Teh Dark Knight
-
- Curse of the Sands
- Обратна връзка:
Re: Teh Dark Knight
Щом батман измества филми които са на светлинни години пред него по абсолютно всички критерии, значи само ,че населението е станало още по инфантинло и безмозъчно. батнам номер 1 , бегай от тука.
-
- Цар
- Обратна връзка:
Degra написа:Щом батман измества филми които са на светлинни години пред него по абсолютно всички критерии, значи само ,че населението е станало още по инфантинло и безмозъчно. батнам номер 1 , бегай от тука.
Ти гледал ли си го бе, посерко?
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Degra написа:Щом батман измества филми които са на светлинни години пред него по абсолютно всички критерии, значи само ,че населението е станало още по инфантинло и безмозъчно. батнам номер 1 , бегай от тука.
Прекръстете темата на "Филмови Бисери" ... Аре ако може някой да нахрани са и "Изкуплението Шоушенк" и хауса ше е фул

http://wkoz.net - rap shit 24/7
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Баси тъпия филм е, негъра не умира 

"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
-
- Цар
- Обратна връзка:
slim_k написа:Degra написа:Щом батман измества филми които са на светлинни години пред него по абсолютно всички критерии, значи само ,че населението е станало още по инфантинло и безмозъчно. батнам номер 1 , бегай от тука.
Прекръстете темата на "Филмови Бисери" ... Аре ако може някой да нахрани са и "Изкуплението Шоушенк" и хауса ше е фул :)
Нали? Надали някой обаче би надал глас срещу Кръстника... ;р
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Аз си имам своите доводи, но глас се научих да не надигам 

Не знам, но ако Черния рицар е "просто филм по комикс", защо да не можем да кажем за Кръстника, че е "просто филм за мафията" ?!
Оценката му е заслужена в моята лична класация!
See, I am a guy with simple taste... I enjoy dynamite, gunpowder and gasoline...
- Lord of the dreams
- Обратна връзка:
slim_k написа:Degra написа:Щом батман измества филми които са на светлинни години пред него по абсолютно всички критерии, значи само ,че населението е станало още по инфантинло и безмозъчно. батнам номер 1 , бегай от тука.
Прекръстете темата на "Филмови Бисери" ... Аре ако може някой да нахрани са и "Изкуплението Шоушенк" и хауса ше е фул
Тоя филм(за Изкуплението Шоушенк говоря) мама ми е разказвала,че бил много дълбок и много й харесал,та май ще го гледам.Пък "The Dark Knight" е 100 % в списъка на филмите за бъдещо гледане.

а.к.а. Nixon
http://bulgariansounds.blogspot.com/
http://bulgariansounds.blogspot.com/
- Till.Lindemann
мн е тежък тоя филм наистина
Шоушенк ще го гледам утре ! А в неделя съм на кино с най-добрата си приятелка с която не съм се виждал от 1 месец, няма нищо по-яко 

Stand And Fight
Live By Your Heart
Always One More Try
I’m Not Afraid To Die
Stand And Fight
Say What You Feel
Born With A Heart Of Steel
Live By Your Heart
Always One More Try
I’m Not Afraid To Die
Stand And Fight
Say What You Feel
Born With A Heart Of Steel
Шоушенк поне веднъж годишно си го гледам най-малко.. Просто като го пусна и не мога да го спра...
See, I am a guy with simple taste... I enjoy dynamite, gunpowder and gasoline...
-
- Curse of the Sands
- Обратна връзка:
Ебал съм им майката на тея мозъчни недоносчета и да филма е едно шоу нищо повече. Идеята е ,че когато малолетни се пуснат да гласуват и филм от класата на батман, която е филм за неделя вечер за пишлегари 12 + отиде на първа позиция в imdb да общото население е със залояло мозъчно вещество. И не не казвам ,че кръстникът трябва да е на първо, въпреки ,че е филм извън всякаква съпоставка с батман защото това е чиста гавра за кръстникът. Аз имам мои фаворити които нямат значение защото не говорим за тях. А още по фрапантното , убеждавам се в това ,че хората нямат дори култура на гледане на филми и различаването им. По логиката с батман е чудо как 300 не е на първо място. Та можете да ми ядете кура ако ако не ви кефи истината. Но тя си остава такава а вие преносители и бъдещи лумпели които за нещастие се раждат в изобилие.
- Till.Lindemann
The Football Factory
№1 в IMDB
№1 в IMDB
Degra написа:Ебал съм им майката на тея мозъчни недоносчета и да филма е едно шоу нищо повече. Идеята е ,че когато малолетни се пуснат да гласуват и филм от класата на батман, която е филм за неделя вечер за пишлегари 12 + отиде на първа позиция в imdb да общото население е със залояло мозъчно вещество. И не не казвам ,че кръстникът трябва да е на първо, въпреки ,че е филм извън всякаква съпоставка с батман защото това е чиста гавра за кръстникът. Аз имам мои фаворити които нямат значение защото не говорим за тях. А още по фрапантното , убеждавам се в това ,че хората нямат дори култура на гледане на филми и различаването им. По логиката с батман е чудо как 300 не е на първо място. Та можете да ми ядете кура ако ако не ви кефи истината. Но тя си остава такава а вие преносители и бъдещи лумпели които за нещастие се раждат в изобилие.
преди да ти ядем кура, ако може иди гледай Teh Dark Knight.
ПОСЛЕ УМРИ.
Погледнете го от друга страна.
Човек отива и гледа филма. Филмът му харесва и оценява играта на Леджър като невероятна, ефектите го поразяват, харесва сценария и репликите. Остава доволен и като събере всички тези неща решава да даде 10. Човекът може да харесва въпросния филм и да му даде максимално оценка, а, също така, може да харесва и "Кръстникът". Като дадеш 10 на " The Dark Knight" не означава, че си тъп, тъп си, когато не оценяваш даден филм по достойнства, а по това да не вземе да мине любимия ти филм.
Не разбирам къде, по дяволите, е проблемът. Лошото е, че има хора, които дават ниски оценки, защото искат да свалят Батман от първата позиция, което, естествено, е тъпо.
Човек отива и гледа филма. Филмът му харесва и оценява играта на Леджър като невероятна, ефектите го поразяват, харесва сценария и репликите. Остава доволен и като събере всички тези неща решава да даде 10. Човекът може да харесва въпросния филм и да му даде максимално оценка, а, също така, може да харесва и "Кръстникът". Като дадеш 10 на " The Dark Knight" не означава, че си тъп, тъп си, когато не оценяваш даден филм по достойнства, а по това да не вземе да мине любимия ти филм.
Не разбирам къде, по дяволите, е проблемът. Лошото е, че има хора, които дават ниски оценки, защото искат да свалят Батман от първата позиция, което, естествено, е тъпо.
.
Романс написа:Погледнете го от друга страна.
доста тъпо е, като се има предвид, че по-ефективно е да гласуват с 8 ако искат да го свалят.. единиците е ясно че се игнорират
- Constantine
Re: The Dark Knight
Крайно време беше филм от 21 век да оглави класацията. Без значение какъв е филма....
А и междудругото сподер мен Кръстникът 2.... според е адкси тъп и мястото не е там където е...
А и междудругото сподер мен Кръстникът 2.... според е адкси тъп и мястото не е там където е...
Когато отидеш в Ада, кажи че аз те пращам и ще получиш групово намаление.
как без значение, тфа е ФИЛМА.

Degra написа:Ебал съм им майката на тея мозъчни недоносчета и да филма е едно шоу нищо повече. Идеята е ,че когато малолетни се пуснат да гласуват и филм от класата на батман, която е филм за неделя вечер за пишлегари 12 + отиде на първа позиция в imdb да общото население е със залояло мозъчно вещество. И не не казвам ,че кръстникът трябва да е на първо, въпреки ,че е филм извън всякаква съпоставка с батман защото това е чиста гавра за кръстникът. Аз имам мои фаворити които нямат значение защото не говорим за тях. А още по фрапантното , убеждавам се в това ,че хората нямат дори култура на гледане на филми и различаването им. По логиката с батман е чудо как 300 не е на първо място. Та можете да ми ядете кура ако ако не ви кефи истината. Но тя си остава такава а вие преносители и бъдещи лумпели които за нещастие се раждат в изобилие.
А гледа ли го ?