Аниме Лист
Re: Аниме Лист
Вчера пак наваксах няколко on-going анимета...15-та серия на Macross Frontier нещо не ме изкефи, но пък 15-на на Soul Eater беше култова (почти нямаше екшън, но беше пълно с изродски майтапи).
Почнах да следя още едно on-going аниме - Birdy The Mughty Decode. Да знам, че заглавието звучи много зле, обаче главната героиня е такава идиотка и раздава такива яки тупаници, че драго да ти стане. Визуално анименто е доста красиво, оригинално и скъпо направено. Сюжетът не е нищо особено, но е доста шарено и забавно.
Ако някой тук е чул маса суперлативи за Zero No Tsukaima и се чуди дали пък де не го загледа (звучи логично, щом всички го хвалят, а вече тръгна и 3-ти сезон), да знае, че са напълни незаслужени. Двете серии от трети сезон, които изгледах са толкова дебилни, нелогични и не-смешни, че просто повече няма на къде. Предполагам, че тази глупост може да я издържат само феновете на ечи-то, харема и лоликон-а.
През уийкенда също така успях да приключа 1-ви сезон на City Hunter и дори да изгледам 9 серии от 2-ри сезон.
Почнах да следя още едно on-going аниме - Birdy The Mughty Decode. Да знам, че заглавието звучи много зле, обаче главната героиня е такава идиотка и раздава такива яки тупаници, че драго да ти стане. Визуално анименто е доста красиво, оригинално и скъпо направено. Сюжетът не е нищо особено, но е доста шарено и забавно.
Ако някой тук е чул маса суперлативи за Zero No Tsukaima и се чуди дали пък де не го загледа (звучи логично, щом всички го хвалят, а вече тръгна и 3-ти сезон), да знае, че са напълни незаслужени. Двете серии от трети сезон, които изгледах са толкова дебилни, нелогични и не-смешни, че просто повече няма на къде. Предполагам, че тази глупост може да я издържат само феновете на ечи-то, харема и лоликон-а.
През уийкенда също така успях да приключа 1-ви сезон на City Hunter и дори да изгледам 9 серии от 2-ри сезон.
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
"Предполагам, че тази глупост може да я издържат само феновете на ечи-то, харема и лоликон-а."
wut WUT WUT
Май ще се гледа това!

wut WUT WUT
Май ще се гледа това!

