re: Icwind Dale? Публикувано на: 03 Авг 2008 11:53
Навит съм да играя. Претендирам да съм Celeric. Но трябва да ми помагате тъй като не съм много запознат с изграждането на герои по D&D системата. Дали може да играем на Baldur's Gate 1 или 2? Имам ги оригинални и се чудя дали сте навити? Само на Icewind Dale 1 или с експанжъни?
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Icwind Dale? Публикувано на: 03 Авг 2008 13:03
Епа, аз тогава ще съм маге-то? Само да бегате бърже, че burning hands не проща'а Team killz, wohoooo! И един казус - история нек'ва има ли, диалозите как се правят? Едит: скайп -> dadi_l337
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
Mitizaro
|
|
|
|
Заглавие: Re: Icwind Dale? Публикувано на: 03 Авг 2008 13:12
Мисля че се събираме добре. Не съм я играл мулти, попринцип има диалози от сорта на NWN (избираш си отговорче с дадени текстчета - рпг, бре!). Историята бива, мисля че ще я следваме.
Айде да организираме нещата - моля ви - оставяйте си скайповете за да се съберем накрая и разберем. (И ако влизете, също няма да е лошо)
Моя е mitacamaniaca.
___________________________________ I shall light a fire upon the fang that falls short, so that i needn't see that star, so that it shall not tear this throat of mine.
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Re: Icwind Dale? Публикувано на: 03 Авг 2008 13:16
Ъъъъ.. не всичко чаткам от споменатото, но предполагам, че ще съм полезен в мелето Говорим за този релийз, нали? Защото няма нито 1 сийдър! http://zamunda.net/details.php?id=49536П.С. Кога почваме? Аз мога от сряда нататък. Моя скайп е: theredoctober
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Re: Icwind Dale? Публикувано на: 03 Авг 2008 15:22
Аз го тегля този релийз с 40-60 кб/сек... До утре Icewind Dale 1(Безникакви експанжъни 2.4 ГБ~) ще е готов. Утре ще отивам да тегля една майна на БТК да ми оправят интернета и да ми сменят модема че този си прави ташак с мене. Ще видим кога ще стане и ще играя.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Icwind Dale? Публикувано на: 03 Авг 2008 15:43
Мога да се включа с thief, ranger, абе всичко без wizard. Скайпа ми е scooby-doo1880.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
iRoNWiLL
|
|
|
|
Заглавие: Re: Icwind Dale? Публикувано на: 03 Авг 2008 16:00
Мен ме навиха ще играя и явно ще бъде wizard-а само трябва да я дръпна играта
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Icwind Dale? Публикувано на: 03 Авг 2008 19:09
Момчета, първата част я няма в списъкът с работещи игри https://forums.hamachi.cc/viewtopic.php?t=180Има вероятност да не стане мрежата.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Icwind Dale? Публикувано на: 03 Авг 2008 22:08
1 добра и 1 лоша новина. Добрата че след преинстал не ме изфърля от 2ката.Лошата е че с Mitizaro проахме да напраим мрежа със без хамачи ама нестана.
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Re: Icwind Dale? Публикувано на: 03 Авг 2008 22:46
На мен пък като пробвах двойката не ми вървеше... Аз гласувам да пробваме Blaldur's Gate 1 (без експанжъни).
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Icwind Dale? Публикувано на: 03 Авг 2008 23:03
Бе на която кажете ще играем, аз за всичките съм навит. Само да има развитие. За дадения случай обаче е най-добре Icewind Dale II. Иначе и Baldur's Gate II: Shadows of Amn няма да е зле. Може и на Neverwinter Nights II да се пробваме с някого. ;р
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Icwind Dale? Публикувано на: 03 Авг 2008 23:05
Момци, чак моя интерес се разяде.. колко е максимума за мулти? То.. ше съм голям наб и доста място трябва да се освободи, нищо не е обещано, но все пак. =)
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Icwind Dale? Публикувано на: 03 Авг 2008 23:13
Еми чами макса е 6 маи ама кат гледам сме доста повече. Иначе аз оправих 2ката такаче ако кажете може и нея да играем
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Icwind Dale? Публикувано на: 03 Авг 2008 23:14
ENDVRA написа: Бе на която кажете ще играем, аз за всичките съм навит. Само да има развитие. За дадения случай обаче е най-добре Icewind Dale II. Иначе и Baldur's Gate II: Shadows of Amn няма да е зле. Може и на Neverwinter Nights II да се пробваме с някого. ;р Ние с Колегата сме на NWN2
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Re: Icwind Dale? Публикувано на: 03 Авг 2008 23:24
Ако ще играете на NWN2 едва ли ще мога да се присъединя тъй като последния път като я пробвах(и единствен) просто пуснах играта и не стана нищо.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Icwind Dale? Публикувано на: 04 Авг 2008 05:38
абе аз се дразна че постояно променят правилата тамън им свикна и аиде пак наново
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|