Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Teh Dark Knight
Публикувано на: 27 Юли 2008 13:08

Щото го направиха на сол горкото :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Юли 2008 15:24

Tъкмо си викам, еха, тоз актьор какви пари го чакат, а той починал, ужас!

Иначе :shock: kills!

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 27 Юли 2008 23:49

Преди час се готвех да напиша коментар , че много хора прехвалват играта на Хийт по една или друга причина. Но като се замисля реално той наистина успя да се докосне до образа на Жокера създаден във всички филми (било то анимационни или игрални). Сякаш всички останали персонажи във филма бяха 1 герой , докато Жокера си беше сам самичък индивидуален. И все пак мисля, че не само Хийт (лека му пръст) направи филма добър, всичко взето заедно направи този филм да кърти мивки и да ми се иска да платя още веднъж и да го гледам ;)
Ще си позволя да добавя, че и в анимационния филм Batman Beyond : The Return Of The Joker, персонажа на Жокера е He по-малко кретен и психопат, като се има в предвид за каква аудитория е предназначен филма.
Най-общо казано като един фен на Батман, от малко дете, отново останах доволен от филма и от играта на Жокера ;)

Профил ICQ

Публикувано на: 27 Юли 2008 23:56

Днес го гледам! :D И то на кино. :shock:

Този филм ще бъде исторически в личен план - първи филм, гледан в кинозала от моя милост след дълга пауза (5 години мисля), последният е Матрицата Революции. :D

Профил

Аватар
В момента играе: С пишката си и белот.
Публикувано на: 28 Юли 2008 10:43

bOtLik3 написа:
И какво точно не ти харесва в LP640? :shock:

Аз да мразя LP640 O.O Човек, не ме ругай така, моля те :lol: Разстроих се, заради тва, че го халосаха много тъпо, за да спасят некъв чифут -.-

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 28 Юли 2008 15:25

No - знае ли човек, аз лично и след батман в началото мислех, че това е предела на тази поредица. Очаква ни Пингвина :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Юли 2008 18:06

Аз мисля, че Нолан постъпи много хитро.

"Because he's the hero that Gotham deserves, but not the one it needs right now... and so we'll hunt him... because he can take it... because he's not a hero... he's a silent guardian, a watchful protector... a Dark Knight..."

Финалът му отваря две вратичка. Едната врата му позволява да направи още един филм, който ще бъди по-тъмен и по-тежък. Батман ще бъде гонен от всички, ще му става все по-трудно. Ще трябва да се бие на два фронта.

Втората врата му позволява да остави следващ проект. Батман ще продължи да се бори с престъпността и ще бъде Черният рицар на Готъм, но ние няма да го видим на голям екран.

Профил

Аватар
В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
Публикувано на: 28 Юли 2008 21:21

Невероятен филм!

Възможно ли е Хийт Леджър да получи оскар? Починал е, но все пак посмъртно?

Профил ICQ Skype WWW

Публикувано на: 28 Юли 2008 21:46

Napster написа:
Невероятен филм!

случвало се е

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 28 Юли 2008 21:56

Napster написа:
Невероятен филм!

Точно заради това ще го получи.

Велик филм. Но далеч не оправда очакавнията ми. Направо ги срита между краката, изплю им се отгоре, и ги погреба. Наистина, не очаквах нещо толкова добро...
Думи нямам да го опиша.

ЩЕ го гледам пак.

Профил ICQ

Публикувано на: 28 Юли 2008 22:26

А може би тази роля е причината поради която Леджър се е самоубил? Просто е разбрал че е надминал в пъти себе си и другите актъори и е разбрал че надали друг път ще направи подобна роля, след като е много трудно да надминеш самия себе си...?

Профил

Аватар
В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
Публикувано на: 28 Юли 2008 22:32

WAN|Georgi написа:
А може би тази роля е причината поради която Леджър се е самоубил? Просто е разбрал че е надминал в пъти себе си и другите актъори и е разбрал че надали друг път ще направи подобна роля, след като е много трудно да надминеш самия себе си...?

Едва ли...
И все си мисля, че не се е самоубил, а май беше свръхдоза.

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 28 Юли 2008 22:37

WAN|Georgi написа:

Пълни глупости.

Човек не прави добри роли за да се самоубие.

Профил

Публикувано на: 28 Юли 2008 22:41

Napster написа:
WAN|Georgi написа:

Едва ли...
И все си мисля, че не се е самоубил, а май беше свръхдоза.

Еми то все същото...

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Юли 2008 22:53

Човекът е страдал от недоспиване. Причина за смърта е погрешна дозировка на медикаменти, които между другуто са му предписвани в извънмедицински количества. В уикито има инфо по темата.

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 28 Юли 2008 23:51

The Grim Reaper написа:
Napster написа:
Невероятен филм!

Точно заради това ще го получи.

Велик филм. Но далеч не оправда очакавнията ми. Направо ги срита между краката, изплю им се отгоре, и ги погреба. Наистина, не очаквах нещо толкова добро...
Думи нямам да го опиша.

ЩЕ го гледам пак.

най-добрият пост! :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юли 2008 08:52

Невероятна актьорска игра! Жалко за актьора, дори ми стана някак гадно, че и той е роден на 4'ти април. А за оскара подкрепям :wink:

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 29 Юли 2008 13:20

Според мене има общо между ролята и смъртта на Леджър, щото разправят че за да се вкара в образа се е затварял по некви мотели и кой знае кво е правил вътре ... Със сигурност това може да включва не малко будуване и причина да почне с хапчетата.

Тия неща аз си ги асемблирам от квото съм дочул и са малко фантасмагория, но сто процента е сигурно че не е станало както WANGeorgi каза :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юли 2008 13:34

Вижте сега...доколкото аз разбрах, човекът е страдал от безсъние от няколко години. А и графикът му бил страшно натоварен. Бил е изтощен, а в същото време е хванал някъква простуда. Ходил е при двама различни лекари, които са му предписали различни неща, а освен това е питал разни познати и колеги с какво си лекуват подобни състояния...накрая е почнал да гълта от всичко...резултатът е ясен...
(т.е. не става дума за злоупотреба с хапчетат за сън, а за лошо дозирани и лошо комбиниарни истински лекарства)

Ролята на Жокера, е повлияла с това, че го е изтощила...едва ли е довела до "психически отклонения", както се опитват да намекнат някои тук.

ПП Ако си спомняте Джим Хенсън също го отнесе някакъв нищо и никакъв грип...просто хората, които работят яко и оставят здравето на второ място, го отнасят.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юли 2008 13:59

Да се самоубие? Ох, че той е имал дете мамка му. А и какво шибано странно има в свръхдоза хапчета по невнимание? Ужасно много хора годишно умират от такива грешки. Нищо странно. А и както казват - оставете човека да почива в мир! :wink:

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com