天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Казах "издържат", а не "харесат"...дори аз не знам защо го гледам (не съм нито едното от 3-те).
Втори сезон беше пълен със сюжетни дупки и противоречия (явно са ръшнали нещата, за да могат бързо да изкарат 3-ти сезон), а от 3-ти съм гледал 2 серии...втората беше феноменално тъпа и нелогична...
Втори сезон беше пълен със сюжетни дупки и противоречия (явно са ръшнали нещата, за да могат бързо да изкарат 3-ти сезон), а от 3-ти съм гледал 2 серии...втората беше феноменално тъпа и нелогична...
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Защото си закачен на наркотика наречен " аниме ".AlShu написа:...дори аз не знам защо го гледам
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Ми не...по-скоро е, заради едно друго психическо отклонение при мен - понякога обичам да гледам, отчайващо тъпи неща и да се радвам на наивитета им (ако не бях такъв откачалник, никога нямаше да изгледам дебилщини, като Firefly или Stargate Atlantis...апропо почна 5-ти сезон на Stargate Atlantis
).
Нещо поредният епизод на Birdy се забави, почва да ми липсва, което значи, че съм се зарибил. Може пък да потърся OVA-то, но то ми изглежда прекалено стандартно.
Някой тук вече да гледал първа серия на Blade Of Immortal? Защото аз още не съм намерил време да я опукам.
Нещо поредният епизод на Birdy се забави, почва да ми липсва, което значи, че съм се зарибил. Може пък да потърся OVA-то, но то ми изглежда прекалено стандартно.
Някой тук вече да гледал първа серия на Blade Of Immortal? Защото аз още не съм намерил време да я опукам.
16-тите епизоди на Soul Eater и Macross Frontier рулират. Slayers-ите нещо се забавиха. Birdy Decode също...гадно ще е да ни зарибят с тези 2 готини епизода и да прекъснат превода. 
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Soul Eater-a всички го хвалят, ама ще взема да поизчакам, да се посъберат епизоди.. че иначе ше изгледам всичко на 1 път и ще искам още.. 
天皇陛下万歳。。!
- IceQueen
- В момента играе: Knight online
Аз съм на същия принципThe Chameleon написа:Soul Eater-a всички го хвалят, ама ще взема да поизчакам, да се посъберат епизоди.. че иначе ше изгледам всичко на 1 път и ще искам още..
Крещя, следователно съществувам!
Аз нескоро изгледах Shijou Saikyou no Deshi Ken`ichi и доста ми хареса,боините сецени бяха доста добри,ама само на момети малко комедията ми доиде малко в повечко,щеше да е по-добре според мен ако имаше малко по-малко комедия и малко повече бои.
Абе като цяло беше добро. 
Иначе сега си свалих Saikano,Hunter X Hunter и някакво Rental Magica.
Иначе сега си свалих Saikano,Hunter X Hunter и някакво Rental Magica.
The Chameleon
Blinkers
Пък и много от боевете бяха комични - примерно онзи тип дето композираше мелодии докато се биеше (а и пееше доста фалшиво)
, а битката със сумиста...първите битки на Кеничи, когато беше абсолютен страхливец, също бяха фън...
Обаче най-готин беше "най-добрият приятел" на главния герой. В началото го мислиш за мутант, но после най-неочаквано се оказва, че наистина е гений.
Абе рядко се случва тупалка да ми хареса, като Strongest Disciple Kenichi.
Има да чакаш година, защото ще са поне 50 серии...ама ще взема да поизчакам, да се посъберат епизоди
Blinkers
Мен пък точно комедията ме изкефи. Дошло ми е до гуша от безкрайно разтеглени и зациклени тупалки, които на всичкото отгоре се взимат насерьозно.боините сецени бяха доста добри,ама само на момети малко комедията ми доиде малко в повечко
Пък и много от боевете бяха комични - примерно онзи тип дето композираше мелодии докато се биеше (а и пееше доста фалшиво)
Обаче най-готин беше "най-добрият приятел" на главния герой. В началото го мислиш за мутант, но после най-неочаквано се оказва, че наистина е гений.
Абе рядко се случва тупалка да ми хареса, като Strongest Disciple Kenichi.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Не е особен проблем, честно казано, предвид всичките анимета преди това дето ме чакат да ги изгледам..AlShu написа:The ChameleonИма да чакаш година, защото ще са поне 50 серии...ама ще взема да поизчакам, да се посъберат епизоди
So many anime, so little time.
天皇陛下万歳。。!
Къде го изрови този изродски аватар?

Той демонстрира идеално защо не си падам по хентай...в неговата традиция, сексът почти винаги го избива на насилие. Не поня и едно хентай заглавие, в което сексът да е представен в романтична светлина.
Той демонстрира идеално защо не си падам по хентай...в неговата традиция, сексът почти винаги го избива на насилие. Не поня и едно хентай заглавие, в което сексът да е представен в романтична светлина.
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Точно. Именно заради това за мен са супер травмиращи. Наистина, не съм гледал такова заглавие до сега, в което сексът да не е нещо от порядъка на това някакви обезумели да изнасилят приятелката ти пред очите ти и да я намажат цялата със спермата си, а тя от своя страна първоначално да се опитва да се съпротивлява, но като почнат да я чукат от всички страни вече не издържа и изпада в див екстаз.AlShu написа:Той демонстрира идеално защо не си падам по хентай...в неговата традиция, сексът почти винаги го избива на насилие. Не поня и едно хентай заглавие, в което сексът да е представен в романтична светлина.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
ENDVRA, значи никакъв хентай не си гледал ти.
AlShu, брат, грешна ти е представата за хентая! Има адски много романтични бози, но аз гледам да ги ИЗБЯГВААМ!!

AlShu, брат, грешна ти е представата за хентая! Има адски много романтични бози, но аз гледам да ги ИЗБЯГВААМ!!
天皇陛下万歳。。!
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Не съм, защото този, който съм гледал, не ме е удовлетворил особено. Я кажи няколко заглавия от романтичните бози?The Chameleon написа:ENDVRA, значи никакъв хентай не си гледал ти. :lol:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Защо, ще ги гледаш ли?
Обръщам внимание само на заглавия, които ме впечатляват.
Обръщам внимание само на заглавия, които ме впечатляват.
天皇陛下万歳。。!
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Да.The Chameleon написа:Защо, ще ги гледаш ли?
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Ми да, цитирай някое "лигаво" заглавие...аз такова не знам...
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Ще се разтърся из хентай ДВД-тата си, сигурен съм, че ми бяха записани поне 2 навремето..

天皇陛下万歳。。!
За Wolf's Rain какво ви е мнението...? 
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve